Парочистачка - избор, мнения, съвети - тема 2

• 125 336
  • 781
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Може ли, да се налива минерална вода ?
Само изворна 😂
В никакъв случай!

# 736
  • Враца
Малиии, аз имам една на Силвър Крест, само с минерална вода я наливам, вече две години и нищо и няма ..

# 737
И аз имам котка, но килими нямаме. Simple Smile
Парочистачката не може да чисти косми, по-скоро прахосмукачката.  Но парочистачката може да дезинфекцира килима. Не е точно пране, но може премахне и петна от килима.

# 738
  • Враца
Днес, ми пристигна Керхерчето. Heart
Четворка си взех. Много съм доволна!
Както споменах 2-3 години вече имам и ползвам Силвър крест, ноооо двете нямат нищо общо!
Съжалявам, че не съм си я взела по-отдавна. И другата си ми вършеше перфектна работа, но с тази е голямо удобсттво, не се катериш, не клякаш, не пълзиш, за всичко си има приставка.
Също ми харесва , че почва да писка когато стане време да и се долее вода. И вече научих от Verano , че не може минерална, за което и благодаря! Simple Smile
Имам едно питане, когато се включи и загрява , издава един звук, като бръмчене, това нормално ли е ? Предната ми е безшумна.

# 739
  • София
Днес, ми пристигна Керхерчето. Heart
Четворка си взех. Много съм доволна!
Както споменах 2-3 години вече имам и ползвам Силвър крест, ноооо двете нямат нищо общо!
Съжалявам, че не съм си я взела по-отдавна. И другата си ми вършеше перфектна работа, но с тази е голямо удобсттво, не се катериш, не клякаш, не пълзиш, за всичко си има приставка.
Също ми харесва , че почва да писка когато стане време да и се долее вода. И вече научих от Verano , че не може минерална, за което и благодаря! Simple Smile
Имам едно питане, когато се включи и загрява , издава един звук, като бръмчене, това нормално ли е ? Предната ми е безшумна.
Честита да ви е, дълго и вярно да ви служи. Да, нормално е да издава този звук при загряване.

# 740
Маринска, честита.
Уникална е, без нея не мога.

# 741
  • Враца
Да и аз не мога без парочистачка, но тази ми скри шапката с удобства, сравнена с ръчната.
Също, някой ако си поръчва допълнително такива комплекти, моля да поръча и на мен, аз с чужбински сайтове не мога да боравя.

https://www.amazon.de/dp/B08HWP25KV/ref=sspa_dk_rhf_search_pt_su … rhf_search_pt_sub

# 742
  • София
И в Емаг ги има.

# 743
  • Враца
Парочистачките ги виждам, но аксесоари не намирам.

# 744
  • София
Парочистачките ги виждам, но аксесоари не намирам.

https://www.emag.bg/komplekt-4-kyrpi-paa-home-rychen-nakrajnik-e … her/pd/DYS4GBYBM/

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 10:55 от bubanka

# 745
  • Враца
Благодаря!

Ние вече имаме първата загуба, малката четчица падна при дни тръби и не може да се извади .
Поръчах нова.

Още едно хубаво нещо е , че мъжът ми много и се радва на парочистачката и активно се включи в почистване на баня и тоалетна! Това по принцип не е характерно за него. Simple Smile

Искам да попитам, с коя четка минавате дивани и тапицирани легла и удачно ли е да си купя приставката за гладене и да ги минавам с нея ?

# 746
Имам тази дюза за текстил и не съм доволна.

Нито глади, нито мъхове почиства. Поне според мен. При други може да има ефект и да са доволни.
Дивани и столове освежавам и почиствам някое повърхностно петно с тези двете.

Ако например разлея кафе на дивана, веднага попивам с кърпа. След това пръскам обезмаслител и след 15 мин минавам с парочистачката, докато кърпата престане да става кафява. За мен това е повърхностно почистване и веднъж в годината викам една мацка да ми пере дивана и столовете. Тя ползва професионална перачна машина, пак на керхер Grinning

# 747
  • Враца
То и аз за освежаване по-скоро. Имам дивани и тапицирано легло.
Загледах се в тази приставка за гладене, ама нея май, не можеш да я накланяш, та ще си ползвам ръчната дюза с чорапчето.

# 748
  • Карлово
Мами здравейте, мисля, че се  ориентирах към Керхер С3 Изификс, чета за филтри, но не съм наясно как точно трябва да се поддържа - филтри, гледам за обезкалцяващ прешарат. Може ли малко разяснение? За първи път ще имам и не съм мн наясно

# 749
аз бях решила да взема 3.. след доста четене и коментари, взех 2.. доволна съм достатъчно. върши работа. ако имате възможност, вземете 4, а не 3.. на мен не ми се даваха повече пари просто.

Общи условия

Активация на акаунт