Био/ органична и натурална козметика - тема 8

• 71 053
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Имате ли препоръки за натурални продукти, възстановяващи кожната бариера?

# 436
  • София
Някой има ли мнение за тези, няма ги при скан в приложението как им е състава Sad или да ми предложите нещо което защитава и от синя светлина има ли

Имам Авен минералният цвете флуид. ползвам го в момента. приложението казва за него 1,9 от 20. Аз го смесвам с белият крем с 50 ф-р на Д-р Дерм от кутията на Кибрит и така разнасям за изравняване на тена. Ползвам го, като вид летен фдт с фактор.

# 437
Някой има ли мнение за тези, няма ги при скан в приложението как им е състава Sad или да ми предложите нещо което защитава и от синя светлина има ли
Слънчезащитните не предпазват от синята светлина - нали за тази от дисплеите иде реч? Ако не бъркам, Руми козметикс има такъв продукт.

# 438
https://mudmasky.com/product/blue-light-protection-mask/?v=461b1990fe86 Аз имам този продукт, който предпазва от синя светлина. Все още не съм го ползвала. От кутия на Кибрит е.

# 439
те май от тази година започнах ада се появават. Добре а ако слънцезащитния е без цвят и искате бб крем или фондъотен в каква поредност слагате примерно флорална вода крем за лице, слънцезащитен, бб крем не става ли много. от друга страна от зоя примерно няма с цвят слънцезащитен, повечето по аптеките Sad

# 440
в зоя има кремове с фактор и цвят. веднага се сещам за 2 на алтея, но със сигурност има и други

# 441
те май от тази година започнах ада се появават. Добре а ако слънцезащитния е без цвят и искате бб крем или фондъотен в каква поредност слагате примерно флорална вода крем за лице, слънцезащитен, бб крем не става ли много. от друга страна от зоя примерно няма с цвят слънцезащитен, повечето по аптеките Sad
Сутрин ползвам обикновено лавандулова вода, след това слагам околоочен, крем за лице и малко по-късно слънцезащита. Не ползвам фондьотен, защото нямам нужда. Последният изключително запушва порите и затова много млади момичета имат лоша кожа.

# 442
Може да пропуснеш крема, ако кожата позволява. Или БНС фактор. Миша имат такъв с 45 фактор.
BettyBoop говориш наизуст малко. Това далеч не е вярно.

# 443
Такива са моите наблюдения- върху мен и приятелки/познати. Разбира се на кожата влияят и други фактори- хормони, хранене  и т.н. Но колкото по-малко се мацотим, толкова по-добре се чувства кожата ни.

# 444
  • София
https://mudmasky.com/product/blue-light-protection-mask/?v=461b1990fe86 Аз имам този продукт, който предпазва от синя светлина. Все още не съм го ползвала. От кутия на Кибрит е.
Този го измазах още с получаването му като сутрешна рутина. Преди да седна на компа, де.

И тонираният на Алтея Органикс имам. И него мажа. Но той е с по-нисък фактор и него понякога смесвам с тонираният флуид на Авен за уравняване на цвета. Авена бързо се окисли и оранжавее при самостоятелно носене.

# 445
може ли мнение за тези капки? Някой ползва ли? Как ги добавяте към грежята за кожата и косата?

# 446
Пробвал ли е някой на kibela naturals продуктите?

# 447
Аз използвам натурална лавандулова вода и съм много доволна. Кремът ми за лице също е с естествени продукти, натурален и био. Мисля че кожата ми, както и повечето кожи, се нуждаят от натурални съставки. Много съм доволна от резултатите.

# 448
Аз използвам натурална лавандулова вода и съм много доволна. Кремът ми за лице също е с естествени продукти, натурален и био. Мисля че кожата ми, както и повечето кожи, се нуждаят от натурални съставки. Много съм доволна от резултатите.
Чул съм от производители на етерични масла, че лавандуловата вода има отвратителна миризма и се вкисва за няколко дни. Но пък различни екстракти (воднобазирани) от различни видове лавандула са с доказано действие.
Конкретно в този случай все си мисля, че става въпрос за солюбилизирано лавандулово масло във вода - ако има аромат на лавандула ангустифолия - със сигурност.

# 449
След шипково масло ползвате ли крем? Има ли сапун който е подходящ и за измиване на лице, който не изсушава?

Общи условия

Активация на акаунт