Пазаруване от Amazon - тема №93

• 68 421
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, моля за съвет - поръчах от немския амазон, но не съм видяла че ми стои в адресите склада в УК (ползвам Гъбко), чак като получих мейл, че са диспачнати видях какъв адрес съм дала всъщност. Има ли как да пренасоча пратката?Дали да се свържа с амазон, биха ли ми помогнали?
кога ти е датата за доставка?
Ако има още време и не е днес, пиши на чата, ще помолиш да променят адреса.
Това го правих точно преди Коледа с едни подаръци. Само с уточнението, че от ДЕ адреса на ГГБГ, реших да сменя с Габко, понеже те имаха по-късен курс и шансовете да пристигнат преди НГ бяха по-големи.
От чата бяха много любезни и бяха предали на куриера новия адрес.
Не знам дали ще стане с различни държави, но опитай.

# 481
Много благодаря! Не е днес датата на доставката, ще пробвам на чата!

# 482
Няма да сменят адреса, ще ти препоръчат да откажеш пратката, какъвто съвет бих ти дала и аз!

# 483
  • гр. София
Leila съпругът ми взе батерии за душ на Грое от немския амазон, преди около година-две. Доста изгодно бяха.

Аз също взех батерия за вана (нищо, че нямам вана) на Hansgrohe oт немския. Новите душове не ги харесвам и се отказах. Купих си окачване за душ на Grohe и вече ще си взема шлаух и слушалка.
Структура за вграждане пак на същата марка взех, но от офлайн магазин Баня стил. Беше доста по евтина.
Сега се оглеждам за смесител за кухня. Голям и изтеглящ. Мивка мисля да е на Фат. Оглеждам се и за два смесителя малки за мивките в банята и тоалетната.

Може ли линкове? А Grohe и Hansgrohe едно и също ли е? Аз също гледам в немския Амазон, но трудно се ориентирам кой смесител е за вана, кой за душ, само батерия ли е или комплект с душ....Rolling Eyes И най-вече освен показаната батерия трябва ли да се купува и още нещо, което да се вгради зад нея? Гледам, че за термостатите май и нещо в стената се вгражда.....

# 484
Няма да сменят адреса, ще ти препоръчат да откажеш пратката, какъвто съвет бих ти дала и аз!
Ами точно така стана Simple Smile Много бързо отговориха в чата, не могат да сменят адреса, защото е в друга държава.
Отказах пратката и ще поръчам отново с правилния адрес.

# 485
Grohe u Hansgrohe са като левия и десния Туикс Joy
Майтапа на страна, казаха, че вторите са по качествени.
Това поръчах аз, но беше на 80 евра.
https://www.amazon.de/dp/B003VZGJ42/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_34w.Fb2 … ng=UTF8&psc=1

Мисля, че ако дебнеш, пак ще го хванеш на такава цена. Казаха ми да гледам да е тежка батерията. Още не е монтирана, така че не мога да дам съвсем мнение. Мога да я снимам довечера ако искаш. Вътре си има всичко за монтажа. Не е със скрит монтаж.
Имам смесител за биде на Грое, той вече е със скрит монтаж, но него купих офлайн. Той си дойде също с всичко необходимо.

# 486
Най-изгодно съм купувала Hansgrohe от френския амазон. Не виждам разлика в качеството на Hansgrohe и Grohe при смесителите, които имаме.  Последно купих през лятото от ЕМАГ Комплект за душ със стойка Grohe New Tempesta 100 за 68 лв., който там беше най-изгоден.

# 487
  • София
аз купих грое от английския амазон, хансгрое от немския. душ система с термостат май се водят и двете, в двете бани сме ги сложили
по-доволна съм от  грое като ползвател.
монтажа е стандартен, според водопроводчика който ги монтира.
тук струваха с около 200лв повече.

# 488
Момичета, моля за съвет - поръчах от немския амазон, но не съм видяла че ми стои в адресите склада в УК (ползвам Гъбко), чак като получих мейл, че са диспачнати видях какъв адрес съм дала всъщност. Има ли как да пренасоча пратката?Дали да се свържа с амазон, биха ли ми помогнали?

Да, пиха ти помогнали. Свържи се с тях по Чата.

# 489

Да, пиха ти помогнали. Свържи се с тях по Чата.
Затова трябва да се четат и следващите коментари, защото...
Ами точно така стана Simple Smile Много бързо отговориха в чата, не могат да сменят адреса, защото е в друга държава.
Отказах пратката и ще поръчам отново с правилния адрес.

# 490
  • София
В търсене на раница за първокласничка съм. Ако попаднете на нещо изгодно, моля да споделите!

# 491
Не е много като за първокласничка, но е на добра цена, по време на черния петък беше 20 евро (ако не бъркам размера).
https://www.amazon.de/gp/product/B07TQ8CTY4/ref=ox_sc_saved_titl … R8XB7XF&psc=1

# 492
Здравейте! Някой знае ли, има ли промяна в условията на прайм? Безплатния месец ми беше до 12-ти, но видях, че на 11-ти са го продължи ли към платен. Пише, че мога да го спра по всяко време, а преди таксуваха годишната сума наведнъж-правилно ли съм разбрала, таксата си е месец за месец, прекратима свободно?

# 493
  • Сф
Да, месечно таксуват. Можеш да го спреш по всяко време

# 494
  • Mediterraneo
Откога се таксува месечно? И за всички амазони ли важи?

Общи условия

Активация на акаунт