Пазаруване от Amazon - тема №93

• 69 208
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
С превозвач е друго.

# 196
В сайта на австрийски пощи при мен под очаквана дата на доставка си стои празно, още от началото.
Възможно най-лошият куриер си случила!
И то не австрийските пощи, а представителя им за България!
Ако имаше възможност да се направи филм "Бай Ганьо- куриер", то тоя ще играе главната роля.
Три пратки през тях- едната отворена и откраднати половината артикули, втората, получена с огромно закъснение, а третата я откраднаха цялата след влизането в България! Повече няма какво да добавя!

# 197
  • Варна
Ориентировъчна е. А предвид натовареността около празници е съвсем ориентировъчна.
Такава, каквато се дава от повечето куриери при международни доставки. С изключение на ДЧЛ може би, но там и цените са други.

# 198
  • Mediterraneo
Амазон са безкрайно точни, не знам по какви математически модели работят. Прайм си е прайм, на следващия ден е при мен поръчката. Напоследък предлагат по 1 евро, ако чекнеш не спешна поръчка. Но говоря за местни поръчки.

# 199
  • Бургас
От Испанския Амазон имах пратка до БГ с ориентировъчна дата 21.12. дойде на 14.12 с UPS Ин Тайм работят с ups, явно преди като съм регистрирала българския ми адрес съм записала стария си номер. Те ми звъняли, но не ме открили така се усетих аз да ги търся като видях неуспешен опит за доставка от куриер на проследяването.
Тета дано пристигне навреме подаръка.

Днес взех няколко пакетчета от превозвача мислех, че едното е подаръка за дъщеря ми, но го нямаше. Погледнах в проследяването, и там пише, че е възможно пакета да е загубен. Писах им.

# 200
Днес от моята банка
.........Уважаеми клиенти,

Във връзка с оттеглянето на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия (Обединеното кралство) от Европейския съюз (ЕС) (т.нар. „Брекзит“), бихме искали да Ви уведомим, че преходният период, договорен между Обединеното кралство и ЕС, изтича на 31 декември 2020 г.
Считано от 1 януари 2021 г., Обединеното кралство ще бъде третирано като трета страна спрямо ЕС.

Промените ще засегнат начина на обработка и изпълнение на плащания от и към Обединеното кралство, както и таксите и комисионните за тези плащания. Считано от 1 януари 2021 г. преводите към и от Обединеното кралство, без значение от валутата на плащането, ще бъдат третирани като преводи извън ЕИП.

# 201
В Орадеа, Румъния ми е пратката. Това е на 144 км от граншцата с Унгария.
Дано пристигне навреме...

А амазон има и в Европа все пак. Не е само в Англия.

# 202
Търся бял шоколад с кокос. Преди си купувах от Белгия на Котедор 200гр. Скоро обаче нямам път натам. От Франция ми носеха, но вече няма кой. В Германия така и не намерих.
Та... давайте идеи. В Амазон също не намерих. Приемам всякакви идеи и сайтове Hug

# 203
Моля за припомняме кой беше грилът на Тефал, който в близкото минало беше хит в темата? Много го бяхте поръчали. Simple Smile
Благодаря предварително Hug

# 204
  • Сф
Tefal Optigrill XL

# 205
  • Пловдив
Търся бял шоколад с кокос. Преди си купувах от Белгия на Котедор 200гр. Скоро обаче нямам път натам. От Франция ми носеха, но вече няма кой. В Германия така и не намерих.
Та... давайте идеи. В Амазон също не намерих. Приемам всякакви идеи и сайтове Hug
вчера в кауфланд в Пловдив имаше такива при намалените https://www.amazon.co.uk/Lindt-Coconut-Inspired-Chocolate-German/dp/B087XVDW6C

# 206
благодаря много Flowers Hibiscus
А на колко беше тогава?

# 207
вчера в кауфланд в Пловдив имаше такива при намалените https://www.amazon.co.uk/Lindt-Coconut-Inspired-Chocolate-German/dp/B087XVDW6C

Тези са далеч от истината. Преди имаше на Мерси такъв вариант, но отдавна не го намирам. Бях изкупила наличностите в Метро и Едеа. Имаше и на Кауфланд тяхна марка, но и него го спряха. Аз съм много нещастна.

# 208

https://giftbaskets.bg/produkt/%D0%B1%D1%8F%D0%BB-%D1%88%D0%BE%D … D1%81-100-%D0%B3/

# 209
За тези които търсят бюджетна безкабелна прахосмукачка, можете да следите испанския Лидл. Миналата година си взех от там за около 70 евро и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт