Пазаруване от Amazon - тема №93

• 68 386
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Моля за спешна препоръка за зъбен душ и четки за зъби за брекети, от немския Амазон. Ще слагат брекети на детето идния вторник и трябва възможно най-бързо да набавя такива джаджи. Гледах преди малко душове с usb зареждане - дали вършат работа? Изкушавам се заради компактността им и възможността за лесно носене при пътувания. Предварително благодаря!
Дъщеря ми е с брекети 3 г.и зъбен душ не е ползвала никога, няма нужда! Четки за зъби ползва само за чувствителни зъби за електрическата й четка. Това е!

# 526
На големия зъбен душ на Waterpik има специална приставка за брекети. Сега не мога да пусна линк.
Но пък не се препоръчва миенето на зъбите с електрически четки.

# 527
Здравейте. Търся ел.сушилник от немския амазон.Някой да има такъв, да препоръча нещо?

# 528
Но пък не се препоръчва миенето на зъбите с електрически четки.
Благодаря! Имаш предвид, че не се препоръчват при брекети, или по принцип? Всички вкъщи ползваме електрически, явно трябва да прочета насоки за пустите му брекети...
Pavlo_deni, благодаря и на теб!

# 529
  • София, Манастирски ливади
Синът ми е с брекети от доста време и ползва детската четка на Филипс. Не се препоръчват четките на Орал Б, защото движението на главата е въртеливо. Може би е най-удачно да се консултирате с ортодонта Ви.

# 530
Рали, ела в темата за брекетите. Мисля, че ще ти е доста полезна.
От над 2 год. съм с брекети, с кръгла четка на Орал Б и зъбен душ само почиствам.

# 531
  • Бургас
Моля за съвет! Може и малко глупав да ми е въпросът Simple Smile
Искам да поръчам 4 чифта обувки до превозвач. Има ли значение, дали ще ги пусна в една поръчка, или да ги разделя на 2 ? Ако са 2, пак ще хвана безплатна доставка. ?

# 532
  • гр. София
Моля за съвет! Може и малко глупав да ми е въпросът Simple Smile
Искам да поръчам 4 чифта обувки до превозвач. Има ли значение, дали ще ги пусна в една поръчка, или да ги разделя на 2 ? Ако са 2, пак ще хвана безплатна доставка. ?
Най-вероятно ще е безплатна. Зависи от цената на обувките. Но няма смисъл да са отделни пратки, така или иначе Амазон може да ги раздели и да ги получите отделно, ако някои от тях се забавят.

# 533
И голямата е с брекети и ходи при една от най-желаните и посещавани ортодонти в София, която препоръча да не се мият зъбите с електрическа четка (ползваше детската Филипс Соникеър).
Особено в началото е важно, защото за брекетите се закачат по-тънки телчета, които в следващите контроли се подменят с по-дебели и се затягат повече. А при и без това скъпите брекети, е възможно да се изкривят или счупят и да се повредят от такава четка.

И аз ще дойда в темата. Grinning

И за да не е спам, душът ни е този https://www.amazon.de/Waterpik-WP-660EU-Ultra-Professional-irrig … Mb2dDbGljaz10cnVl , има си приставка за брекети, но не го ползва всеки път.... не й се занимава, детска й работа. Flushed

# 534
  • Пловдив
Момичета, боти на Каприс дали си отговарят...?

# 535
  • Варна
Според мен са леко умалени - нося 37, а на Каприс си поръчвам 37.5 винаги. Любима марка са ми иначе Simple Smile

# 536
  • Пловдив
Според мен са леко умалени - нося 37, а на Каприс си поръчвам 37.5 винаги. Любима марка са ми иначе Simple Smile
благодаря!
да, видях на описанието...харесах и аз много един модел, но няма 39 Neutral Face

# 537
  • Popovo
reni1111, а хубави ли са на живо? Удобни ли са?

Много са хубави и удобни.
 MYSTIC WOMAN за тесен крак са по мое мнение.

# 538
# 539
  • Пловдив
вторите повече ми харесаха, обаче със със слаб прасец и незнам дали ще ми паснат...Thinking

Общи условия

Активация на акаунт