Априлски мами 2021 - тема 3

• 54 632
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм получавала сърбежи, но не по време на бременност. Най-често се дължат на алергия, породена от нещо... Ако е след баня, може да пробваш да смениш измиващите. Или да спреш да переш с омекотител и да използваш бебешки прах. Да обличаш памучни дрехи и на първо време да ограничиш храните-алергени, това са основните и елементарни неща, за които се сещам. Но няма гаранции. А може и от стрес да е...

Аз нали се бях притеснила, покрай многото ми дефицити - на магнезий, желязо, белтъци. Буквално два дни, след като АГ ми изписа да пия желязо (Тотема и Малтофер едновременно) и чист протеин, се почувствах като нов човек! Гледам си глезените и ми се струват като на манекенка - няма ги отоците! Закопчавам си свободно якето, а преди се задушавах и пристягах с него - явно и в торса и корема съм била подута. Леко ми е, спа по-добре. Имам повече енергия да свърша нещо у дома.
И отгоре на всичко кантара ми показва с 2-3 кг. надолу!
Много доволна се чувствам, остана и изследванията ми след месец да са хубави!

А относно ритничетата на бебета мога да кажа само: Радвайте се! Значи са добре.
.
Видях, че и ти пиеш тотема, случайно да имаш оцветяване на зъбите от това чудо? Не съм пила желязо до сега и май нещо съм объркала , пия си го в сок или вода, но не със сламка и май това е грешката. Дали ще се оправят, ех все на мен ще се случат тея глупости Simple Smile

# 496
  • ...
Първото ми дете го раждах в хирургийте, преди 7 години без избор на екип. По онова време ми бяха казали, че дори и да си платя анестезия за нормално раждане можело да няма анестезиолог на смяна и пак да родя без упойка. Не знам как е сега. Аз лично съм избрала Селена този път заради упойката и надеждата, че ще се случа на акушерки, които ще ми помогнат. Тези от хирургийте тогава едва ли не ме изкараха лоша майка, защото бебето не наддавало, искаха да ми бият инжекция за спиране на кърмата и т.н. Иначе от към медицинско обслужване в хиругргийте може да получите много добро за по-малко пари, но аз поне не случих на човещина тогава с изключение на 1 акушерка.

# 497
Аз си бях решила, че искам да е в Селена, но и АГ, който ме следи, изражда там. Не си представям да се доверя на непознат точно в този момент. Неонаталогията им е трето ниво, което също ми е важно. За условията и аз разбрах, че са ги позанижили. Цяла Южна България са обхванали и явно са решили, че нямат толкова нужда от реклама, което не е окей, предвид сумите, които искат. И аз се надявам на човешко отношение най-вече, пък другото се преживява.

# 498
Rachel Bean, не съм забелязала, зъбите ми да са се оцветили...
Но аз не ги разреждам много ампулите - смесвам си двата железни препарата в чаша, капвам съвсем малко сок и изпивам всичко това на една глътка, иначе ще умра! После веднага хапвам да сдъвча нещо или пия вода, да изчистя вкуса... Може би така се чистят и зъбите?!...
Освен да си миеш зъбите, след приема,това все пак ще помогне.

# 499
Хммм на мен вкуса не ми пречи, обичам мириса и вкуса на желязо, кръв и т.н, но явно ще трябва да променя приема, аз си пия бавно и се наслаждавам, пробвах да не разреждам и двата пъти неуспешно, повръщам. Ще трябва зъбите и след прием да мия явно. Благодаря все пак Simple Smile

# 500
jalapeno имала съм такъв сърбеж преди години, пусках какви ли не изследвания, пръснах сума ти и пари по лабораториите, с един отговор "нищо ти няма". Ксизала ми помагаше, ама няма да ти кажа как като го пиех вечер на следващата сутрин съм имала към 18 пропуснати повиквания без да чуя, много успива през деня пък е ад, не се издържа. Та според мен не е удачен избор при бременност. При мен излезе, че е на нервна почва. Премахнах причинителя и беше като магия, от следващия ден нямаше помен от сърбежа. Сега ми се появява от време на време, когато много се напрегна, ядосам. Та, опитай да се успокоиш, най-вероятно си се стресирала покрай бременността и предстоящото раждане. Мажи се все пак с нещо, което хидратира кожата, защото може и да е от суха кожа, почивай си повечко, намери някое четиво или сериал каквото предпочиташ и се отдавай по-често на това, отколкото на мисли какво ти предстои и т.н каквото те тормози. Проблем нерешен, няма да остане, така че по-ларж и успех Hug

# 501
Аз от октомври съм на желязо - 2т. Малтофер дневно. Хапвам нещо да ми оправи вкуса след прием, че иначе все едно съм яла пирони, мия си зъбите след това и все пак ми пожълтяха... И в листовката пише, че е възможен страничен ефект. Cry

# 502
  • Пловдив
[/img][/img][/img][/img][/img][/img]
Здравейте момичета! Аз съм бременна с близнаци в 32г.с. Все още не сме се насочили към коя банка за  съхранение на стволови клетки да се доверим. Намерих информация, която е описано че има и държавна банка(не е актуална). Ако някой от вас знае нещо повече моля да сподели, за да можем всички интересуващи се да направим информиран избор. Споделям брошурата в снимките.

# 503
Апдейт и от мен - днес мина фетална. 31 г.с. - малкия е много добре, 1800 гр. както и аз - добри изследвания и шийката е в норма.  +9 кг до сега (забременях на 52 кг) . Чакам си  и моята лекарка, която ми правеше инвитро да се завърне и да обсъдя къде ще раждам. Тя ме следеше до ноември месец в частна клиника ,после по лични причини замина и чак сега март месец се връща. Като държавно работи в Тина Киркова ( София). и реално , ако искам тя да ме изражда   -  само там трябва да съм.  Ако някой има мнения за болницата - споделете.

# 504
Мамите, който се интересуваха от бебефони, днес има намаление в Емаг, ако искате погледнете.

# 505
Здравейте
Закупихте ли си електрическа помпа за кърма и Каква  Моля споделете

# 506
Здравейте мами,от извесно време усещам някакви вибрации,трептене в корема и се питам какво е?Случвало ли ви се е?

# 507
Аз го усещам всеки ден. Хълцане е, поне моето.

Здравейте мами,от извесно време усещам някакви вибрации,трептене в корема и се питам какво е?Случвало ли ви се е?

# 508
Оо да, често се случва. Мисля че бебето си притеперва. Това го има и после след като се роди. С ръчички притреперва и все едно се опъва.
А може и да хълца. При хълцането са отчетливи пулсации, а другото си е трептене.

# 509
И на мен ми се случва. Явно е нормално:)

Общи условия

Активация на акаунт