Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 912
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте.Получих всички направени поръчки досега.Имам питане, взех ето този сутиен , по принцип съм 85B, този е L,сякаш лекичко ми се свлича, но..ако някой има такъв-свлича ли се при ходене?Ако някой има предложение за сутиен без презрамки за този размер-85B, моля споделете, ще ми се да си взема.
И, искам да похваля този панталон, за мен са дънки , мога да ги нося и сега, не са тънки.Взех 40 размер, обикновено взимам 42, Но...пазя диета, нямам свалени кг, но не меря обиколки, та не съм сигурна защо влизам в 40, но е много удобен, поне на мен😁

# 226
Имам един -два със свалащи се презрамки, могат да се носят и без тях. Но отдавна съм ги вземала, трябва да се разровя във сайта да видя дали ги има още.

# 227
Имам един -два със свалащи се презрамки, могат да се носят и без тях. Но отдавна съм ги вземала, трябва да се разровя във сайта да видя дали ги има още.
Ако може, когато имате време, ще съм много благодарна🤗

# 228
  • София
Пристигна това поло. Дебело е, мекичко е, уголемено е. Хубаво е за сега, дано не стане на топчета, но се опасявам, че бързо ще се завалва по ръкавите...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0923576007.html
Не знам къде ще ходя с толкова дебело нещо, на мен все ми е топло и дебели пуловери нямам, ама мм държи да имам топло поло Rolling Eyes
Наистина ли топли толкова или само дава вид? Защото аз имам пуловер от НМ с 5% и въобще не е нещо ужасно топло.
А този, както е широк, ми се струва, че ако се носи на голо (ако не боцка), направо ще се проветряваш.
Но си е до човек и неговото усещане за топлина.

# 229
Има и по-топли и по-дебели.

# 230
Скрит текст:
Пристигна това поло. Дебело е, мекичко е, уголемено е. Хубаво е за сега, дано не стане на топчета, но се опасявам, че бързо ще се завалва по ръкавите...
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0923576007.html
Не знам къде ще ходя с толкова дебело нещо, на мен все ми е топло и дебели пуловери нямам, ама мм държи да имам топло поло Rolling Eyes

Наистина ли топли толкова или само дава вид? Защото аз имам пуловер от НМ с 5% и въобще не е нещо ужасно топло.
А този, както е широк, ми се струва, че ако се носи на голо (ако не боцка), направо ще се проветряваш.
Но си е до човек и неговото усещане за топлина.
На мен ми топли много всичко, що е с такава яка. Даже обикновен пуловер с биé до гърлото, без да е поло, пак ми е жега с него. Не обличам никога корсаж, потник, боди или каквото и да е под блуза/пуловер. Да, до човек си е. Просто не ходя с дебели дрехи. Нямам и много престой навън, само в планината като ходя, но там вървя и пак не ми е студено.

# 231
  • София
ПП: Мамасита, да, отиваш със запечатан с тиксо или с телбот плик с върнатите, товарителницата-лепната точно върху хартиения етикет на плика, казваш, че връщаш стока на НМ. Толкова. Може да ти дадат бележка, може и да не ти дадат, на мен не ми дават.
Ако пликът е отворен на точното обозначение, не е нужно да се ползва тиксо или телбод. Има си предвидена фабрична лепенка, с която се залепва много лесно. Не е толкова важно, но тъй като сравнително скоро разбрах за тази възможност, реших, че трябва да я споделя. Joy Преди това отварях плика както ми падне и после се чудех как да го затворя. Wink

Освен това, когато пратката е предварително опакована, само се подава на служител и затова се минава с предимство. Те си описват пратката, когато имат възможност. Последния път момчето чак ми се скара, че съм се наредила на опашката и на улицата ми издърпа пратката от ръцете. Но беше кашон на About You с големи рекламни надписи и си личеше отдалече за какво чакам. Simple Smile

И на мен не ми дават документ в Еконт. Но следя товарителницата и до момента няма издънки. Обикновено забравям да си запиша номера ѝ, но от темата разбрах, че номерът е същият като в уведомителния СМС за получаване +1. Например ако е завършвал на 12, то новият ще завършва на 13.

# 232
Цитат
Ще връщам суичър и лилав пуловер - суичърът заради по-дългите ръкави, а и заради ширината-дъщеря ми искала по-широк. Иначе е мн.хубав, мек, приятен неутрален цвят, който отива на всичко, защото е блед   https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0874110005.html
А дали ще топли суичърът? Търся си нещо, което да ми топли.
И отговаря ли си на размера, освен ръкавите или е широк?

# 233
  • Sofia
Цитат

Child of June, при пуловера само липсата на хартиен етикет ли Ви подразни? Или нещо друго?
Цветът наистина изглежда чудесен....
Да, първоначално това ме подразни, личеше че е имало такъв, защото стоеше дупчица на пришития етикет при вратната извивка. После се загледах, че е посмачкан, но като че ли няма следи да е обличан. Ще дебна евентуално и жълтия. За 13лв. си е чудесно пуловерче.
Сега се сетих, че и едно черно, памучно поло чакам, но не помня от кой профил го поръчах. Вчера имах разправия с куриера, стари, но златни номера за отсъствие на получател ми разигра. Видях, че има направено разпореждане от него в е-еконта и това след като звънях многократно, пък той ми затваря, да го питам дали да го чакам, щото знам, че са натоварени. След като най- накрая го уведомих, че ще пиша до централния офис да проверят дали наистина той ми е звънял и ме е нямало - каза до 2 мин. да го чакам на входа.

# 234
Намерих ги:

Сутиен „super push-up“ https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0589017003.html - даже го дава наличен в 85В

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0495573002.html - изчерпан е, по-скъпо го взех от тази цена, която излиза сега последна

Видях в сайта сега и някакви други подобни:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0843793005.html

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0153115020.html

Ако може, когато имате време, ще съм много благодарна🤗

# 235
fenyx Благодаря🤗, ще ги дебна сега.

Вчера трябваше да получа 2 пратки-по различно време. Обаждат ми се по едно време да ми Кажат, не да ме питат, че щели да пренасочат едната към офис-естествено отказах.Заплашиха ме, че ще минат към 18.30-19. В 19.30 ми звънят, с най-любезен тон-дали имам нещо против да получа пратката днес😁, е съгласих се, въпреки, че ме беше яд, защото преди няколко дена, същият този не върнал на детето(то прие пратката) 2 лв.Едно е аз да му ги оставя...А, пратката, която ми донесоха, искаха да ходя да я взимам през няколко улици, отказах, дойдоха до входа, ама все едно услуга ми вършат.Ще потърпя още малко, сигурно имат много работа, но ако така продължи...ще има оплакване😏

# 236
Цитат
Ще връщам суичър и лилав пуловер - суичърът заради по-дългите ръкави, а и заради ширината-дъщеря ми искала по-широк. Иначе е мн.хубав, мек, приятен неутрален цвят, който отива на всичко, защото е блед   https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0874110005.html
А дали ще топли суичърът? Търся си нещо, което да ми топли.
И отговаря ли си на размера, освен ръкавите или е широк?

Аз имам такъв. Имам размер С , леко къс идва и широк нагоре , но топли доста и е много удобен. Върви с дънки , става и за вкъщи.

# 237
Азалия,този пуловер,ако се вземе 2 номера по-малък,дали би стоял,като "нормален" пуловер? Тези овърсайзи как се тъпчат под връхна дреха...
И на голо не ви ли бодат пуловерите,винаги съм се чудила. Аз само,като си отворя гардероба и посегна към пуловер и все си представям как боцка и 10-тина мисля ,дали наистина искам да облека (не на голо,даже върху тънка тениска с дълъг ръкав,ако може) и често се отказвам. А иначе много харесвам пуловери...,аам си отлежават..или чакат -20 ,но дано да няма тази година.

# 238
Чак два номера не знам... може би един. Ама аз имам доста бюст, ако си по... прибрана, може и два размера и ще ти стои по тялото. Ръкавите също са дълги. Не знам, аз наистина нямам пуловери, имам едно поло от тук - то не боде, не е много дебело, обаче е ... рокля стана! Трябваше и от него един размер по-малко, ама не го върнах. Просто с носенето се отпусна сякаш. А другите ми неща, които са от прежда, не могат да се нарекат точно пуловери, защото са много тънки.
Последния пуловер го взех с идеята да го нося с бял елек с пух на качулката
Ето такъв, но бял
Скрит текст:

# 239
Аз май не съобразих, че по празниците може да закъснеят пратките. Поръчах на 22.12, едното ми трябваше за 31.12. Дали има шанс да дойде?

Общи условия

Активация на акаунт