NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 397
  • 831
  •   1
Отговори
# 705
Точно така и аз ползвам капсули от Капучино, имах гости, и пиха кафето като еспресо, аз сега си пия млякото с какао. Blush
П. П. Забравих да пиша - пускам си и чаша гореща вода за чаша супа или чай, сгрява водата за минута. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 706
Аз погрешка два пъти съм си пускала капучинена капсула вместо обичайното еспресо и не съм и разбрала, в сутрешния сумрак. И после хоп - кой ми е бъркал в кутията и що е останало само мляко?! Ми аз, в тъмното Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 707
  • В Балкана
Здравейте,

Имам малко под 30 капсули Спетема (Ristretto и Intenso), които няма да ползвам и бих искала да ги дам на някой. Не са в оригинални кутии. Срокът им на годност е до някое време през 2022 г.
Предпочитам да ги изпратя до офис на Спиди. Доставката е за сметка на получателя.
Ако някой ги иска, може да ми пише на лично съобщение.

Скрит текст:

Използвам поста да попитам - на колко време почиствате машината от котлен камък? И оригиналния препарат на Dolce Gusto ли използвате или друг?
Благодаря!

# 708
Моята я почиствам, когато й светне лампата. Сега я чакам пак, иначе бих го правила един-два пъти годишно на случаен принцип (тоест, когато съм в настроение да я слушам как бучи половин час Joy)

Таблетки от Лидл ползвам, осем броя бяха в опаковка за два и нещо.

# 709
  • Стара Загора
Доволни ли сте от капсулите на Costa? Видях, че в Лидл са на промоция.

# 710
Да, много ми харесват.
От капсулите на dolce gusto иначе харесвам Barista.

# 711
Аз само еспресото съм пробвала - приятно, но слабичко. Няма да те удари в петите.
Хареса ми, кутията още повече, че е с капак и побира повече. Сега в нея си държа сбирщайн ДГ капсули и понякога в тъмното стават грешки Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 712
Не са лоши, но DG ми харесват повече. Само капучиното им е една идея по-добро за мен, защото ми е по-малко млечно и някак по-леко. Но това е по-скоро въпрос на вкус.

# 713
  • Пловдив
Нямаше еспресо в моя Лидл и взех кутия капучино...като пробвам ще се отчета.

# 714
Здравейте,взех си кафемашината Dolce gusto Genio s,но след като си направя кафето после трудно вадя отделението за капсулата да я изхвърля. Стои като залепнала и се иска усилие да се извади. Ползвам засега само оригинални капсули. При вас така ли е или моята има проблем?

# 715
При мен рядко се случва, но обикновено не е отворено докрай капачето, покриващо капсулата.

# 716
  • София
Здравейте,взех си кафемашината Dolce gusto Genio s,но след като си направя кафето после трудно вадя отделението за капсулата да я изхвърля. Стои като залепнала и се иска усилие да се извади. Ползвам засега само оригинални капсули. При вас така ли е или моята има проблем?

Никога не ми се е случвало, имаме същата машинка от януари, обадете се в някой сервиз да попитате.

# 717
При мен се е случвало, когато не съм подсушила добре отделението на капсулата.

# 718
  • София
При мен се е случвало, когато не съм подсушила добре отделението на капсулата.

За какво подсушаване става дума? Никога нищо не подсушавам newsm78

# 719
Аз мия отделението след ползване. Отделно се е случвало при правене на кафе да се намокри от спукването и тогава се вади трудно.

Общи условия

Активация на акаунт