Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 574
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, как се справяте с чакането, когато единственото, което може да правите е да чакате? Опитвам се да се разсейвам, но натрапчивите мисли са постоянно в главата ми. Имала съм две биохимични бременности от естествено забременяване и сега съм доста изплашена особено с некатегоричното ми чхг... Единствено ми дава надежда това, което съм чела за успешни финали на случаи, сходни на моя!
Утре ме викат за преглед (моето си аг, не в клиниката), дали може дори при все още ниски стойности да се види дали развитието на ембриончето се случва в матката (сянка, подутина, нещо?).
Най-много ме е страх от извънматочна бременност, защото съм с една тръба.
 Ужасно силно стискам палци на всички вас да се сбъднат скоро мечтите ви!

# 466
li92 и при мен растеше бавно, и ми казаха да не спирам лекарствата докато не ми дойде МЦ, после ги спрях, но пих и топожин, защото ЧХГ беше към 450.

# 467
  • до най-прекрасния мъж
Тромбофилии и нк клетки са едни от нещата, които трябва да се изследват още преди започване по мое мнение, за жалост не се практикува тук.
Зависи от клиниката, лекаря и преценката му. Аз имам НК клетки, Цитогенетични и Имунология още от стартиране на стимулацията.

# 468
Не исках да слагам всички под общ знаменател, но не е разпространено като масова прастика.
Тромбофилии и нк клетки са едни от нещата, които трябва да се изследват още преди започване по мое мнение, за жалост не се практикува тук.
Зависи от клиниката, лекаря и преценката му. Аз имам НК клетки, Цитогенетични и Имунология още от стартиране на стимулацията.

# 469
Тук във Германия също не е масова практика да се изследват преди първи опит.
Тромбофилията си я назначих сама след първия МА, от репродуктивната клиника ме отрязоха, гинеколога също ама със личната лекарка имам късмет да ми напише направление само докато си го поисках.
НК клетките ги пуснахме след втория ранен аборт и то изцяло по мое настояване. Иначе докторката си измрънка, че тя на този етап все още не може да ми препоръча да ги правя.....
Преди малко ми е звъняла самата лекарка  да ми кажат резултатите, но съм я изпуснала. Оставила ми е гласово съобщение, че пак ще звънне да говорим за това, което са открили. Сега не отделям поглед от телефона и съм страшно напрегната какво е излязло.

# 470
Здравейте момичета, да попитам тези от вас, които сте ЗЕТ с Естрофем, дали сте продължили да го пиете след трансфер? Аз знам, че обикновено се дават основно прогестеронови препарати и ми стана странно, че ще го продължа след трансфера, заедно с Утрогестан. Притеснена съм, защото си мисля, че това допълнително ще подтиска производството на Прогестерон, а и без това нямах Ову този цикъл Sad

# 471
  • София
Ния,  естрофем се продължава задължително. Спират се поетапно с прогестерона чак след 10 седмица. Успех!

# 472
на мен са ми казвали мин до 12седмица и неможе да се сменя с друг естроген . поченшли с естрофем до края си с естрофем понеже аз не съм на естрофем а съм с друг естроген купен от турция и сега е малко трудно да си го набавям затова ми казаха че немога да го сменя с естрофем докато прогестероните може.

# 473
на мен са ми казвали мин до 12седмица и неможе да се сменя с друг естроген . поченшли с естрофем до края си с естрофем понеже аз не съм на естрофем а съм с друг естроген купен от турция и сега е малко трудно да си го набавям затова ми казаха че немога да го сменя с естрофем докато прогестероните може.

Ясно, аз имах Естрофем 3*1 до ову, после 3*1/2. Имах и лепенки Климара, но тах ги махнахме. Лигавицата беше добра 9мм и се учудих, че го продължавам. Страх ме е да не ми бъде много нисък Прогестерона, но ще го изтествам преди трансфера.

# 474
Здравейте момичета, да попитам тези от вас, които сте ЗЕТ с Естрофем, дали сте продължили да го пиете след трансфер? Аз знам, че обикновено се дават основно прогестеронови препарати и ми стана странно, че ще го продължа след трансфера, заедно с Утрогестан. Притеснена съм, защото си мисля, че това допълнително ще подтиска производството на Прогестерон, а и без това нямах Ову този цикъл Sad
кога почнахме естрофема

# 475
обикновенно изследват естрадиола и повреме на подготовката... нали ще ти включат и прогестерон преди трансфер... ще го вдигнеш

# 476
  • София/Севлиево
Ния,с еднаква схема на прием на Естрофем сме.Явно док така е предценил.Довери му се.Всичко ще е наред.
Ли при моето бавно нарастващо чхг всичко приключи в 8 г.с.,но така и не се разбра защо.В 6 г.с.чухме сърчице,после получих зацапване,но ми включиха Прегнил,бебето не изоставаше,според изследването на абортативния материал бе напълно здраво момиченце,но уви... Понякога се случва така...

# 477
кога почнахме естрофема

От 2 ден започнахме, но той подтиска Ову и няма фоликули. Затова обикновено Прогестерона е нисък, а аз имам проблем с него при ЗЕТ-не успявам да го вдигна достатъчно, въпреки препаратите...

# 478
Аз с еатрофем климара и виагра не успях да направя ендуметриум... Азаради прогестерона мисед в 6г.с....затова сега включихме след трансфер и прогестан плюс дуфастон и утрогестан... Прогестерона в деня на теансфера беше 35 ще излъжа за единиците.. С 10.8 ендуметриум... Днес ми е 10 ден но ме е страх да направя тест и чакам

# 479
Кики рики 10.8 е супер лигавица, защо мислиш, че не си направила добра? Моята обикновено е 8мм и док. винаги казва, че е добре...сега за 9 много се зарадвах, това си е рекорд за мен, понеже съм с ранна Ову.
Хайде отивай утре на 11 ден да се тестваш и да ни зарадваш! Аз също имам спонтанен в 6г.с заради нисък прогестерон, затова толкова му треперя. Сега освен Утрогестан, Дуфастон, ще добавим и Пролутекс! Успех на теб, дано повлечеш крак за положителни  тестчета през февруари 😉

Общи условия

Активация на акаунт