Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 888
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Поръчах един пуловер от немското НМ онзи ден за 9.98€ тук е 64.99 лв. 🤐

# 271
Здравейте, набелязала съм 3 чифта дънки. Досега си взимах 30/32 и ми бяха супер, сега обаче масово размерите са като на панталони. 40 номер ли отговаря на 30/32?

# 272
Да, дотогава беше. Сега само дългия май пак е на разположение. Дългия винаги е на разположение. Smile
А кой е той? Аз пробвах с НМ057 и не става

# 273
Кода за нов акаунт.
0000009986

# 274
Благодаря fanfanito, Азалия...за споделеното за отзивите. Ще имам предвид да ровя за подробности на друго място.
От немския ХМ с превозвач ли поръчвате?

# 275
От немския ХМ с превозвач ли поръчвате?
Да

# 276
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0850395002.html здравейте мнение за това палто, дали ще топли или ще е като сако.

# 277
Кода за нов акаунт.
0000009986
ама трябва и нов акаунт, нали?

# 278
  • София
Кода за нов акаунт.
0000009986
ама трябва и нов акаунт, нали?
Да. И освен това често се чака няколко часа преди да изпратят кода. Преди да го изпратят не хваща.

# 279
Нищо не чакам.
Хваща ми веднага.

# 280
Аз вчера си пуснах поръчка, стана много бързо. Не съм чакала. Правя нов имейл в абв, правя акаунт в ейчем, регистрирам се два пъти подред във фешъннюз и си пускам поръчката. Всеки път. Само понякога не става веднага. И в уайкики си направих нов профил заради десетте процента и пуснах поръчка. Дано и там няма проблеми с мултиакаунтинга като eйчем, иначе ще изгорим. Smile

# 281
  • София
При мен не хващаше. Дори направих още един профил и там не хващаше. Поръчах без отстъпка през стар профил и някъде след полунощ дойде код към единия от новите. Интересно, че на другия изобщо не дойде. Поръчах същите неща и от новия профил. Simple Smile Ще има да връщам ... Simple Smile Още не са дошли поръчките.

# 282
Аз снощи видях, че парката, която чакам, вече е намалена с над 30 лв.
Много е дразнещо, не са малко пари и се чудя дали да не я поръчам пак, не е много коректно, ама...

# 283
Хич не се чуди.
Отказваш първата и така.
Защо ще даваш излишни 30 лв.

# 284
Отзивите понякога не се показват,  друг път излизат, не само в българския сайт се случва това. Като цяло в бг сайта се пишат много малко отзиви, да. Аз винаги пиша. Макар, че наскоро от един панталон бях потресена колко е грозен и не се поколебах да напиша отзив, че е ужасен, а след два дни размислих, мъжа ми ме убеди, че ми стои добре и го задържах, не го върнах... ама няма опция да редактирам.
Аз последно върнах два артикула поръчани от два различни профила в една опаковка. Така или иначе бяха до един адресат. Единия профил е на мое име, другия на мъжа ми, но и от двата се доставя на един и същи адрес и човек. Реших, че няма нещо за прикриване и ги върнах заедно, да видим какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт