NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 408
  • 831
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Благодаря! Нашата не е почиствана никога, но може би няма проблеми защото не е варовита водата.

# 122
Рядко пием кафе и регистрирам отвреме на време кодовете от опаковките, но случайно вчера се сетих за един код и видях, че вече не е възможна тази функция. Та, използвах събраните вече бонус точки + отстъпка от 20% за регистрация на кафе машината и се получиха добри цени. Ще видим кога ще дойдат, дано всички са налични.

Моята машина я имам от 10 години, не помня някога да съм я почиствала, но ще го направя с лимонена киселина сигурно.

# 123
Здравейте, искам да си взема машина на Dolce Gusto.
Бихте ли ме посъветвали според вашия опит кой модел да избера. Прочетох тук, че някои от машините спират автоматично (бих искала да е такъв модел). Лесна за работа, да мога да настройвам нивото на водата.
От къде си взимате капсулите и какви вкусове ? Аз не съм любител на силното кафе, пия капучино или лате. Все още не съм опитвала тези вкусове на Долче дали ще ми харесат (но се надявам Simple Smile ). Ще купя и различни др. вкусове (по силни) за гости.
Ще следя темата.
Благодаря предварително за съветите и коментарите.
Успешна нова година на всички Simple Smile

# 124
  • Пловдив
Аз ползвам Мини ми, автоматична, удобна ми е

# 125
  • София
e.i.r.i.n, автоматични - Genio S, Lumio, Mini Me, Eclipse
Genio S и Eclipse ги няма в бг сайта. Genio S има в Технополис и Емаг. Eclipse има в Емаг. Интересен дизайн има Simple Smile

Чела съм добри отзиви за Mini Me в темата.

Предложих на ММ да вземем автоматична, ама той се запъна. Инфинисимата си му харесвала Simple Smile

За леки вкусове - Кортадо, Flat White, Café au Lait, Cappuccino.
На моменти Кортадото ми е блудкаво.

Харесвах карамела, но го спряха. Сега мисля да тествам капсулите на Старбъкс.

# 126
  • София
Кортадото, май е единствения вкус който не се харесва вкъщи, обичаме по-слабо кафе.
Пие се лунго интензо, буонди, капучино.

# 127
Здравейте!
Някой може ли да ме ориентира къде по-точно да търся кода за 20% намаление? Машината ми е закупена от emag, а не от техния сайт, не знам дали това има значение.

# 128
Михаела, ако имаш една допълнителна книжка в кутията с описание на вкусовете имаш и код. Скоро случайно попаднах в  сайта къде е кода, но сега нямам време да търся.
Редактирам, намерих .

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 15:19 от deivi

# 129
Михаела, ако имаш една допълнителна книжка в кутията с описание на вкусовете имаш и код. Скоро случайно попаднах в  сайта къде е кода, но сега нямам време да търся.

Имам такава, но в нея код няма. Другата е черно-бялата с гаранцията.

# 130
  • до най-прекрасния мъж
Новите машини нямат код за 20 % намаление при първа покупка. Моята е от 2018 г и беше от последните с код.  После пак се намираха отделни бройки тук-там, но бяха до изчерпване.

# 131
e.i.r.i.n, автоматични - Genio S, Lumio, Mini Me, Eclipse
Genio S и Eclipse ги няма в бг сайта. Genio S има в Технополис и Емаг. Eclipse има в Емаг. Интересен дизайн има Simple Smile

Чела съм добри отзиви за Mini Me в темата.

Предложих на ММ да вземем автоматична, ама той се запъна. Инфинисимата си му харесвала Simple Smile

За леки вкусове - Кортадо, Flat White, Café au Lait, Cappuccino.
На моменти Кортадото ми е блудкаво.

Харесвах карамела, но го спряха. Сега мисля да тествам капсулите на Старбъкс.

Благодаря за информацията. Разгледах предложените машини.
Допадна ми Lumio, но малко по трудно се слагат капсулите с това капаче.
Mini Me е сладка и по-лесно се слагат капсулите (за сега съм за нея).
Genio S е лесна за управление, но като дизайн не ми допада както и Eclipse.

Ще следя темата Simple Smile

# 132
  • София
Кои капсули са за еднократна и кои за многократна употреба?

# 133
  • до най-прекрасния мъж
Предварително напълнените, които продават в кутии по магазините, са еднократни. Правиш кафе и изхвърляш. Многократните са с капаче  - пълниш, пресоваш, правиш кафе, чистиш от утайката, миеш и после пак ползваш. За мен не си струва да купиш машина с капсули и да пълниш кафе в многократни капсули. Идеята на капсулата е да е лесно и чисто, а не да я обслужваш като обикновена ръкохваткова машина.

# 134
  • София
Скрит текст:
Предварително напълнените, които продават в кутии по магазините, са еднократни. Правиш кафе и изхвърляш. Многократните са с капаче  - пълниш, пресоваш, правиш кафе, чистиш от утайката, миеш и после пак ползваш. За мен не си струва да купиш машина с капсули и да пълниш кафе в многократни капсули. Идеята на капсулата е да е лесно и чисто, а не да я обслужваш като обикновена ръкохваткова машина.
Благодаря! Аз така и правя - ползвам и хвърлям, но се зачетох тук и викам да не би да изхвърлям многократни, ама не съм се минала. Simple Smile То ако ще пълня, сменям и мия... по-добре да си ползвам обикновена машина с ръкохватка.

Общи условия

Активация на акаунт