Обсъждане на имотни обяви-18

• 27 650
  • 802
  •   1
Отговори
# 315
Ако апартамент практически на самото кръгово на Сточна гара те удовлетворява, значи е ОК. Тази страна на Сливница все още е в процес на застрояване, т.е. бутат стари къщи, строят кооперации. Има доста нови кооперации, но и стари къщи, както заселени, така и порутени. Периодично, в смисъл почти всеки ден, някъде на ъгъла на Константин Стоилов и Козлодуй горят гуми, според мен. Вие се един черен дим.
Имам познати в района - съвсем нормални хора са.

# 316
  • София
1. Пренатоварен булевард на цена 1200 евро
2. Чист север на всекидневната, а за капак и запад на спалните да става парник лятото - възможно най-лошото разпределение
3. Това е първи етаж над магазини - по всяка вероятност ще са доста оживени
4. Асансьорът ако не е качествен ще се чува жестоко
5. Мястото за кухненския бокс е минимално за тристаен апартамент - ако се увеличи няма къде да се сложи трапезната маса, крива работа
Това на примависта, сигурно има и още

# 317
Обявата е за ъгловият тристаен апартамент, който според друга обява е с изложение изток за едната спалня и всекидневната и юг за другата спалня. Търсим нещо бюджетно в близост до център, но явно за тази сграда минусите са повече от плюсовете...
Благодаря за бързите отговори!

# 318
Аз нали съм хоум офис, съвсем изгубих представа, значи бил почивен утре Simple Smile Ми добре, когато, тогава.

При положение, че вестибюлът е без прозорец, това си е голяма гарсониера (едностаен). Да, вестибюлът с хола заедно граничат с банята, значи може да се преустрои в кухньохол, а кухнята да стане спалня.
Обявата за Лозенец на Саиван, въпреки кошмарното състояние, беше с 2 прозореца на вестибюло-хола, което значи, че може да се обособи вестибюла като малък хол и с врата/портална врата да си има към него светла спалня. Но пък кухнята ми се видя мъничка, по-скоро годна за кабинет/офис/миниатюрна детска спалня за 1 дете.
На Явлена си е голяма гарсониера, така е, но поне обявата е истинска с голяма вероятност Simple Smile
Не виждам да е с два прозореца, и при тази е тъмен вестибюл, с портал и прозорец само на късата страна, но има отделна спалня, със стена и врата, преходна от вестибюла.
Нека се обади, то ще се разбере Simple Smile И ако иска да сподели, ще е добре.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 22:14 от Анонимен

# 319
  • София
Обявата е за ъгловият тристаен апартамент, който според друга обява е с изложение изток за едната спалня и всекидневната и юг за другата спалня. Търсим нещо бюджетно в близост до център, но явно за тази сграда минусите са повече от плюсовете...
Благодаря за бързите отговори!
Беше написала Ап.3 - затова коментирах него.
Апартамент 7 е значително по-добър, добро разпределение, добри посоки - изток и юг.

# 320
Изток на тази сграда е Константин Стоилов, първи над гаражи е почти до спирка. Юг е навътре, втора линия е на Сливница е, но там строят каре. Предният парцел - с огромно лице на Сливница, го разчистиха преди година сигурно, законтриха един багер и това е. Докато разчистваха, питах какво ще бъде - смесена многофункционална сграда с магазини и др. и апартаменти нагоре. Та юг първи етаж над гаражи/магазини, ще е абсолютен задух - вътре в карето няма да има подухване никакво. Гърбът на многофункционалната сграда сигурно ще е за зареждане/складове и т.н., тази сграда с магазините може да отиде и на повече от 9 етажа, защото е на широк булевард, следователно, освен липсата на гледка, ще хвърля сянка през зимата, дори през лятото няма да е ОК.
Когато го започваха въпросния строеж, който сега вече е готов практически (поне отвън всичко си има), обявите бяха за цени ОТ 750-800 евро на квадрат. Логично е вече завършен, да е на по-висока цена.

# 321
  • София
Наскоро минахме оттам и коментирахме как може една евтина фасада да изглежда добре.
Според мен е балансирано съотношението цена-качество. Местоположението е големият компромис. На натоварена улица в традиционно мръсен район, в който вероятно в бъдеще ще има много нови строежи, т.е. още прахоляк и боклук.
Иначе вероятно е ок като разпределение, изпълнение и материали.

# 322
Идеята е дори да стане още по-натоварен трафикът в района. Има проект за "пробив" на Данаил Николаев, с идеята трафикът от Данаил Николаев през кръговото на Сточна гара да се изнесе към (предполагам) История Славянобългарска и надлез Надежда в посока север. Т.е. да не се минава през центъра за към северните квартали (Надежда, Обеля, околовръстното). Последно четох, че се бавят заради отчуждителни процедури. От страната на въпросните кооперации очевидно няма как да разширяват Константин Стоилов, значи разширението ще бъде на отсрещната страна, там където сега е болницата и разни сервизи/автомивки.

# 323
  • София
Какво мислисте за тази обява? Нямам идея къде се намира, Сухата река водят новата метростанция на Х. Димитър. На 16 етажа е, ЕПК, но не е на висок етаж и изглежда приятно, отпред не е улица, поне не под кухнята. https://www.olx.bg/ad/top-oferta-suhata-reka-do-metro-CID368-ID8 … p.html#900eb48991

И също така на това кое му е двустайното? На мен ми прилича на някакво доста странно студио: https://www.olx.bg/ad/prodava-dvustaen-mladost-2-CID368-ID8mJV8.html#36071fa317 Не гледам в Младост по принцип, просто ми попадна.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 15:34 от Adventures7

# 324
И двете обяви за гарсониери (едностайни). В Младост-2 обявата наистина е странна, но по квадратура си е едностаен. Не знам къде има там тухлени, за едни блокове в цвят брик на военни се сещам, ул. Васил Карагьозов, те май са тухла и 5 етажни. Изглеждат с точно такива прозорци един до друг. Най-вероятно малкият прозорец е бил на кухненския бокс/кухня, избили са стената и е станало еднопространствено помещение. Кухненската част е символична, а бойлерът до аспиратора е просто хитов.

# 325
Описанието на тази в Младост е повече от подвеждащо. Къде видяха двустайно жилище?! Да не броят коридора или банята вече за помещение?!

# 326
  • гр. София
Относно обявата за жилището в Младост (дали?) - уж има ТЕЦ, а какво прави печката на дърва до леглото? Изцяло менте обява.

# 327
Интериорен детайл, за уют.

# 328
За ап в Лозенец на Саиван, ето го в друга агенция, също съмнителна.
https://m.imot.bg/details/1b160751464283113
Сградата, доколкото се ориентирам, е на Кр Сарафов 31 (триетажна с балкони с такива орнаменти), не е на Миджур, от 50те е, а и в момента всички прозорци на тази сграда към улицата са със сменена дограма, няма стара дървена. Според мен, ап е отдавна продаден и ремонтиран от новите собственици, ама Саиван да каже дали съм права, след като се обади за оглед.

# 329
Здравейте
днес се обадих този в Лозенец е продаден,другия в яворов още стои
другата седмица ще отида да го видя

Общи условия

Активация на акаунт