Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 914
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Дами, попадна ми един линк с полски имитации. Ако някоя от вас се престраши да поръча, моля да споделите впечатления. Аз също разучавам и още съм в чуденка, струват ли си. Prouve е марката.
https://www.lylyt.eu/bg-catalog-details-33.html

Допълвам: Нямат голям избор, все познати аромати, а цена от 30 лева за 50 мл идва доста висока за имитация.

# 151
Еми, тези Prouve ги предлагат в доста групи, били с масла или нещо подобно.

# 152
Еми, тези Prouve ги предлагат в доста групи, били с масла или нещо подобно.
Благодаря за инфото. За пръв път ги видях в реклама във фейсбук. Всъщност за всички имитации така казват- масла, трайност над 12 часа. Аз докато не пробвам, не вярвам. То и оригинали вече не държат по 12 часа.

# 153
  • Пловдив
Аз съм писала за Light blue на Prouve. Аромат много близък, но изчезва след 4 минути и половина. Буквално. Не стои близо до кожата, а просто го няма.
За Euphoria мога да кажа същото. Този не ми прилича и на оригинала, като това не ми е проблем, но и сам по себе си не ми харесва. Също нетраен.
Общо взето, имат НЕ от мен.

# 154
  • rousse
Момичета да знаете случайно дали има имитация на Montale Starry nights ?

# 155
  • Пловдив
Здравейте.Заглеждам напоследък парфюмите на Jenny Glow.Колко ли са трайни ,от кои аромати сте доволни ?Ще се радвам да споделите.

# 156
  • София
Българските нямат негова имитация. За другите, споменавани в темата - не знам.

# 157
Да,Гиза го имат,изпратиха ми ги като подарък заедно с Елегантния Ууд. Стари найт им е страхотен, супер траен,шлейф си влачи като оригинала.Аз като нефен на рози се влюбих в него.

# 158
Здравейте.Заглеждам напоследък парфюмите на Jenny Glow.Колко ли са трайни ,от кои аромати сте доволни ?Ще се радвам да споделите.
Аз вчера тествах Orange Blossom,не съм впечатлена.Аромата не ми допадна,не си спомням дали така миришат портокаловите цветчета,но не е моят аромат,трайността също не е най най,има няма 3-4 часа.Като самостоятелен аромат не бих го ползвала,поне не и сега,може на лято да му дам още един шанс.Наслоих го на едната ръка с Нероли Портофино,а на другата със Солей Бланк,една идея е по-добре.Има някакъв противен старт,като на нещо втасало,застояло,но след петнайсетина минута изчезва,въпреки всичко,не ми допада.

# 159
Аз пък съм доволна от Оранжевия цвят на всичкото отгоре и е много траен с няколко пъти фъс сутринта изкарва по цял ден.

Честита Коледа на всички!!!

# 160
  • Варна
Имам наблюдения върху Wood & Sage, Pomegranate, Nectarine Blosson, French Lime Leaves, Mimosa & Cardamon, Velvet & Oud, Myrrh & Bean.
 Pomegranate и Wood & Sage за мен са мъжки. Много хубави аромати.
Като дамски най-много ми допадна French Lime Leaves - прекрасен и интересен аромат. На второ място е Mimosa & Cardamon - много подходящ за сезона. Nectarine Blossom е летен и свеж.
Всички ми се струват трайни.

# 161
За Джени Глоу има изписани фермани за всеки аромат.Потърсете с търсачката.

# 162
  • На изток от Рая
Много съм доволна от Гиза - поръчах на 23 декември и на следващия ден вече бяха при мен.
Взех си няколко минита, за да пробвам ароматите - много наситени ми се сториха, но сякаш не си падам по рол-оните. Ще си поръчам парфюмните спрейчета, дано да са също толкова трайни.

Не открих дали имат имитация на Venezia, малко трудно се справям с техния списък, разделен по съставки...

# 163
......но сякаш не си падам по рол-оните. Ще си поръчам парфюмните спрейчета, дано да са също толкова трайни..
За мен спрея е много по-силен,траен и хубав от маслата. Със спрея имаш и шлейф и развитие и мощност. С маслото се намазвам и след няколко часа няма никой.Да не говорим,че стои близо до кожата. Говоря за един и същ аромат,който имам и на спрей и на масло.

# 164
  • густо майна Филибето
По-назад в темата питах за добра имитация на Фаренхайт, не получих отговор, затова купих и на Заг, и на Рефан по 15мл. Върху моята кожа Заг се доближава на 95%, Рефан ми е малко далеч. (правя проба с оригинала на другата ръка). Днес ММ мина край мен със съвършено непозната миризма, на крем за бръснене. Оказа се, че е пробвал Заг.  Значи - на кожа добре, като шлейф - нищо общо. Сега не знам от Рефан какво да очаквам....

Споделям и за  NOIR POUR FEMME   TOM FORD на Заг. Изобщо не е моя, но за почитателките му - върху кожата много бързо спирам да го усещам, но го прибвах на дъщеря ми - много траен, шлейфа е много осезателен, без да задушава.

Общи условия

Активация на акаунт