Обсъждане на имотни обяви-18

• 27 604
  • 802
  •   1
Отговори
# 390
Моя близка си взе в Сухата река и твърди, че самолетите не й пречат, така че е до свикване. Аз съм израстнала до влаково трасе и в началото като се преместихме се будехме цялото семейство, по разписанието на влаковете, това във времето когато имаше много товарни и нощни влакове, но след това свикнахме и си спяхме на отворени прозорци и не ни пречеха. Според мен нисък етаж е по-неприемлив компромис, отколкото жилище на Черковна.

Не разбирам спора между Сони1 и Адвенчър7. Локациите са несравними и според мен, то е като да се сравнява кон с кокошка. Навремето така наши близки ни обясняваха колко сме се прецакали с цената на нашето жилище спрямо тяхното, а тяхното беше в квартал, който ние въобще не гледахме като опция.

# 391
Сони, в другата тема продължаваш да даваш скиците на апартаментите от другата сграда, което ме навежда на мисълта, че все още го обмисляте, въпреки че каза, че сте го отписали.

# 392
Ама Сони сравнява и сграда в Долен Лозенец с Ман Ли ....въобще фаназиите преминават отвъд хоризонта. Вече даже не ми е интересно. Може пак да си са си сменили мнението, последно беше, че са открили апартамента на мечтите си на кръговото в Ман ли, било същото като на ул. Елин Пелин в Лозенец, обаче много по-евтино.

# 393
Сони, в другата тема продължаваш да даваш скиците на апартаментите от другата сграда, което ме навежда на мисълта, че все още го обмисляте, въпреки че каза, че сте го отписали.
Отписахме партера и трети етаж. След като разбрахме как стоят нещата в софиските квартали ако купим там ще е на 4-ти етаж. Пентхаусите не са ни по джоба, а инвеститора е запазил за децата си двата тристайни на 5-ти етаж. Четвъртият етаж е максимално високото, което ни стои като опция.

# 394
  • София
Благодаря за мненията за апартамента в Стрелбище. Ще го мислим още. Не знам защо на обявата пише, че е 2 от 4 етажа. Реално си е първи жилищен над гаражи. На мен това най-много не ми харесва. На жега мога да търпя, но на студ не.

# 395
Ама Сони сравнява и сграда в Долен Лозенец с Ман Ли ....въобще фаназиите преминават отвъд хоризонта. Вече даже не ми е интересно. Може пак да си са си сменили мнението, последно беше, че са открили апартамента на мечтите си на кръговото в Ман ли, било същото като на ул. Елин Пелин в Лозенец, обаче много по-евтино.
Последно сградата е същата като в Лозенец, но е далеч по-достъпна заради местоположението. Ако имахме възможност веднага щяхме да купим в Лозенец на улица Елин Пелин номер 7. В интерес на истината дори и да имахме парите пак щеше да се наложи да почакаме. Коментираният апартамент с цена от 600 000 евро е продаден.

# 396
  • София
Току що отворих картата за 1 път да го видя къде е това чудо. Ами то на г. на г. Какви паркове, какви магазини. Там е село. Минавал съм транзит на път за Банкя, също и като посещавам Кадастъра.
Оттам до Лозенец е 9 дена път с камили.

# 397
Simple Smile Добре, че Нико даде идея миналата седмица за инвеститора, който си е запазил апартаменти в сградата, та малко да живне темата тази вечер.

# 398
Тя темата агонизира от много време, но току се появи Сони да ни каже какъв най-изгоден вариант са намерили и колко е хубаво там. Да ги е яд всички броили по 600 000 в топ квартали как не са се сетили по-рано за това. Както и да е, пожелавам вече проблемът им да е разрешен, да са се спрели там на нещо и да престанем да четем колко е близо Ман ли до всичко на света.

# 399
  • София
Simple Smile Добре, че Нико даде идея миналата седмица за инвеститора, който си е запазил апартаменти в сградата, та малко да живне темата тази вечер.
Хахаха, точно същото си помислих.

# 400
То па тая Елин Пелин все едно Сънсет булевард бе.

# 401
Аз почвам да си мисля за продуктово позициониране на Ман ли и някакъв велик строеж там от "опитен инвеститор със стотици сгради", ама без име засега. Доколкото чета, хората са на място и се разхождат из квартала и им е харесал...близо било до всичко. Ми добре.
Без име ще си остане. Реално в тази сграда първите три етажа не стават. На пети са спалните на пентхаусите, които са скъпи и двата тристайни, които са запазени за децата на инвеститора. Остава единствено 4-ти етаж и то само единият тристаен е хубав. Там евентуално ще го купим него и един двустаен. За какво да даваме локация като ако се появи купувач за този етаж ще ни провали евентуалната покупка.

# 402
А, не се притеснявайте. Купувайте си спокойно, аз нямам интерес към покупка там, пишещите тук също като гледам. А и какво означава ще ви се провали покупката ако инвеститорът е коректен? Давате капаро и сте спокойни.

# 403
А, не се притеснявайте. Купувайте си спокойно, аз нямам интерес към покупка там, пишещите тук също като гледам. А и какво означава ще ви се провали покупката ако инвеститорът е коректен? Давате капаро и сте спокойни.
Не сме капарирали. До средата на януари ще направим още няколко огледа. Тогава ще решим окончателно какво да купим.

# 404
А къде отвежда парата? Няма комин...
За пръв път виждам такъв. Предполагам че е с някакъв активен въглен за миризмите, ама за парата....
Парата излиза отгоре като студен, сух въздух. С активен въглен е, да.

Общи условия

Активация на акаунт