Обсъждане на имотни обяви-18

• 27 879
  • 802
  •   1
Отговори
# 150
То никое вино не държи константно качество. И най-големите разбирачи в световни ресторанти питат "Имате ли шато хххх от 2003 година". Ако качеството беше все еднакво нямаше да питат за година, а само за марка.

ЧС, аз не уточних, ама говорех за масови вина, продавани по супермаркети. Там не търсиш марка и реколта. Цената е определяща, но не и за каквото и да било качество. И конкуренцията е бясна - в същия супермаркет, на почти една и съща цена.

И един въпрос - коя пералня пере най-добре? Laughing

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1j158100401345388

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 10:40 от man_darin_ka

# 151
нещо ми се губи гледката към морето на тая къща

# 152
Е, не е на първа линия, но все пак се вижда морето. Иначе на мен къщето ми харесва. Не, че ще си купя такова нещо, но ми харесва. Горе-долу, с малки вариации, е по мой вкус.

# 153
За мен с тази локация, квадратура и довършване, на тази цена просто чака някой да я купи и тези еврА да излязат чисти и омекотени дори от пералнята. Мисля си, че парцел, строеж, ремонт и обзавеждане са стрували повече от исканата цена.
Това, че не е живяно в нея след обзавеждането, също е малко странно - кой хвърля такива пари, за да не ползва?

# 154
Не съм в течение с цените и пазара там, нито пък нещо толкова голямо ми е таргет (изобщо къщи не са), но само коментирах снимките - харесва ми как е направено. Останалото - ако някой друг има интерес ще се рови за подробности.

# 155
Аз тотално не разбирам вашите виждания. Къщата е от 2006, обзавеждането може да не е ползвано, но е морално остаряло и не е някакъв незнаен лукс.
Второ, къщата е огромна, но не става за нищо от изброеното - кой днешно време има такава рода под един покрив, освен някоя циганска фамилия. Разпределението не става за хотел, в момента на пазара има много оферти за хотели на по-добри цени, вероятно и локация. За срещи с бизнес партньори? Стещите вече стават онлайн, кому е нужно да бие път до морето за 2 дена среща, че и в 1000кв имот. Това освен за парадиране не става са нищо друго, че и за прадиране не става ако не е на първа линия и с това обзавеждане. Изобщо или е пране на пари или някой пълен идиот го е мислил.

ЧС - не не ти е голям, на теб 300-400кв биха ти били големи, както и на всеки друг, това е абсурдно огромно.

# 156
Нормално е хората да имат различни вкусове. Но не виждам какво може да му остарее морално на масивното дърво - парапети, подове, мебели...
За голямото - ми голямо е, с огромни стаи. Строена е за някой баровец явно.

# 157
  • Sofia
Е, не е на първа линия, но все пак се вижда морето. Иначе на мен къщето ми харесва. Не, че ще си купя такова нещо, но ми харесва. Горе-долу, с малки вариации, е по мой вкус.
Няма снимки как изглежда къщата отвън, както и на дворната част?! Но пък 4 етажа, 10 спални, 4 кухни и огромни свободни площи... не схващам какво е предназначението на тази сграда? Не си го представям за живеене, каква ще да е таз фамилия? По-скоро нещо като ваканционно ползване, тип хотел? Харесват ми мебелите от масив и всичко дървено и дъбово Simple Smile

# 158
То масивът е хубаво нещо, но в толкова скъпа къща се предполага да има някакъв дизайн. В тази определено няма, изглежда евтино. А и като гледам снимките от терасите, не само не е на първа линия, но не е и на втора ..

# 159
Това е къщата.
Нещо не работи линкът. Потърсете тези координати в maps-a. 43.225360, 27.995879

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 13:16 от bubbata

# 160
За мен с тази локация, квадратура и довършване, на тази цена просто чака някой да я купи и тези еврА да излязат чисти и омекотени дори от пералнята. Мисля си, че парцел, строеж, ремонт и обзавеждане са стрували повече от исканата цена.
Това, че не е живяно в нея след обзавеждането, също е малко странно - кой хвърля такива пари, за да не ползва?
Добре де,как със закупуване на имот се перат пари?! И преди говорихме за това,но така и не става напълно ясно как.

# 161
  • София
На мен къщата също не ми допадна. За предназначението ѝ можем само да гадаем, дори си мисля, че и този който я е строил не е бил наясно. Както е казал мечо Пух " колкото повече, толкова повече "

# 162
То никое вино не държи константно качество. И най-големите разбирачи в световни ресторанти питат "Имате ли шато хххх от 2003 година". Ако качеството беше все еднакво нямаше да питат за година, а само за марка.

ЧС, аз не уточних, ама говорех за масови вина, продавани по супермаркети. Там не търсиш марка и реколта. Цената е определяща, но не и за каквото и да било качество. И конкуренцията е бясна - в същия супермаркет, на почти една и съща цена.

И един въпрос - коя пералня пере най-добре? Laughing

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1j158100401345388
Въобще не ми харесва. Плочките изглеждат стари и евтини. Обзавеждането също е ужасно за този ценови клас. Рапределението е без коментар. Огромна и неизползваема квадратура. Двора също не ми се коментира.

# 163
  • София
Скрит текст:
Добре де,как със закупуване на имот се перат пари?! И преди говорихме за това,но така и не става напълно ясно как.
[/quote]
Не купува, а продава

# 164
На мен от къщата най- много ми харесва помещението на последната снимка😁 Направо си представих нагледно песента на Висоцки, само че за вино, не за водка.

Общи условия

Активация на акаунт