Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 715
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
От Angel Nova ще останеш доволна.Имам на ЗАГ и е много  хубав траен.

# 481
  • Бургас
Нова и в оригинал е много траен, момичешки малинов разкош.

# 482
Днес взех точно от тези Табако Ванил.Пръснаха ми
Angel nova,страхотен е.Вече четири часа мирише на ръката ми,ще го взема утре.
На Рефан ли е Angel nova, и кой номер е, ако да ?
Благодаря

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 22:13 от bubanka

# 483
На Рефан е да,021 е.

# 484
Ах колко е зарибяващо тук ☺️
Ангел Нова ме гложди и мен сега да го пробвам и ще е покупка на сляпо май (а бях категорична, че повече няма да правя така )
Лесен аромат ли е? Би ли се харесах на любителка на сладости... ама сериозни сладости?

# 485
  • Пловдив
Лесен е, да. Сладък малинов аромат. Доста траен на Заг, повече дори от оригинала. И оригинала имам, почти няма разлика освен трайността. За Рефан не знам. Тях в последно време съм ги отписала.
The Moon също го имат. И него не съм тествала.
https://themoon.bg/produkt/mugler-angel-nova-%d0%b0%d0%bd%d0%b0% … 0%bb%d0%be%d0%b3/

# 486
В моя случай пък за рефан е че не зареждат нови аромати, в малък град съм. Sad
Ще си го поръчам от Заг, явно и аз.

Но бихте ли коментирали имитацията на My Way, Dolce garden, дали са добри на Заг ? Аз тествах на Мартинез и много ми харесаха.

# 487
  • Deutschland
Мога да кажа за My way на Заг. Страхотен, траен, наситен. Вземайте смело.
 Сега за Нова ме е яд, а мислех да взема.

# 488
...Но бихте ли коментирали имитацията на My Way, ...... на Заг ? Аз тествах на Мартинез и много ми харесаха.
За  My Way писах преди месец като сравнявах успоредно оригинала,Заг и Мартинез. Мартинез е много по-близък до оригинала,като у нас харесваме най-много него (повече от оригинала).Има много повече касис и и по-сочен.На Заг пък е по-туберозен,с по-малко плодова сочност(не,че не е сладък и той).Въпросът е кое искаш да преобладава. На Заг е по-траен,както и Ангел Нова.И двата нямат измирисване!
Като ни свършат ще си взема оново на Мартинез лично аз!

# 489
Снощи и след като се изкъпах още миришеше Новата.

# 490
  • София
любителка на сладости... ама сериозни сладости?
Щом си любителка на сериозни сладости тествай на Рефан 002 Аcqua e zucchero. И той е от новите им, онзи ден си сипах 10 мл. за тест, но още не съм го носила. На първо фъскане накъртва на сладост, но все пак трябва да си го душнеш Blush

# 491
Четох ви.... чудих се, но реших и си поръчах няколко парфюмчета от Зак изцяло на база мненията ви и какво поназнайвам за собствения си вкус.
Равносметката е че от 6бр.5бр.ми допаднаха много.
Sì Passione Giorgio Armani
La Tulipe Byredo
Quatre Boucheron
La Nuit Tresor Lancome
Angel Nova Mugler за сега ми е най любим,напомня ми на My Insolence Guerlain.

Този който най-малко ми допадна или по скоро не пасна на моята особа е Twilly d’Hermès Hermès.

Интересно ми е дали няма да се намери някой с моите или близки до моите предпочитания, който да ми предложи други аромати...
Като гледам вкусовете ни са сходни, аз много харесвам този:
 348 OL OLYMPEA PACO RABANE
А Angel Nova е прекрасен.

# 492
Момичета,кажете добра имитация на Алиен,освен Баргело и Д и П. Една приятелка иска да си вземе.

# 493
Срещали ли сте имитация на Ciel Amouage?  Страхотен е, но цената му е ужас и търся реплика.

# 494
  • Пловдив
 Angel Nova има ли нещо общо със стария оригинален Angel, защото това ми е най-неприятният парфюм?
Изгубих си някъде My way на Заг, паднал е в едно такси явно. Чудя се да подновя ли, не ми харесва чак толкова много май. А колежка ми донесе от Хасково Le parfum, взех Womanity, бях го забравила. Супер траен е, кара повече от 8 часа, на дреха пък с дни. Не знам коментирани ли са в темата преди.
Хубава имитация на Alien имам на Yodeyma. Имах Сан Сиро и беше хубава, имала съм и от Lucky, но като цяло не съм имала оригинала и не знам доколко са близки до него, по-скоро като трайност коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт