Пазаруване от Amazon - тема №93

• 69 105
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Габиели са обявили курс за 06.01.2021

# 166
Те и ГГБГ са обявили, ама стои отдавна на сайта им.

# 167
Скрит текст:
aDream, мисля, че можеш да намериш и малко по-мощен миксер на добра цена ако не бързаш.

Аз не исках голям комплект защото си имам уредите които ми трябват и си взех такъв Kenwood 900W. Около черния петък преди две години, Used - Like New и съм платила 48 лири. Върши ми работа.

п.п. Сега търся малка ръчна прахосмукачка, да се зарежда на 220V, от тези за коли. На мен си ми трябва за кухнята, моята смотана сдаде багажа. А се чудя как да си чистя трохите от покривката след хранене Simple Smile) Освен да почна като съседите - да изтупвам през терасата. Grinning

Ако е само за трохи...
https://dedal-robot.com/spl/468935/Dzhadzhi

# 168
Те и ГГБГ са обявили, ама стои отдавна на сайта им.
Габиели го обявиха вчера или онзи ден. Преди това последния им курс стоеше за тази година

# 169
  • Варна
Ох, не бях го виждала този бръмбар досега. Joy
Смях се с глас, разсмях и колежките. Wink
Обаче си поръчах едно бяло за 18лева, ще го взема от офиса им тук.
Не е истина какви чудесии правят ...

Мерси за идеята, ако и върши работа, цена няма да има.

# 170
  • Sofia
Flash, да споделиш после. Въпреки, че на мен ще ми трябват десетина 😂

# 171
Няма да има курс след 31. 12 днес бях в габиели .
Забавянето на камионите ще поне 48 часа , но по скоро ще се увеличава това време и заради престоя с новото ограничени и заради огромни опашки.
И спиди вече не приемат пратки към  Англия .

# 172
  • Бургас
Мдааа, детето и половинката остават засега без коледни подаръци... Трябваше на 23-ти да са тук, но нъцки :/

# 173
  • Sofia
Мдааа, детето и половинката остават засега без коледни подаръци... Трябваше на 23-ти да са тук, но нъцки :/

И оттук да беше поръчал/а, все тая. Чакам поръчки, които са предадени на куриер на 10-12 декември. Статусът в сайта на Спиди е “отложена доставка 9+ дни”, едното с очаквана дата на доставка 29.12.
Явно и Дядо Мраз ще идва тази година.

# 174
Забавянето е за курс от последната неделя за габиели.
Просто километрична опашка има доста преди границата.
И аз чакам камиона на 23.12 от тях.
Проблема е обработката защото са много пратките.
Хич не им завиждам и на шофьорите в тази цялата ситуация.
И после ми кажете ,че има криза ...народа граби като полудял.

# 175
Ох, а аз имам нещо неполучено още в Габиели. Пише очаквана дата на доставка 24.12. Дали ще има кой да го приеме, нямам идея.

# 176
  • Бургас
Шанталче, със сигурност и тукашните пратки ще са предизвикателство към нервите на всички, ама тези мои подаръци са строго специфични и нямаше как оттук да ги взема Wink
Ама наистина ще възкреся и Дядо Мраз щом се налага Grinning Grinning Grinning

# 177
А имате ли впечатления за подобна ръчна прахосмукачка:
Скрит текст:
https://www.amazon.de/-/en/Ergorapido-CX7-2-B360-Cordless-Access … f_rd_i=3597122031
Търся по- изгодна цена за безкабелен модел прахосмукачка! Трябва ми основно за почистване на стълбище в къща. Бързо ли се зарежда? Смуче ли добре?

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 10:33 от Планинско цвете

# 178
  • София
И аз искам такава прахосмукачка, но много скъпа. Ако може да препоръчате някоя на по- атрактивна цена...

# 179
От подобна или тази конкретно? За мен безжичната прахосмукачка е най-доброто нещо след пералнята и съдомиялната Grin Нареждам я даже преди робота. Аз поръчах една рефърбишд на Вакс от Ибей за 89 паунда. Ми пристигна си използвана кой знае колко време... Други изкараха късмет и получиха почти чисто нови прахосмукачки. Аз изтеглих късата клечка Simple Smile Но въпреки всичко, съм много доволна. С ламинат и теракот сме + два килима, чисти си, но аз не съм и кой знае колко претенциозна. Най-вероятно ще избутам с тази известно време и може би ще се заоглеждам за нова. Но никога повече прахосмукачка с кабел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт