Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 869
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Ауу, в Пловдив! Heart Eyes
Другия път да се обадиш, да атакуваме заедно НМ.Hug

# 121
  • София
И мен този колан ме спира. Иначе е хубаво, за фасон, не знам дали ще топли.
Късо ли е?
Не е много късо. Но аз съм 'снажна' - 1,63, не ми е като на манекенката.
Харесвам с колан, не ми пречи. Ще се фотна, когато дойде. И за 51 лв....

Кодът friday15 няма ли го вече?

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 19:43 от Cuckoo

# 122
Благодаря ти! Flowers Hibiscus
Свърши Фрайдея.

# 123
Нали има HM057 до 20-ти. Пак 15%.

# 124
Има, ако ти хване на някой профил.

# 125
Здравейте.Да дам и аз отчет след поредната поръчка.
Взех си чорапогащи 200 ден, очаквах да са мнооого плътни, ами не са.Според мен отговарят на 60 ден на тези, които купувам от други места.
от този, съм поръчала 2 по погрешка, нося М, взех S и е доста голям.Още се чудя дали да връщам втория или да го подаря за празниците.
Разочарована съм от едно долнище на пижама, очаквах да е по мен, М взех, но ...голямо е, ще го връщам.
Взех и един новогодишен суитчър, очаквах да е плетен, не знам защо така съм решила, но...не е, ватиран е, не е лош.Но, взех М, може спокойно и размер надолу.
Сега чакам още една поръчка и ..родата искат и те разни неща, та отивам да поръчвам още.
А, кода HM057 на мен не ми лови😔.

# 126
Бях днес в магазина на главната в Пловдив аз. Имаше някои намалени неща, но различни от сайта. Детското имаше повече неща, обувките всички бяха намалени, чорапи също, но по 2лв-тц.

# 127
Доволни ли сте от този модел?? Колебая се, дали да поръчам.

# 128
И аз днес си получих неделната поръчка, която се появи в огромен кашон. Чудих се какво толкова са сложили вътре, а то освен дрехите, които съм поръчала, вътре се намери и една голяма глинена ваза?! Anguished Намерих я в сайта - намалена от 55 лв на 40 лв. И сега какво да я правя? Някой тук имаше опит с такива случаи?

# 129
А плати ли я тази ваза или тя е бонус по грешка? Не им я връщай, да са внимавали.

# 130
  • Пловдив
Pina, аз бих им писала - мисля, че така е коректно Hug

# 131
Аз получих панталон на стойност 180 лв, вместо хавлиени кърпи за ръце на стойност 10 лв. Обадих им се, върнах го и за благодарност, че съм постъпила коректно, получих талон за 15% отстъпка на цялата поръчка, без значение дали нещата са намалени или не, който талон важи 6 месеца и мога да го ползвам когато реша в рамките на тези 6 месеца.

# 132
Здравейте момичета. Предложете наистина черни дънки с висока талия. Вече 2ри модел връщам  за мен са много тъмно сиви, но не и черни! Благодаря Simple Smile

# 133
Камея, не съм я платила. Не е и за сметка на нещо друго, всичко поръчано си е в пратката.  И аз си помислих да я задържа, но нямам какво да я правя.  Освен да звънна на оператор да попитам как да я върна,  защото нямам документ за нея, не фигурира в списъка. А дали мога да върна две неща от различни поръчки заедно, в един кашон? Или трябва да са опаковани отделно?
О, сетих се, че двете поръчки са от различни профили ... ще трябва да ги опаковам отделно, нали? Пък една и съща сметка за парите ще дам?

Допълвам: другия профил е на името на мъжа ми. Мога ли да дам моята банкова сметка, за да ми върнат парите, като на титуляр ще пиша моето име, а профилът е на негово име? Заради дългия код за 10% отстъпка голяма каша стана.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 06:33 от pina

# 134
Не, мисля че сметката трябва да е на посоченото лице

Общи условия

Активация на акаунт