NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 65 916
  • 831
  •   1
Отговори
# 420
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз вчера забелязах в лидл Dolce gusto. Явно са от скоро.

# 421
  • до най-прекрасния мъж
Е, това е прекрасна новина. Вече няма да ходя до Кауфланд за едните капсули за кафе, щом ще има и в Лидл. Иначе, обичайно, в Кауфланд съм намирала най-голямо разнообразие от видове.

# 422
Мисля, че от доста време ги има в Лидл, но са малко разновидности и на висока цена. До сега никога не съм виждала да ги намалят.

# 423
  • до най-прекрасния мъж
В Лидл съм сигурна, че са от скоро. Магазин за седмичен пазар ми е и ходя редовно. Винаги разглеждам с надежда кафетата, но до преди седмица не съм виждала в нашия филиал - Лидл Тракия. От есента има Лаваца, съвместима с Долче, но не и истинско Долче.
Но щом се е появило, супер. Дано го и намалят често, че да зареждам.

# 424
  • Пловдив
Е, това е прекрасна новина. Вече няма да ходя до Кауфланд за едните капсули за кафе, щом ще има и в Лидл. Иначе, обичайно, в Кауфланд съм намирала най-голямо разнообразие от видове.
надали Simple Smile в К ги пускат на промоция, а в Л надали...

# 425
  • Пловдив
Тези дни не съм влизала в Лидъл, та трябва да погледна кои видове са заредили.

В Пловдив специално най-голямо разнообразие съм виждала в Лекси. Била съм само в единия Кауфланд тук и не ми се видя да е особено зареден откъм капсули, чух нещо такова и за един от другите магазини в града.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 08:05 от tonitabrandtner

# 426
  • София
И за мен е новина, че в Лидл има капсули на Долче Густо, само Лаваца имаше до скоро.

От тези по 3 кутии в пакет, при нас най-много се харесва Ристрето, ще мина през Кауфланд да заредя.

В София най-добре зареден с капсули ми се стори Хит, има и разните специални вкусове, като карамелено макиато, чайове и т.н.

# 427
Ами ще чакаме дано има и в Лидл оферти с капсули 😃

# 428
  • Mediterraneo
Дано скоро в бг Лидл пуснат съвместимите капсули. Докато 1 кутия Долче густо е 4 евро, техните са под 3 евро, а на вкус наистина нямат разлика. Само дето няма разнообразие- има с мляко, ристрето и безкофеиново, но са ми напълно достатъчни. Повече от година не съм купувала оригинални капсули, в официалния сайт нещо спряха с хубавите промоции.

# 429
  • Пловдив
Дано скоро в бг Лидл пуснат съвместимите капсули. Докато 1 кутия Долче густо е 4 евро, техните са под 3 евро, а на вкус наистина нямат разлика. Само дето няма разнообразие- има с мляко, ристрето и безкофеиново, но са ми напълно достатъчни. Повече от година не съм купувала оригинални капсули, в официалния сайт нещо спряха с хубавите промоции.
ще снимаш ли, моля Simple Smile

# 430
  • Mediterraneo
Не ристрето, еспресо интенсо са, моя грешка

Преди имаше капучино някакво, ама напоследък не го виждам

# 431
  • Пловдив
Супер, дано ги пуснат и при нас.

# 432
  • София
Пазарувах във Фантастико днес, големите кутии са на промоция до утре. Взех Lungo, не сме го пробвали.
30бр. 14лв.

# 433
На мен ми е блудкаво това Лунго, не ми хареса.
Но е въпрос на вкус, дано ви допадне.

# 434
  • Sofia
В Кауфланд от промото на три кутии имаше само кортадо, арденца и бариста.
Взех си арденца. Благодаря за инфото!

Общи условия

Активация на акаунт