Спешно ми трябват заешки ушички. Ще се снимам в Плейбой.

• 20 647
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
В този ред на мисли - Някой умее и иска ли да прави пискюли?

Аз! С куклите не знам как ще се справя, но на пискюлите съм цар!
Всъщност ако става въпрос за красоти за коледния базар, аз мога да направя и коледни играчки от плат.

# 76
  • При хората, които обичам
Да ги купя - бива, ама дай първо да ги видя.

(аз съм червенокоса и мога да нося само три цвята, поради което имам спешъл прИтенции)

Еее, не обичаш ли изненади?  Wink

Без майтап, само задание ми напишете. Плетях доста преди време. Сега ще започна отново, щом е за идеята.

# 77
Моля, кажете колко снимки виждате. Аз съм публикувала и виждам 9. А вие? Виждате ли всичко?

# 78
Моля, кажете колко снимки виждате. Аз съм публикувала и виждам 9. А вие? Виждате ли всичко?
Да, 9 снимки виждам. Споко! Не се разсейвай, ами почвай да плетеш.

# 79
Страхотни са шаловете  Crazy Ще има ли и във Варна или трябва да се идва до София?

# 80

Имам идея, ама не знам Додо как ще погледне на това...Сега на срещата на 23.09 подозирам, 4е след миналите и ФЕНОМЕНАЛНИ снимки много мацки ще се натискат да бъдат снимани. Додо дали да не си измислиш ценичка и да се насочат приходите от снимките за децата- само, за който е съгласен разбира се.

Олелее, ами не знам!
Мен не ме бърка това/ освен, че пак ще трябва да ви правя на още по-красиви Flutter/, стига сниманите да са съгласни да дават пари Wink
Точно преди да прочета тези две мнения ми се въртеше нещо подобно из голямата глава.
Мислех си за родилния дом и как там един фотограф ни снима, платихме му и отидохме на следващия ден да си ги вземем от някакво фото. Та идеята ми е същата, само че си мислих да е за децата / но нямам нищо против да имам и аз някоя и друга хубава снимка/. Мислех си някой от нас или от мъжете ни да се направи на дядо Коледа и децата да се снимат с него. Мисля, че всеки родител би дал някой лев за снимка на детенцето си с прочутия дядо.

А иначе ще се опитам да изровя някоя дарба и да съчиня нещо от мен.

# 81
Ела у нас да ти дам ушичките.

# 82
Леле, леле аз заплювам цветния (т.е. с цветята) шал, много ми харесва. Искаааааам! Mr. Green

# 83
Въх letia6tata   давам поръчка за два шала от номер 7  Praynig Точно такова нещо си търся  Hug Ама чак до Коледа ли ще трябва да чакам  Cry

# 84
Не съм решила още с какво да се включа, но щом казвате, че украсата 'върви' повече - с нещо такова. Моля за име, адрес и срок, в който да си изпратя колетчето до СФ. На ЛС, де Grinning

# 85
Бе и аз мога да се включа за Плейбой. Ама ако ме издадат списанието ще фалира със сигурност... Или трябва да го пробутват с намаление в Турция... например... Индия също може да свърши работа  Wink

Сега по въпроса - ще помисля с какво да се включа. Като измисля ще пиша   bouquet

# 86
Не съм решила още с какво да се включа, но щом казвате, че украсата 'върви' повече - с нещо такова. Моля за име, адрес и срок, в който да си изпратя колетчето до СФ. На ЛС, де Grinning

hahaha  ха, от вратата за краката.

Въх letia6tata   давам поръчка за два шала от номер 7  Praynig Точно такова нещо си търся  Hug Ама чак до Коледа ли ще трябва да чакам  Cry

няма проблем за №7, само ми обясни как ги броиш.

Ела у нас да ти дам ушичките.

Благодаря ти Gaming. Беше много хубаво......................................................... кафето. Още съм така .

# 87
Много готини шалове и аз бих си купила.

Обичам и снимките, та бих се и снимала  Mr. Green (обаче не знам къде ще е тая среща - ще трябва май повечко да чета  Thinking)

А иначе мога да се включа с мойте творения на коледни шапки - така събличащите се за плейбой по Коледа могат вместо заешки ушички да си турнат по шапчица  Crazy

# 88
Додо ме нарита насам да се отчета.
Кандидатирам се в плетене на шалчета и шапки - модели и размери  очаквам от Летящата кравичка. Искам и адрес на който да ги пратя на ЛС и краен срок, за да си направя сметката с немските пощи,
Ако има друго предложение, давайте - от сръчните съм. Ако трябва с щерката картички ще рисуваме, че нея по я бива в тая насока.

# 89
Вечерница, с ДеВаня ставаме три. Размери и модели - каквито са ти по сърце. Малко снимки има на четвърта страница тук.

Общи условия

Активация на акаунт