NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 373
  • 831
  •   1
Отговори
# 750
  • На изток от Ада
Ново в Кауфланд

# 751
  • София
Защо ново? Няма ли ги от известно време, аз пазарувам от Фантастико.

# 752
  • Стара Загора
И аз тези не съм ги виждала до сега в Кауфланд, взимам ги обикновено от сайта.

# 753
Здравейте, момичета. От вчера имам проблем с моята машина. Издава писклив звук като я пускам да прави кафе. Някой имал ли е подобен проблем и знае ли на какво може да се дължи? Благодаря предварително за отделеното време!

# 754
Essenza di Mokka някъде виждали ли сте да се продава?
Едно свястно кафе имаше и те побързаха да го спрат от производство! Допиваме си запасите от кутии, купени с точки и минаваме на друга система за еспресо, явно така ще е занапред.

# 755
  • На изток от Ада
Над_таб ,ново в нашият Кауфланд в Стара Загора.

Видях преди месец и половина Essenza di Mokka тук . Предполагам го има още в малките магазинчета

# 756
Момичета, отново имам въпрос. Вече кафемашината ми не пробива капсулите, първо си мислех да не е дефектна капсулата, но след четвъртия опит... Смятам утре да я занеса на мястото, от където е закупена, защото все още е в гаранция. Но ще се радвам ако вие сте имали подобен проблем да споделите.

# 757
Едно свястно кафе имаше и те побързаха да го спрат от производство! Допиваме си запасите от кутии, купени с точки и минаваме на друга система за еспресо, явно така ще е занапред.
Преди месец имаше в Хит.

# 758
  • Пловдив
Взех си и аз лате-карамел, бива го. Преди пуснаха Макиато,  но след това не зареждаха.  Може би сега зимния период се копират повече топлите напитки.

# 759
  • Пловдив
Има го в ТМаркет и Била.
https://tmarketonline.bg/product/kafe-kapsgusto-essenza-di-moka-144-g

# 760
Благодаря!
А за съвместимите капсули на Лаваца какво ви е мнението? Добри ли са или вкуса е "колкото да ги има на пазара"?

# 761
На мен Лаваца за Долче Густо ми харесва повече от самото ДГ. Сто пъти съм го писала, тоя е сто и първият Joy
Аз обаче предпочитам по-киселеещо, каквато ми иде Лавацата. ДГ повече ми горчи. От капучиното харесвам най-много това това на ДГ. Лаваца купувам промопакети от Лидл или Фантастико, три кутии за 21-22 лв. Иначе зареждам и ДГ, само Cortado не пия.

# 762
Вкъщи също харесваме повече Лаваца от ДГ. Жалко, че не се пуска често намаление на тези капсули.

# 763
  • Стара Загора
Миналата седмица взех Лаваца от Метро. Бяха 3 кутии (2+1) - еспресо интензо, еспресо био и еспресо кремозо. Ами не са моите, но ще ги изпием вкъщи.

# 764
Здравейте! Каква е разликата между моделите на машините? Единствените разлики, за които прочетох, са автоматичното изключване и външния вид и цената, разбира се. Някакви други има ли и коя бихте ми препоръчали?

Общи условия

Активация на акаунт