Пазаруване от Amazon - тема №93

• 69 223
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
Скрит текст:
aDream, мисля, че можеш да намериш и малко по-мощен миксер на добра цена ако не бързаш.

Аз не исках голям комплект защото си имам уредите които ми трябват и си взех такъв Kenwood 900W. Около черния петък преди две години, Used - Like New и съм платила 48 лири. Върши ми работа.

п.п. Сега търся малка ръчна прахосмукачка, да се зарежда на 220V, от тези за коли. На мен си ми трябва за кухнята, моята смотана сдаде багажа. А се чудя как да си чистя трохите от покривката след хранене Simple Smile) Освен да почна като съседите - да изтупвам през терасата. Grinning

Ако е само за трохи...
https://dedal-robot.com/spl/468935/Dzhadzhi
То ва бръмбазъче е много яко. Върши ли работа наистина и как работи? Simple Smile
За пратките в спиди. Защо не ги пратите до офис. Преди 2 дни си взех пратките от Англия с Габко,изпратено до Русе. Никакво забавяне.

# 211
  • Бургас
Здравейте Simple Smile
Зачетох се в темата, тъй си търся изгоден епилатор Браун 9-та серия. Насочих се към склада! Писали сте за някакви допълнителни намаления от там: те само около Черен петък ли са или има периодично? Ако е периодично, кога може да се очаква следващото?

# 212
  • Русе, София
Здравейте,

мога ли да помоля за помощ - искам да се свържа с  английския амазон за чат с реален човек. Как може да стане?
Пусната е поръчка, но не е доставена, не са н намерили на адрес и е върната до Англия. Има ли шанс да я изпратят отново?
Благодаря.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 21:22 от Pate

# 213
  • Сф
Здравейте Simple Smile
Зачетох се в темата, тъй си търся изгоден епилатор Браун 9-та серия. Насочих се към склада! Писали сте за някакви допълнителни намаления от там: те само около Черен петък ли са или има периодично? Ако е периодично, кога може да се очаква следващото?

няма регулярност кога намалят складовете. Около черния петък + още 1-2 пъти годишно

# 214
Здравейте,

мога ли да помоля за помощ - искам да се свържа с  английския амазон за чат с реален човек. Как може да стане?
Пусната е поръчка, но не е доставена, не са н намерили на адрес и е върната до Англия. Има ли шанс да я изпратят отново?
Благодаря.
С превозвач ли е? С кой е? На сайта на Габко отскоро е обявено, че вече пратки от Англия не приемат, връщат ги обратно. Така че може и да е имало човек, който не я е приел.

# 215
  • София
Здравейте,

Благодаря.

Пренасочи я до немски адрес.

# 216
  • Русе, София
Здравейте,

Благодаря.

Пренасочи я до немски адрес.

до България е пратката, има телефон, никой не се е обаждал,  на адреса през деня няма човек, има ли някакъв шанс да я изпратят отново?

# 217
Аз получих отговор на въпроса си

Имам право да открия диспут.

# 218
Аз получих отговор на въпроса си

Имам право да открия диспут.
Всъщност не пише точно това!

# 219
А какво пише?
Ще ми върнат парите ..така го чета аз.

# 220
А какво пише?
Ще ми върнат парите ..така го чета аз.

Тете, точно! Пише си го, ако до 29.12. не си получиш $$ , влизаш с тях на чата и им пишеш и те ти връщат парите по сметката/ картата с която си платила.

# 221
И аз така го разбирам.
Само не знам как ще намеря чата..

# 222
  • Пловдив
Виж някъде има чат форма...
На първа страница нямаше ли линк?

Като си влезеш в акаунта е. Има Помощ-Контакт с нас-кликваш на поръчката и тъй...

# 223
Не го намирам. Само съобщения виждам...писала съм там на продавача веднъж, отговор не получих.
Ако може ми илюстрирай със скрийншот къде точно е 🙂

# 224
  • София
Pate, ако пратката ти е до БГ, и не са могли да я доставят, тогава я търси тук, при доставчика.
Имаш ли номер за проследяване?

Общи условия

Активация на акаунт