Обсъждане на имотни обяви-18

• 27 864
  • 802
  •   1
Отговори
# 120
Съгласна съм с Нико за цената. Аз бих дала не повече от около 350 хил., дали това е пазарната цена - не знам, аз на толкова го оценявам. Ако наистина не е шумно, т.е. не е на шумна улица с голям трафик като Васил Левски/Патриарха и т.н. около НДК и английското посолство (всъщност резиденцията на посланика, мисля).

Т.е. ако струваше 350 хилядарки, отиваш и го купуваш ли? Аз поне така разбирам думите ти.

# 121
Този имот е обсъждан преди година някъде, но мисля, че беше по-евтин с едни 100 К. Спомням си за наградата на дизайнерите, че пак беше подчертана в обявата.
Познавам добре района, наистина е тихо това изложение точно. Това е в сградата на бившето английско посолство, него го преместиха на Московска в нова сграда, а до него е резиденцията на посланика, с хубавия двор.
Самият имот не е лош, но е малък, само с една спалня, доколкото виждам, и това коментирахме, че за тези пари е за сам или двойка, не е за семейно жилище. Всъщност, има нещо като кабинет, малка стаичка, но с прозорец, което може евентуално да е втора малка спалня/детска стая. Но така или иначе, за мен в тази му вид не става за семейство с деца. Дизайнът не е точно моя вкус, но е хубав.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 15:27 от Анонимен

# 122
# 123
Съгласна съм с Нико за цената. Аз бих дала не повече от около 350 хил., дали това е пазарната цена - не знам, аз на толкова го оценявам. Ако наистина не е шумно, т.е. не е на шумна улица с голям трафик като Васил Левски/Патриарха и т.н. около НДК и английското посолство (всъщност резиденцията на посланика, мисля).

Т.е. ако струваше 350 хилядарки, отиваш и го купуваш ли? Аз поне така разбирам думите ти.
Разбирай, че точно за този имот, ако наистина е 120 м2 и гледа накъдето казват ще се намери човек, който с удоволствие ще плати около 350 000 евро с ДДС. П.П. Това при положение, че има асансьор. Ако няма ще е по-трудно.

# 124

Някой трябва не да е луд, а да е напълно изтрещял, за да даде тези пари за тази стара и постегната къща.

# 125
За имота с дизайнерския интериор - казвам, че за до 350 К евро може да се намери купувач. Не веднага, защото става дума не за "нишово" жилище, с характеристики, които са важни за малка група хора. Да харесват локацията, да им е важен престижът и на локацията, и на дизайнерската награда.

Асансьор съм 99% сигурна, че няма, 3/4 етажа, това казва всичко. Гараж също 99% няма, може при прекрасно стечение на обстоятелствата да може да се влиза с кола в двора, където да се паркира.

Джедай, отвъд алеята зад шкафа?

# 126
не знам къде е

# 127
Зависи си и от състоянието на цялата сграда, ако съседните апартаменти и общи части са неподдържани, няма как да се телепортираш в дизайнерския си имот.

# 128
За асансьор не знам, влизала съм, когато беше посолство, но на партера и не съм обърнала внимание. Сградата е от преди 9-ти, знам за сгради от онзи период на 4 етажа с асансьор, а и ме съмнява англичаните в посолството да са катерели пеш етажите, те ползваха цялата сграда. Но ме съмнява да е 120 кв., както пише, а и обявената цена е без ДДС.
Сградата е на един собственик, доколкото знам,, по-точно на наследниците му.

# 129
  • София
Точно на Будапеща е къщата. Доста далеч от обявената близост със Света София.
Пише, че може още един етаж да се надстрои. Това трябва да се провери, защото ми намирисва на паметник на културата и съпътстващите това "радости". Но дори и да е възможно, това е доста висока цена за имот почти на Сливница. Дълго ще го продават.

# 130
  • Sofia
Това е на ул. Будапеща 31. Била съм там на сватба. Води се място за събития, има градина. Сватбата беше през лятото и беше градинско парти, вечерна. Като стана късно влезнахме вътре /след 22ч/ и беше мн приятен интериора, разгледах различните кътове. Беше ми интересно.
Къщата е стара и в много неприятен за мен район, близо до пожарната на Раковска, въпреки че се води център. Далеч повече харесвам района около НДК, Патриарха, Френската гимназия, Седмочисленици, СУ, Графа, малките 5 кьошета.

# 131
Това е на ул. Будапеща 31. Била съм там на сватба. Води се място за събития, има градина. Сватбата беше през лятото и беше градинско парти, вечерна. Като стана късно влезнахме вътре /след 22ч/ и беше мн приятен интериора, разгледах различните кътове. Беше ми интересно.
Къщата е стара и в много неприятен за мен район, близо до пожарната на Раковска, въпреки че се води център. Далеч повече харесвам района около НДК, Патриарха, Френската гимназия, Седмочисленици, СУ, Графа, малките 5 кьошета.
Ха-ха, и аз така, ама недей, че тук има много обидчиви на тази тема Laughing

За апартамента на Левски, сградата е на 5 етажа, а не 4, вероятно броят без партерния етаж, като са написали 3/4, и най-вероятно има асансьор. Но вътрешен двор за паркиране мисля, че няма. Двор за паркиране има съседната й, но откъм Каравелов, тя е от 1970-те и има и гаражи.

# 132
Твърдо е това, Будапеща 31

Зад Света Параскева е, Сливница какво общо има? Колкото близо е до Сливница, толкова близо е и до Дондуков.

Парцел 456 кв.м., ЗП - 143 кв.м., според кадастъра. Срещу нея вече има ново недоразумение тип тухлена "панелка" партер плюс 4 етажа до кота корниз.

Поне на интерактивната карта на настоящите и бивши паметници на културата и архитектурата не е отбелязан.

Още снимки тук

https://varya-davydova.livejournal.com/60434.html

Къщата не е за всеки (вкус), а и като парцел си е ценна.

# 133
  • Sofia
Ха-ха, и аз така, ама недей, че тук има много обидчиви на тази тема Laughing

За апартамента на Левски, сградата е на 5 етажа, а не 4, вероятно броят без партерния етаж, като са написали 3/4, и най-вероятно има асансьор. Но вътрешен двор за паркиране мисля, че няма. Двор за паркиране има съседната й, но откъм Каравелов, тя е от 1970-те и има и гаражи.
Не обиждам никого, нали е форум Simple Smile А за другия апартамент на Левски - районът зад бившото Английско посолство е много приятен - лично за мен. Ул. Л. Каравелов е емблематична за тази част на центъра. В близост ми е минал ученическия живот, а на Хан Крум и Л. Каравелов съм живяла известно време. Тогава бях на 25 и беше много удобно за вечерен и нощен живот защото се прибирах пеша. Тогава оцених живеенето в центъра.

# 134
Ето нещо по-евтино в района

https://m.imot.bg/details/1j160758590750761

Общи условия

Активация на акаунт