Пазаруване от Amazon - тема №93

• 68 501
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
С австрийски пощи. Лош вариант, доколкото разбрах.

https://www.mbm-express.com/
Тук се обаждай, или им пиши за информация  - тези са представителите на австрийските пощи.  
Може да е дошла и да я върнат. Взимала съм пратки от тях и много любезни си бяха хората.
Лош вариант, врели-некипели. Може адрес да не изписан правилно, всичко може - търси я, не чакай да те търсят.

# 331
Днес си взех една от пратките от MBM експрес такова нещо не съм виждал пълна неразбория , трагедия съжалявам хората които работят там , стотици пратки нахвърляни на всякъде.Тотална липса на капацитет и база .Вероятно за това забавят пратките в Румъния защото вероятно не могат да ги обработят.

# 332
Значи тогава аз да се поФаля - за две седмици ми пристигна пратка от Алито и то със Спиди Wink
всичко ми се забави, и от Амазон , и от БГ, някои подаръци закъсняха,ама здраве да е.
И исках специално да попитам ти с такава доставка ли поръча от Алито, да дойдат със Спиди? Rolling Eyes
Че аз поръчах в началото на месеца и още нищо не е дошло. Чак се чудя дали не съм пропуснала да отметна нещо примерно.... Но си знам от предишните поръчки, след месец и половина, два, да проверя в пощата Smile, че на мен никой не ми се обажда.

# 333
И на мен не ми звънят от пощата. Намирам си известията в пощенската кутия. Пратките ми от алито пристигат в най - добрия случай след месец. За да дойде толкова бързо то според мен е от европейски склад.
Аз рядко поръчвам от алито и то все дребни глупости като протектори и кейсове.

# 334
  • на Мелмак
Ооо, не. За Алито нищо специално, но бях меко казано втрещена, имам и диспут там в момента за забавяне на друга поръчка, и още други с удължение на доставката. От превозвач чакам също две седмици доставка, а бе, чакаме си. За бг поръчките също имам забавяне, но не толкова. Grinning

# 335

https://www.mbm-express.com/
Тук се обаждай, или им пиши за информация  - тези са представителите на австрийските пощи.  
Може да е дошла и да я върнат. Взимала съм пратки от тях и много любезни си бяха хората.
Лош вариант, врели-некипели. Може адрес да не изписан правилно, всичко може - търси я, не чакай да те търсят.

В сайта им няма инфо за товарителницата. Аз ги видях че тези излизат, и периодично проверявам в сайта им.
Ще им звънна, мерси.

# 336
  • Варна
Темата е за Амазон, не я превръщайте в "доставки от Англия", достатъчно е че разводнихте и се дърляте в темата за превозвачите.
Може би е уместно да има отделна тема - доставка, връщане. Предполагам доста хора като мен влизат тук за изгодни предложения, находки. Сега вече трябва по няколко страници да превъртам с информация за доставки.
Да се придържаме повече към пазаруването Simple Smile

# 337
  • Бургас
То си има тема за доставка от Англия.

# 338
  • Варна
Аз пък не виждам нищо лошо темата да си е такава каквато си е. Тема в която човек се чувства спокоен да попита  или коментира без да го пратят другаде. И това защото има хора, себе си визирам Simple Smile, които следят много малко теми и не виждат нещо лошо, питайки за прахосмукачка от амазон да му кажат, че има алтернатива в конкретния случай и в някой друг сайт или магазин. Това, че в момента нямам проблеми с доставка и куриери не значи, че утре няма да имам. И това, че съм прочела вече 5-6 мнения тук по темата може да ми е от ползва. Ако не е, загубеното време ще е със сигурност по-малко отколкото ако следя и съответната тема.
И за да не съм по темата .... получих си последната за годината поръчка от ОК. Дънки, чудесни са, ако можеше и да ги закопчавам лесно цена няше да имат. Сега се чудя - от първи или от понеделник да почна да отслабвам.

# 339
То си има тема за доставка от Англия.

Аз имам поръчка от Германия /немски амазон/, и от САЩ /амер.амазон/.
Все е амазон..тоест  по темата.

За поръчката от американския амазон четох и писах в темата за превозвачи от САЩ. Тук се въздържам да питам за нея, защото виждам че се пише основно за английски амазон.

За немския амазон обаче питах тук, защото не намирам по-близка тема. Не е чрез превозвач - не е за темата за превозвачите. За амазон е.

# 340
Тук темата е обща за всички амазони. Едно време и байвип беше в кюпа, но за наше огромно съжаление ги затвориха.
Лошото е че вече доста малко хора пишем тук, или поне аз оставам с такова впечатление. Преди докато бях само читател сякаш имаше много повече активност. Сега излизат нови проблеми, за които не всички сме компетентни да помогнем.

# 341
Исках да направя поръчка от немският Амазон,но ми начисли доставка за всеки артикул по отделно и за поръчка от 40евро ми натрупа доставка от 56евро. Какво става с Амазон или аз нещо грешно правя?

# 342
Исках да направя поръчка от немският Амазон,но ми начисли доставка за всеки артикул по отделно и за поръчка от 40евро ми натрупа доставка от 56евро. Какво става с Амазон или аз нещо грешно правя?
Сигурно са от различни търговци нещата и всеки си начислява доставка, защото изпраща отделно от другия.
Не се доставят от амазон...
Както е и в нашия Emag, в Алито е същото.

# 343
Сигурно са от различни търговци нещата и всеки си начислява доставка, защото изпраща отделно от другия.
Не се доставят от амазон...
Както е и в нашия Emag, в Алито е същото.
Абсолютно си права. Грешка на начинаещ.

# 344
  • София
Ужас, в България се разнасят от еМБиемНеБи ( М енд БМ )... Бг-пощи са класи над тези.

След последният сблъсък с тях. Започнах да пазарувам само чрез превозвач.

Чакаш ги цял ден - петък, звъниш в края на деня какво става ( работят от 9 до 6 ч. само пон-пет.)
“аааа, в понеделник ще е  разносът още в е централен склад“.
"Цял ден Ви чаках, адресът е домашен, няма да има никой в понеделник, затова искам да пренасочва."
"Не може, трябва да се даде на куриер от района, той да дойде, да залепи стикер и тогава може да се пренасочи."
Но г-жо няма смисъл да идва куриера, няма смисъл да го разхождате на празно, няма да има никой на адреса 
"Не, не може, процедурата е такава"
.. и така няколко пъти ... Системата каза : Не може!

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 22:36 от Desem

Общи условия

Активация на акаунт