АГ Селена - 21

• 57 916
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • до най-прекрасния мъж
Знаете ли лабораторията от колко часа започва работа?
Лабораторията е денонощна. За манипулационната мисля, че към 7.30 са там, но май към 8 започват. По-добре звънни и питай по телефона. Вечер са до 17 ч., наскоро се наложи да правя изследване с неколкократно вземане на кръв и ми казаха до 16.50 да съм там.

# 571
Ходих в Съботен ден в 8:00 и работеше

# 572
Здравейте, аз също се записвам в групичката вече, въпреки, че я следя отдавна 🙂 искам да попитам дали някои от вас използват платформата за запазване на час от сайта на болницата и имало ли е някакви проблеми с часа ви?

# 573
  • Пловдив
Здравейте, аз също се записвам в групичката вече, въпреки, че я следя отдавна 🙂 искам да попитам дали някои от вас използват платформата за запазване на час от сайта на болницата и имало ли е някакви проблеми с часа ви?
Здравей, аз съм си запазвала час по този начин и досега никога не съм имала проблем.

# 574
  • до най-прекрасния мъж
Винаги си запазвам така час и никога не е имало проблем. Има лекари, обаче, за които не можеш да си запазиш час през платформата. На първо четене се сещам за имуноложката - Градинарска и за Минев, както и за външните лекари и за ЛКК.
Но пък часовете за всички, без значение как са записани, си излизат в раздела Предстоящи посещения и може да си ги следите там.

# 575
Аз също си запазвам през платформата, понякога чакам по 15-20 мин но според мен е защото доктора закъснява с някой првглед и от там се получава забавяне

# 576
Момичета, при подаване на документите в клиниката, те кога ги изпращат във фонда? Пуснали сме нашите преди 6 работни дни, още нямаме обаждане за номерче. Във фонда също звънях, няма подадени документи 🤔

# 577
  • Пазарджик
Момичета, при подаване на документите в клиниката, те кога ги изпращат във фонда? Пуснали сме нашите преди 6 работни дни, още нямаме обаждане за номерче. Във фонда също звънях, няма подадени документи 🤔
Мисля,че веднъж месечно. Аз подадох в края на юни,юли вече имах заповед.

# 578

Аз подадох в петък и ми казаха ,че са отпуска фонда до края на месеца и след две седмици ще ми звъннат да ми кажат входящ номер. В началото на месеца щели да ги пуснат

# 579
Препоръчайте ми лекар, който да подкрепя естественото раждане!

# 580
Аз ще ражадам естествено (освен ако нещо не се обърка, де) при Борислав Иванов. Много подкрепя решението ми и ме мотивира, имам му доверие. Кабинетът му е в Медлайн, но изражда в Селена.

# 581
След този въпрос за Аг подкрепящ естественото раждане, в съзнанието ми се върти въпроса: повечето не подкрепят ли!? Освен е ако по медицински и здравословнш причини не се налага секцио!?

# 582
Препоръчайте ми лекар, който да подкрепя естественото раждане!

Доктор Минев също подкрепя естественото раждане. Раждах при него миналия месец и въпреки усложненията, които настъпиха в хода на раждането, не се отказа и не ме "резна". Изключителен специалист и човек!

# 583
Д-р Даниел Ставрев, за всеки вид раждане. Моето раждане мина, родилна зала са страхотни. За тях мога много да пиша, колко прекрасно направиха раждането ми, макар и секцио. До тук с добрите ми коментари. Детска стая, дежурни акушерки. Възмутена съм. С бебе на ръце и не мога да опиша, би било дълго. С две думи: грижата за майката от акушерки е добре организирана, но някои от тях нямат никакво желание да са там и ти го показват. Детска стая не дават никаква информация относно кое защо се прави. "Караме ти това бебе, ето ти това мляко". Как се кърми, кога, защо, кой знае. Шишето 100мл, в него АМ 60мл.сменят го на 3 часа. И ние мислим, че трябва да даваме по 60мл новородено. Повръщаше ми на фонтан, аз рева, той повръща. Просто им била голяма мерителната лъжичка. Давало се на втори ден 20мл, не 60мл. Тръгнах си оттам с депресия и мастит
Някой ден пак бих родила там , заради неонатология.да не му се налага на човек. На съквартирантката детето беше там и тя благодареше на Господ, че по спешност е постъпила точно в Селена и е бил дежурен точно д-р Даниел Ставрев. Прекрасен лекар, във всяко отношение.

# 584
  • до най-прекрасния мъж
Тери, честит ти юнак, да расте жив и здрав за радост на мама и тате. Бързо възстановяване ти желая. Лошото се забравя, мненията за ДС са такива от доста време. Явно това звено си куца. Но пък лекари, акушерки и неонатология го компенсират. Благодаря ти за мнението Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт