NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 375
  • 831
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Еспресото на Коста ми хареса.
И на мен най-много ми харесва от всички!😍

# 736
  • Sofia
Донесох си от Италия капсули на тяхна верига магазини CONAD - по 3 евро горе-долу 16 капсули.
Хареса ми кафето - става със страхотен каймак! И ароматът е уникален!

# 737
Здравейте, намерих само тази тема за кафемашина с капсули.
Изключително много се чудя каква да купя.
Бихте ли ме посъветвали?
Долче густо като дизайн изобщо не ми харесват, като пиле.
Спрях се на Неспресо Латисима уан.
Изобщо обаче не съм запозната, аз кафе и не пия, искам за мм да я взема.
А и детето обича да пие мляко поне да е в едно.
Някой има ли я? Добър избор ли е?
Благодаря

# 738
  • София
Здравейте, намерих само тази тема за кафемашина с капсули.
Изключително много се чудя каква да купя.
Бихте ли ме посъветвали?
Долче густо като дизайн изобщо не ми харесват, като пиле.
Спрях се на Неспресо Латисима уан.
Изобщо обаче не съм запозната, аз кафе и не пия, искам за мм да я взема.
А и детето обича да пие мляко поне да е в едно.
Някой има ли я? Добър избор ли е?
Благодаря
Тук пишат собственици на кафемашини Долче Густо, не знам дали някой ще ви отговори.
Аз също пия рядко кафе, пробвала съм кафе от Неспресо, но нямам дългосрочни наблюдения над машинката.

# 739
  • Пловдив
Не знам за конкретния модел на Неспресо,но само да кажа:работих в хотел в Лондон и там в стаите бяха машини на Неспресо. Еммм на ден ако не размятах по 2-3 машини за ремонт то на. Основният проблем беше капещ резервоар

# 740
Аз не съм чула А проблеми с Неспресо. За мен кафето им е в пъти по-добро, макар че съм с Долче Густо. Капсулите, които не са на бранда, са от наистина хубаво кафе, за разлика от “ментетата” на Долчето. Аз се чудих дали да не сменя с Неспресо, и не го направих само защото машината е по-скъпичка, и заложих на познатото. По-плътен вкус, страхотен каймак 😍

# 741
Аз съм с тази машина и съм доволна. От март месец я имам.

# 742
Моята я почиствам, когато й светне лампата. Сега я чакам пак, иначе бих го правила един-два пъти годишно на случаен принцип (тоест, когато съм в настроение да я слушам как бучи половин час Joy)

Таблетки от Лидл ползвам, осем броя бяха в опаковка за два и нещо.
Здравейте, след почистване изгася ли лампата? За първи път ми светна. Почистих, но си свети. Дали не е почистена добре или има трик да я изгася 🤔
П.с основно ползвам машината, за топла вода за АМ на детето 😄 много ми е удобно.

# 743
Кой модел е?

# 744
# 745
Ако е била в режим на декалциране, а не просто водата да тече, лампата ще изгасне сама. За влизане в режим, копчето се върти, докато подмине XL и иде на следващото (пароструйката му викам аз Joy).

# 746
Някъде да има намалени капсули онлайн?

# 747
Здравейте, как да разблокирам машината, става въпрос за Genio S plus? Историята е такава, решавам, че ще пусна капсула, до тук добре, но при самото извличане от капсулата едва църцори нещо и машината започва да се затормозява. Спирам напитката да тече, но при опит да повдигна капака да махна капсулата удрям на камък,  капакът заяде. Някой да има решение?

# 748
Т маркет, безплатна доставка над 30 лв.
Май само днес е промоцията.

# 749
Писах в темата за намаленията.Ето и тук.
Код за 5% отстъпка за кафе напитки NESCAFÉ® Dolce Gusto (валиден до 31.01.2022г.)
Скрит текст:
  При поръчка над 100лв. безплатна допълнителна кутия Starbucks капсули съвместими със системата NESCAFÉ® Dolce Gusto
Скрит текст:
Не е много,но... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт