Парочистачка - избор, мнения, съвети - тема 2

• 135 318
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Винаги можете да наденете един скъсан чорап върху четката и да оберете най-мръсното и после да изхвърлите. Wink

# 481
Аз пода винаги минавам първо с прахосмукачка/робот и след това парочистачката. Веднъж пропуснах да пусна робота, защото сутринта рано той беше минавал и резултата за мен не беше ок...
Иначе прозорците не минавам преди парата, директно с нея свалям мърсотията.
Лятото чистя на всеки две седмици прозорците 😆 и нямам много замърсени вече. Пода минавам през ден...

# 482
Търся парочистачка, но евтин вариант. Моля предложения.
Четох доста и се обърках, не знам колко ще я ползвам, затова искам с нещо евтино да пробвам.

# 483
Евтините не вършат никаква работа.

# 484
Може ли малко повече информация каква е разликата?
Бях се насочила нещо от Алиекспрес да поръчам, то и аз не знам къде ще го прилагам  този уред за момента има проблем с ламината, който става на ивици от ръчния моп, с парочистачка ще се оправи ли това?

# 485
Здравейте! Първо искам да се извиня, че не съм чела абсолютно всички мнения в темата, а само някои страници и съответно въпросът ми може да е дискутиран. Обмислям да си купя парочистачка Kercher sc4, та въпросът ми е към тези имащи такава (доколкото четох има доста такива). Според вас кой е по-добрия вариант Делукс версията или така да се каже 'базовата' версия. Чуденето ми е заради приставките - предполагам повечето са си купили още такива и то горе долу май излиза същото като цена. Гледах, че на различни места е намалена стандартната версия sc4 и съм в чуденка дали да не поръчам. Но реално като си закупя и още накрайници, то горе долу не излиза ли същото като цена с делукс версията и по-добре да заложа на нея?

# 486
Здравейте! Първо искам да се извиня, че не съм чела абсолютно всички мнения в темата, а само някои страници и съответно въпросът ми може да е дискутиран. Обмислям да си купя парочистачка Kercher sc4, та въпросът ми е към тези имащи такава (доколкото четох има доста такива). Според вас кой е по-добрия вариант Делукс версията или така да се каже 'базовата' версия. Чуденето ми е заради приставките - предполагам повечето са си купили още такива и то горе долу май излиза същото като цена. Гледах, че на различни места е намалена стандартната версия sc4 и съм в чуденка дали да не поръчам. Но реално като си закупя и още накрайници, то горе долу не излиза ли същото като цена с делукс версията и по-добре да заложа на нея?
В Делукса май имаше повече кърпи и приставка за освежаване на килими.
Преценете дали ше ви е необходима.

# 487
По-добре вземете SC4. Изпитан модел. Доста народ тук сме с такава и няма някой да не е доволен.

# 488
Абсолютно. Понякога даже ме е яд, че не взех 5-цата, но беше много по-скъпа.

# 489
Моля за отзиви за Vileda steam plus XXL.
https://www.emag.bg/paren-mop-vileda-steam-plus-xxl-3-0-cheren-7 … tm_medium=android
Ще я поръчам от друг ebay или Амазон, но гледам, че има и в емаг.

# 490
  • Варна, България
Търся парочистачка, но евтин вариант. Моля предложения.
Четох доста и се обърках, не знам колко ще я ползвам, затова искам с нещо евтино да пробвам.
Също търся нещо, което да не е скъпо.  И аз съм в чуденка Rolling Eyes. за тази парочистачка 12в1 MUHLER
https://reno.bg/promo-komplekt-parochistachka-12v1-muhler-msc-15 … ervni-karpi-30800

# 491
Здравейте! От половин час чета коментари, не успях да прочета всичко. Ще се местим с мъжа ми в ново жилище, мислим двете спални да са с мокет, останалото ламинат, нали плочки в банята и особеното на апартамента е, че има мнооого прозорци тип френски.. четох че с 4ката почиствате прозорците и има приставка за килими, някой ползвал ли я е , дали ще ми е от полза за мокетите? И също така прочетох, че на някой не са му препоръчали стъклочистачка.. а аз си мислих за нея с всички прозорци… дали парочистачката ще е достатъчна?
Отделно има ли смисъл и от подочистачка отделно, ако имаш парото или не🤷🏼♀ извинявам се за многото въпроси 😅, просто до сега не съм ползвала и нямам търпение да се разделя с мопа, и искам да вземем правилния за нас уред.. предполагам ще трябва и консултация в техен магазин да се направи.. спряла съм се и на тяхна прахосмукачка..

# 492
  • Пловдив
Аз писах, че не ми препоръчаха стъклочистачката, НО това е защото имам много неотваряеми прозорци. Консултантът ми каза, че се ползва само в право положение, т.е за отваряеми няма да има проблем. Вашите са френски, предполагам, че има достъп отвън. Аз лично на ваше място не бих бързала със стъклочистачката. Ако в последствие прецените, че с парочистачка не ви е удобно, си вземете.
На въпроса има ли смисъл от подочистачка. Ако става въпрос за подочистачка уред, каквито предлагат Керхер, мисля, че няма нужда и от двата уреда.

# 493
Здравейте! И аз се интересувам от тази парочистачка:
https://reno.bg/promo-komplekt-parochistachka-12v1-muhler-msc-15 … chka-muhler-45off

Някой има ли я? Доволни ли сте от нея или не си заслужава да си давам парите? За тази цена не знам дали върши работа.
Търся нещо, с което да почиствам фугите на плочките, от които ми става лошо всеки път, когато ги погледна, защото бяха бежови (голяма грешка), а вече са черни само за няколко месеца и не знам с какво да ги почиствам бързо и лесно..

# 494
  • Бургас
И аз исках да попитам за нея.

Общи условия

Активация на акаунт