Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 735
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
...margolotta,и аз тези портокалови цветчета имах предвид,много труден "аромат".Кучето на малката поне няма да хваща бълхи Grinning
Портокаловите цветчета е белоцветен аромат,  ретро.Аз също не го харесвам,защото не харесвам белоцветни,ретно-жасминови парфюми!

# 451
Нектариновите цветчета е приятен аромат, но за мен най-хубавия си остава French Lime Leaves.

# 452
  • София
Някой да знае кой са новите аромати от рефан ....

http://www.refan.bg/catalog/limited-blend.1644

# 453
Здравейте!
Според мен Дженитата трябва да се пробат.Купих и аз Myrrh & Bean ,на база добри мнения във форума и останах разочарована.Замина в кофата веднага.
Ако знаех коя е кофата, направо се нареждах до клошарите Simple Smile
Дано не съм сред хората, които са Ви подвели. На мене си стои като втора кожа през този сезон.

Сред неразпечатаните имам един C Lure. Не знам какво да очаквам от него. Ясно е, че е дамски.

# 454
шанелският алюр

# 455
Здравейте!
Според мен Дженитата трябва да се пробат.Купих и аз Myrrh & Bean ,на база добри мнения във форума и останах разочарована.Замина в кофата веднага.
Дано не съм сред хората, които са Ви подвели. На мене си стои като втора кожа през този сезон.

Сред неразпечатаните имам един C Lure. Не знам какво да очаквам от него. Ясно е, че е дамски.
И аз съм от харесващите Myrrh & Bean втори го нареждам след Помегранате:))) И двата са топли,плътни,различни,трайни и със трахотен шлейф и развитие. Дори ми е странно като чета,че е кофти,но вкусове всякакви.

# 456
Да, благодаря. Очаквах от описанието да е така. Въпросът ми е за впечатления "как се държи" и по-добре ли е пипнат от тукашните имитации.

# 457
  • София

a има ли някъде инфо кой на кой отговаря.. някои са ясни де Wink
(на първа страница са само тези с номерата)

# 458
  • София

С това не мога да помогна - винаги съм се интересувал само от съотношението цена/качеставо в тази област и не от това дали напълно или частично имитира някое име.
Но Рефан имат достатъчно физически магазини - може да ги усетите на място и разпознаете евентуално без да се налага да поръчвате на сляпо или само по описание Simple Smile

# 459
  • София

С това не мога да помогна - винаги съм се интересувал само от съотношението цена/качеставо в тази област и не от това дали напълно или частично имитира някое име.
Но Рефан имат достатъчно физически магазини - може да ги усетите на място и разпознаете евентуално без да се налага да поръчвате на сляпо или само по описание Simple Smile

Това ясно Wink Аз някои съм ги пробвала, даже и имам няколко. Но някои ако не познаваш добре това, от което са вдъхновени, въобще не можеш да направиш връзката. Върти ми се, че бяхме коментирали някои тук, но с търсачката не мога да намеря нищо..

# 460
А някой има ли лист?Някои имена са близки и се досещам за парфюмитр,но друга част просто не мога да ги отгатна  🤔
Здравейте! Някой ползвал ли е парфюми на Сангадо? Какво ви е мнението? ☺
https://sangado.bg/
Ползвала съм няколко аромата от Сангадо и са ми изпращали и семпъли за тест на още няколко техни парфюма. Мога да кажа, че са наситени, плътни, трайни. Относно приликата с оригиналните аромати, за мен тя никога не е била фикс идея, но да, приликата е добра /поне на това, което съм тествала и което познавам в оригинал/. Планирам да си взема Пантерата на Картие от тях, макар, че първоначално, като я тествах от семпълчето и не можах изобщо да я позная. По - цветиста е от оригинала и ....страшно много ми хареса Simple Smile Повече от тази на Заг Зодиак даже. Те предлагат и само семпъли, което е добре, защото можеш да тестваш. Мисля, че физически магазин нямат. Поне аз не знам да имат.
И аз много ги харесвам, миришат изискано, на скъп парфюм, особено любим ми е Жадор на Диор.

# 461
Здравейте!
И аз съм от харесващите Myrrh & Bean втори го нареждам след Помегранате:))) И двата са топли,плътни,различни,трайни и със трахотен шлейф и развитие. Дори ми е странно като чета,че е кофти,но вкусове всякакви.
Понеже имам само един на Джени, а наизуст нз кой точно е, на излизане преди  малко си пръснаха от него, ами харесва си ме и на мен,за това време и аз го определям като много интересен, необичаен и  некомерсиален аромат.
Myrrh and bean е. А за парите си е просто бижу !

# 462
  • Пловдив
Четох ви.... чудих се, но реших и си поръчах няколко парфюмчета от Зак изцяло на база мненията ви и какво поназнайвам за собствения си вкус.
Равносметката е че от 6бр.5бр.ми допаднаха много.
Sì Passione Giorgio Armani
La Tulipe Byredo
Quatre Boucheron
La Nuit Tresor Lancome
Angel Nova Mugler за сега ми е най любим,напомня ми на My Insolence Guerlain.

Този който най-малко ми допадна или по скоро не пасна на моята особа е Twilly d’Hermès Hermès.

Интересно ми е дали няма да се намери някой с моите или близки до моите предпочитания, който да ми предложи други аромати...

# 463
La Nuit Tresor Lancome наподобява ли Black Opium? Коя имитация на вторият бихте препоръчали?

# 464
  • BG-DE
Слава богу не, обожавам Нощния трезор, а Опиума не харесвам. За сполучлива имитация на Black opium се говореше в предните страници, за Парфен ставаше въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт