Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 858
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Вчера бях опаковала една пола за връщане. Днес дойде куриерът от Еконт, за да ми донесе нещо друго. Сетих се, че бях чела някъде (не помнех дори за кой сайт става въпрос), че можем да повикаме куриер, за да вземе пакета за връщане и го попитах дали става. Взе я. Дори бележка си имам. Размина ми се ходенето до офис. Simple Smile Само дано не ми удържат пари за дяволъка. Simple Smile Попитах го дали е безплатно, но не се сетих, че всъщност за тях винаги е безплатно. H&M си взимат парите. Simple Smile

# 301
  • Варна
Аз винаги така правя, няма да ти удържат нищо, споко.

# 302
  • София
Аз винаги така правя, няма да ти удържат нищо, споко.
Супер! Много ти благодаря!

# 303
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0916966002.html
Това поръчах за дъщеря ми, подобно е на мое, купено мин. седм.от Уайкики, от което съм мн доволна. За това от НМ има мн отзиви в руския сайт. При нас само 1 отзив. Някой има ли го, наистина ли мъхът се сипе и полепва по дрехите и как може да се избегне, някой трик да знаете.

# 304
Много е хубаво якенцето. Това с космите не знам как може да се оправи, може би с времето ще се махнат, имам отгоре с изкуствени косми яке и нищо не пада. Не знам.. Да питам уголемено ли е, защото така е дадена оценката.
На мен ми харесва и дори се чудя дали да си взема. Поръчах едни дънки за 15лв, боти някакви сребристи, щото имат цип и едно висящо за телефон за подарък се сетих в последния момент пък да видим кога ще дойдат.

ето тези дънки чакам, ама 42 поръчах, не знам отговарят ли на 30 номер другата номерация, на късмет, нямам такъв цвят и ми се видяха добра цена
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0562245103.html

тези боти, ама 38 номер поръчах, че ботушите ми 37 едвам се намъквам и ме е много яд. Хареса ми, че имат цип, нещо с типа челси не се разбирам. Само цвета не знам какво да го правя, ама и такъв не съм имала, ми зима е...на снежинка нощна ще се правя...Не знам дали са сполучливи, изкуствено е всичко и май няма подплата, ама..подобна подметка са ми ботушите и ми са много удобни.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0916256008.html

и ето това за подарък на приятелче, дано се хареса, не знам...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0887200003.html

На кученцето пуловера стана супер, направо е манекен да дам отзив, много е хубав и му отива)) Всички са доволни))

# 305
  • София
Fanfanito, покрай твоите терзания за кучешки дрехи вече взех да ги заглеждам и аз Innocent
Браво, че е станала дрешката Simple Smile
В немския сайт излизат намалени по 4-5 евро много симпатични.

# 306
За пръв път купувах кучешки дрешки, а много исках да зарадвам стопаните и самото кученце))
Че и да се представя де, щото много ги изтормозих лятото с едни лични драми.
То мерих тайно куче, то гледах как се взимат мерки кучешки, то следих и изпусках модели, накрая се класирах.
Ми хубав е пуловера, стои добре, има и вълна в него, кучо го хареса, мама и тате са възхитени, бе изобщо..доволна съм много.
В Лидл пускаха кучешки работи и ги загледах скоро, ама то направо не може да се сравняват техните с тези от НМ, вярно по-евтини, ама направо боклуци сравнение с това дето взех.
Не мога от чужбина да поръчвам , смотана съм много, то и това за телефона дето съм поръчала сега е за мамата на кучо))) Таткото ще пропусна, че...

# 307
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0781608002.html дали според вас това палто има цип? Не ми се вярва да се държи само с едно копче, ама знам ли.

# 308
На мен ми изглежда само с копче, в описанието също го пише. Страхотни палта имат, но не са за студената зима.

# 309
Абсолютно е на едно копче. Купих подобно палто, но с двуредно едно копче (две на един ред). Смятах да сложа още един ред, но се отказах и го върнах. Разтваря се. Или трябва още две копчета, или... все едно си без копче.

# 310
Дали ще може да се пришие цип според вас? Уф, искам ново палто за зимата, точно за студени дни ми трябва.

# 311
По принцип може, но трябва кадърен шивач да го направи, иначе ще го съсипят. Ципът трябва да е скрит под прехлупването и копчето да остане за фасон, ако не е, няма да стои добре. Ако има кой да го направи, става. Иначе топлят тези палта, но вятър не спират.

# 312
Те някои и копче нямат.
Трудно ще е, Уейв.
Според мен дори да се сложи, което ще ти струва скъпо, рискуваш да се вижда и да се развали фасонът.

# 313
  • Варна
Може би скрити копченца с кукички или тик-так, колкото да не се отваря?
И аз вчера поръчах едно жакетче, но от орсей, дето май е без цип и се чудя ако се харесам какво да му мисля. Защо ги правят без ципове и копчета връхни дрехи не разбирам. Шантава мода.

# 314
Отказах се да го взимам, май друг вариант ще търся. Много ме дразни като нещо е красиво, но непрактично. Кому е нужно зимно палто, което да се отваря като духне вятър?? Бях си взимала едно от Бенетон, което си го обичам, има си цип и копчета, топли, но подплатата се спраска още първия месец, а сега отвътре прилича на драно куче. Чудих се заслужава ли си да се сменя подплатата, ама то така цялото трябва да се разшива... Абее, накрая ще си купя някакво смотано яке, ама поне да топли и да не се къса за нула време.

Общи условия

Активация на акаунт