NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 390
  • 831
  •   1
Отговори
# 720
Да ,най вероятно е от намокряне на кафето. Забелязах, че като извадя веднага капсулата се вади добре,но ако я оставя известно време тогава залепя.

# 721
  • Пловдив
Аз вадя веднага...
Капучиното на Коста ми хареса, но...самите капсули се пробиват по-трудно и трудно се отваря капачето, за да я извадя.

# 722
  • Стара Загора
Oтносо трудното изваждане на отделението за капсулата - и на мен ми се е случвало, няма страшно. Измийте и подсушете отделението, ако случайно е замърсено от капсулата. Иначе е малко зор, докато се отлепи. Grinning

# 723
  • София
Аз мия отделението след ползване. Отделно се е случвало при правене на кафе да се намокри от спукването и тогава се вади трудно.

Мия, когато се сетя подвижните части без контейнера в миялна, да се мие отделението за капсула на всяко използване, за мен е странно, нали е капсуловано, не цапа newsm78

# 724
Според мен това залепване е от самата капсула и е до партида. В момента ползвам капсули от промо пакетите, където са 3 по 16 и с една от кутиите ми се отваряше по трудно отделението. С останалите две нямам проблем. При самото вадене го намествам така да се каже, бутам на вътре и настрани, то изщтраква и вадя както обикновенно. Иначе аз съм го мила веднъж, точно след такова залепване и не видях ефект от това. Машинката я имам от половин година.

# 725
И аз мисля че е от капсулите.

# 726
Здравейте, имам от близо 2 години машина нескафе долче густо крупс, става втори път и се губи водата, контейнера не е спукан, но гледам че от клапанпето като не е на малуната капят капки. Възможно ли е това да е проблема

# 727
  • София
Здравейте, имам от близо 2 години машина нескафе долче густо крупс, става втори път и се губи водата, контейнера не е спукан, но гледам че от клапанпето като не е на малуната капят капки. Възможно ли е това да е проблема

Аз нищо не разбрах от питането ви newsm78

# 728
И моя контейнер като го разкача от машината леко сълзи, но спира. Сложи пълен контейнер в някакъв съд и следи дали ще изтече.

# 729
И моят контейнер като го разкача от машината леко сълзи, но спира. Сложи пълен контейнер в някакъв съд и следи дали ще изтече.

Това ще правя

nad_tab, дали  е нормално да капе вода от клапана на контейнера на машината, когато контейнера е изваден от машината

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 11:53 от klear_312

# 730
  • Sofia
До днес в Била кутиите са по 7,49

# 731
  • София
Фантастико от утре.

# 732
В Кауфланд ще има тройка Спетема за 14.99 другата седмица.

Мойта госпойца снощи изрева. След полунощ се превърна рязко в тиква, аз си нямах работа и я декалцирах по нощите, че и да се изгоря успях. Та така, явно при мен процедурата ще е два пъти годишно.

# 733
  • Пловдив
Еспресото на Коста ми хареса.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт