Пазаруване от Amazon - тема №93

• 69 164
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
И после ми кажете ,че има криза ...народа граби като полудял.
Angry много мразя като чуя тези думи
Да, има криза. И точно, защото има криза, народът гледа ПОНЕ по празниците да се почувства човек и да купи нещо на децата и на себе си да се поглези, дори и с последните си пари. Ако нямаше криза, щях да съм така през цялата година.
Или ти искаш да видиш хората мизерни и гладни, без възможност за поне малки подаръци и възможност за малко повече  хранителни продукти, за да видиш кризата.
И като почнат по празниците "народът се бил юрнал", ами ще се юрне, разбира се, на вас не ви ли се празнува, поне тогава да не мислите за проблеми?!?

Рагга, не лично към теб, Hug ама се замисли, не е ли така?

# 181
  • София
На пост и молитва трябва да караме явно... иначе не е никва криза. Stuck Out Tongue Winking Eye

Акумулаторна прахосмукачка и това, че се откача едната част и става ръчна много ми харесва.
Само цената не одобрявам Sunglasses

# 182
Здравейте. Имам поръчка от немския амазон. Без превозвач, директно до мой адрес е пусната. Изписва че днес е датата за доставка, но по тракинга е в Будапеща.
Какви варианти имам? В смисъл да пиша/питам...но на кого- на амазон или продавач?
Надявах се до коледа да пристигне. По тази причина не ползвах и превозвач, защото с него щеще още да се забави.
Та приемам съвети..

# 183
Тета, виждаш кой е доставчика/куриера и звъниш на тях с номера на пратката. Друг начин няма. Единствено те са наясно докъде е стигнала.

# 184
Друго имях предвид...тази дата която амазон изписват като дата на получаване, изписват я при пускане на поръчката още, не следва ли за я спазят от амазон, или е само ориентировъчна. Това питам всъщност.
На унгарски как да се разберем...в Будапеща е в момента.
Към амазон ми е " претенцията" и въпросът.
Питам вас, цащото на мен ми е първа поръчка. Вие може да знаете...

# 185
  • София
ориентирочъвна е датата.
в нормална обстановка пратките идват дори по-рано, но сега всичко е претоварено и по-вероятно няма да я спазят.

# 186
Кое е ненормалното...не разбрах на ситуацията? Blush

# 187
Тази дата, която ви се показва при пускане на поръчката е ориентировъчна. По-коректна е датата, която ви се показва след изпращане на поръчката, но и тя не е 100% достоверна, тъй като е резултат на математически модел- за колко време пристига средно пратката до конкретната дестинация с конкретния куриер. Влияние оказват местни празници в транзитните държави, непредвидени забавяния и дали се касае за столицата или провинцията!

# 188
  • София
Кое е ненормалното...не разбрах на ситуацията? Blush
предколедна Simple Smile

# 189
Ясно. Разбрах.
Благодаря и на двете!

Нямам втора дата. След пускането отново 22.12 ми изписваше.

# 190
  • София
Аз имам поръчка, която пътува директно до БГ от френския амазон. Там пише очаквана дата 05.01.2021.
Изпратена е с UPS и по номера за проследяване в техния сайт е с очаквана дата за доставка 30.12.2020.
Търпеливо чакам да видим кога ще я донесат 😊

# 191
Е и моята е директно.
Ама мислех че немците не лъжат Joy

# 192
  • Sofia
Аз имам поръчка, която пътува директно до БГ от френския амазон. Там пише очаквана дата 05.01.2021.
Изпратена е с UPS и по номера за проследяване в техния сайт е с очаквана дата за доставка 30.12.2020.
Търпеливо чакам да видим кога ще я донесат 😊

Ще я доставят на датата, посочена в сайта на куриера. UPS са супер точни и ако случайно има забавяне, винаги го отразяват.

# 193
В сайта на австрийски пощи при мен под очаквана дата на доставка си стои празно, още от началото.

# 194
Днес ММ е чакал 1 час и половина пред ГГБГ да вземе част от подаръците, другите не били обработени, дано поне са дошли, че в сайта им пише На път.
Чакането и опашките вече са навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт