Съмишленици за отслабване - 7 част

• 27 764
  • 680
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета!  Hug Гледам доста прегрешения,ама и аз не съм по-назад де  Embarassed само,че аз съм винаги с хляб... Sad пусто не мога да му устоя....боря се с всички сили и надявам се скоро да успея. Майчето много хубаво го е казала, поздравления за което   bouquet
Относно радостта и аз се радвам,че ви има,защото докато не бях "сред " вас се освиних пак  hahaha
Искам да ви пожелая успех момичета, много воля , много вода, никакви изкушения и само хубави моменти.   bouquet  bouquet   bouquet

# 106
  • София
Не мога да не се похваля,че кантара днес отчита рекордно ниски стойности от закупуването му-54.5 кг,но аз обикновено се меря без дрехи!Вярно е че днес много-много не съм яла,а и М ме споходи,ама дано ги задържа!По принцип в момента не съм диета, а се опитвам да си задържа килата и ако стане някое чудо сами да паднат!
Абсолютно подкрепям majkata;
И още нещо - провокирана от tonimirka ще ви направя едно малко мъмрене. Повярвайте ми, че нито една солета, сладка или шоколад не заслужават вълшебното усещане на собствена удовлетвореност. Ако направим списък "за" и "против" прегрешенията знаете кой ще спечели. Защото "прегрешенията" са нож с няколко остриета : 1. повличат крак за още (защото въглехидратите събуждат апетита), 2. напълнява се от тях, 3. носят ни угризения на съвестта....

Обичам да влизам тук и се радвам,  че ви има. Искам да ви уверя, че ако аз мога - всеки може!!! Успех!  Hug
Лично аз не консумирам хляб,тестено и сладко+газирано!И знам,че ако си позволя тестено на този етап /защото обожавам тестено,а не сладко или шоколад/ мога да се върна на изходна позиция.
Не мога да Ви опиша удовлетворението си,когато някой ми каже,че съм отслабнала!Днес например две познати,които не са ме виждали съответно от 3 и 1 месец ми казаха,че съм отслабнала!
Другия момент на удовлетворение е необходимостта от смяна на гардероба!Големите дрехи ги раздавам и се надявам да не стигам пак до тях!
Желая на всички Ви много свалени грамчета,а защо не и килограми през новата седмица!

# 107
Права си, Майче, за прегрешенията.При мен е така- близна ли, нямам спиране.Добре е да  можеш от всичко по малко, ама ще го пробвам това дето му викат /балансирано хранене/едва когато сваля кг , които съм решила.И на мен днес ми казаха ,че сам отслабнала.Роднини ,които не бяха ме виждали от три месеца.Както се казва " мед ми капна на сърцето"Иначе , днес малко прекалих с количествата на позволените ми храни и със солта и не очаквам добри резултати утре, но нищо ,няма за къде чак толкова да бързам.

# 108
Здравейте момичета,
Приемате ли попълнения в отслабващите ви редици?

От 2 дена пробвам на Дюкан диетата. За сега се търпи, но хич не ми се струва разумен начин на хранене. Иска ми се, обаче да смъкна някое и друго килце бързичко за да се стимулирам след това за оставащите многооооооо.....
Мисля си да изкарам колкото мога на нея, а след това на НВД

# 109
Хайде,момичета-понеделник е! Давайте-отчети,планове за деня.Как сте след почивните дни? Аз съм  +900гр Embarassed Embarassed EmbarassedЗная,че е вода,защото очите си немога да отворя,толкова съм подпухнала.Днес само протеини,вода и надявам се да отидат там където им е мястото smile3550                                                                          Добре дошла,  rali ! Успех!

# 110
добро утро, момичета Simple Smile

Вече се завърнах. Така, уши няма да дърпам Simple Smile Добрите новини май са повече. В лошото време вода се пие по - трудно, но не бива да се отказвате.
А при мен? Ами след доста нарушения - няма изменения Simple Smile И на това съм доволна. 57.5 - съм тази сутрин. Като цяло, обаче, ми е малко тежичко. Ще изкарам вероятно днес воден ден, че да се прочистя повечко.
Изкарах си супер хубаво. На хубаво място с хубави хора и времето не може да помрачи настроението Simple Smile
Майче, поздравления за минуса Simple Smile Много добре се развиват нещата при теб.

