NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 438
  • 831
  •   1
Отговори
# 690
Имам 200 т. в сайта на долче густо, с които мога да купя една кутия капсули. Последно помня, че имах 70-80, как са станали 200 не знам. Докога могат да се ползват, някой знае ли?

Видях, до 2023 г., сори

# 691
Когато обявиха, че спират въвеждането на кодове, казаха, че ще закръглят до 200т. на тези, които не им достигат.

# 692
Някой има ли опит с доставка от сайта на Долче Густо, поръчах в събота, в неделя ми се обадиха за потвърждение на данните( от което останах приятно изненадан), но вече в понеделник поръчката стои още на обработване. Та, въпросът ми е, ако съм поръчал в събота, то кога би се очаквало да се осъществи доставката?

# 693
Някой има ли опит с доставка от сайта на Долче Густо, поръчах в събота, в неделя ми се обадиха за потвърждение на данните( от което останах приятно изненадан), но вече в понеделник поръчката стои още на обработване. Та, въпросът ми е, ако съм поръчал в събота, то кога би се очаквало да се осъществи доставката?

По спомен даже и седмица съм чакала.

# 694

По спомен даже и седмица съм чакала.

Ужас, ако наистина така ми се случи сега и не пуснат скоро кодовете да се въвеждат, то наистина ще се замисля, дали да поръчам от официалния сайт друг път. ОК, как от другите сайтове за кафе пратките могат да идват за ден(работен), а от официалния сайт се бавят по толкова...

# 695
И аз не знам откъде ги карат тея кафета.
Последно като поръчвах, когато ми дойде потвърждението разбрах, че съм направила поръчка в Емаг. Satisfied
От днес за утре ми я изпълниха. Ако поръчвам през уикенда, поръчките ми пристигат във вторник.

# 696
  • The Vampire City
Аз изобщо не съм доволна от официалния сайт и избягвам да поръчвам кафе от там. При поръчка направена на 13-ти, получих доставката чак на 24-ти и то след изпратен имейл от мен на 23-ти със запитване какво става с въпросната поръчка. Предаването на пратката на куриер беше 1 час след имейла, който им бях написала. Не става въпрос за този месец, преди около година се развива действието, но нямам желание да проверявам дали са подобрили обслужването си.

# 697
От години  поръчвам от сайта, никога не съм имала проблеми. Всъщност само веднъж, но поръчката беше през Емаг. Но пък и никога не ми е било на живот и смърт поръчката, ден повече или по-малко не ми е проблем /останат ли две кутии в къщи все едно нямам кафе/.
Имат телефон, обаждате се и получавате информация как се движи поръчката.

# 698
Аз също често поръчвам от сайта или през Емаг, не съм имала проблеми и забавяния. Поръчките не идват от днес за утре, но и не съм чакала повече от седмица, да кажем.

# 699
  • София
Ние редовно си пазаруваме от фирмения на Нестле, че ни е на пътя, а от там взимаме и храна за котките и зърнена закуска на децата. Да, но вчера видяхме, че магазинът е затворен като причината е, че ще го реновират и няма да работи 8 седмици. Споменавам го ако има и други, които плануват ходене до там да не се разкарват.

Иначе едва ли са имали огромен оборот, който да се е пренесъл в онлайн доставки и затова да са по-бавни. Но по принцип това са по-натоварени месеци, а и онлайн търговията се активира покрай пандемичните пикове.

# 700
Ъпдейт: Явно съм "урочасал" нещата вчера, така да се каже. Към 21:00 ми беше изпратен СМС от Спиди, че поръчката пътува мен, а днес ми беше доставена до вратата. Пробвах горещия шоколад на марката, но за жалост ми се стори леко блудкав, направен според инструкциите. Не е зле, но може би очаквах нещо повече. Благодаря на всички, които се отзоваха.

Да попитам, Вие от къде попринцип си поръчвате капсули, за сега единствено съм поръчвал от Кафемаг, като изключим поръчката доставена ми днес?

Относно горещия шоколад, имате ли някакъв любим на друга марка, съвместима със системата?

# 701
Не поръчвам онлайн, големите вериги въртят промоции непрекъснато, ей на, пак взех четири тройки Лаваца за ДГ, тоя път със зелената кутия както си му е редът GrinSatisfied
Само че от Фантастико. Ако знаех, че и те ще ги пускат, нямаше да се запасявам толкова от Лидл.

А горещ шоколад досега не съм взимала, само капучино.

# 702
Редовно поръчвам от сайта, редовно има промоции.  Над 39 лв е безплатна доставката. Вместо да дебна кога в кой магазин какво са пуснали ми е по-удобно да си направя поръчка, носят ми я до вратата.. Особено пък зимата хич не ми се  обикаля.
На хубав шоколад не съм попадала за съжаление. Всички, които съм пробвала  ми се струват блудкави.

# 703
За горещ шоколад бих препоръчала следното: капсула шоколад и капсула мляко, общо около 150 мл течност да се получи.
Аз лично си правя капсула мляко с чисто какао на прах поне 2 супени лъжици, става леко горчиво и уникално ароматно.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 21:16 от Малечка Палечка

# 704
Това е идея, за какаото на прах. Аз въртя в момента комбинация капсула мляко и капсула Cortado, което не харесвам и не мога да пия самостоятелно, но имам изостанали бройки. А неизползваната капсула от капучиното си я пускам като кафе Rolling EyesJoy

Общи условия

Активация на акаунт