Водичка, милички, пийте...
Весенце, онова задържане, дето се е получило при теб, дали все пак не е от М?

# 111
Здравейте и от мен Grinning. Първо пуснах тема Embarassed, но после видях тази и си копвам постинга от там.

Цяло лято ядох и продължавам и е крайно време да се спра. Не съм влизала от доста време тук и ето какъв е резултата . Да не говорим, че самочувствието ми намалява прогресивно с качването на килограмите  и така не може. Време за фитнес НЯМАМ, а и ме болят ставите и ми е забранено. Позволяват ми плуване, но и за това нямам време  . преди време големите отслабваници ги направих с "Японското чудо", но честно казано не ми се прави пак тази диета. Оттогава като видя сварени яйца и ми се драйфа  . Лунната не ми действа, така че давайте идеи, да се спираме на нещо и да го правим, че тези телеса ме побъркват   .

# 112
Лили, видях ти и другата темичка... добре дошла тук.
Това със ставите е много неприятно. Мисля си, че какъвто и режим да избереш, трябва да се консулитраш с лекар, дали е подходящ за теб. От по - леките е раздленото хранене. Добри резултати дават и ниско-въглехидратните режими.

# 113
Добро утро и от мен Grinning
Аз първо да се порицая - отиде ми диетата през тези 3 почивни дни #Cussing out, но от днес вече сериоано (надявам се). Н а всичко отгоре, тази сътрин като се погледнах в огледалото и видях колко ми е опънат  панталона (приличам на наденичка) слагам точка и отварям нова страница в моя хранителен режим. За закуска съм си взела кисело мляко от 0.1% с овесени ядки, а за обяд варено яйце с малко пуешко месо.
Това е от мен Hug
Искренно се радван за тези които имат някакъв напредък  bouquet

# 114
  • New Zealand
здравейте и от мен Simple Smile нищо ново под слънцето...продължавам си с Дюкан, ама съм зациклила на втората фаза, а оттам и нямам спад на килограми. тази сутрин регистрирах съвсем леко мърдане на стрелката на кантара наляво, ама хич не е убедителна, та затова е рано за хвалби Laughing 'айде, успех днес! Grinning

# 115
Лили, видях ти и другата темичка... добре дошла тук.
Това със ставите е много неприятно. Мисля си, че какъвто и режим да избереш, трябва да се консулитраш с лекар, дали е подходящ за теб. От по - леките е раздленото хранене. Добри резултати дават и ниско-въглехидратните режими.
четох в другата тема за диетата на Пиер Дюкан. Ще се пробвам, разнообразна ми се струва. Аз нямам много за сваляне засега, може би около 5 кг, трябва да се премеря, но за моята структура това е много, виждат се, а и аз си ги виждам и се чувствам зле.

# 116
  • София
Привет и от мен с пожелания за много добра и успешна седмица!

И аз поразвалих режима, май главно от нерви - малкият от едно запушено носле направи няколко асматични пристъпа. Дано повече не ни спохожда такова нещо, а аз няколко дни няма да се тегля умишлено и си продължавам с режима. Wink

Относно шоколада - и аз съм от тези, на които просто в един момент мноооого им се дояжда - това, което аз се старая е да си поставвя граници - ще изям еди си колко грама и точка (а не както неведнъж, вкл. и вчера  smile3537 да обикалям хладилника, да ям какво ли не, докато накрая не си похапнах шоколадче и мирясах  Crazy). Поне при мен прекаленото лишаване от шоколад - примерно месец и повече, води в един момент точно за такива прегрешения - нахвърляне в/у сладки, тестяно и какво ли не. Та по-добре от време да време да си пооблажвам душичката  Laughing, но с граници. Naughty

Ехее, имали сме освен това емотиконче newsm39 и такива  badscale goodscale (аз поне сега ги забелязах). Пожелавам на всички мнооого ей такива  goodscale новата седмица!  bouquet

# 117
здравейте! аз мисля да карам на тази диета:обяд-активия,вечеря-кисело мляко.ще видя колко ще издържа на това.на ден ми се събират 600гр мляко.днес ми е 1 ден

# 118
  • София
здравейте! аз мисля да карам на тази диета:обяд-активия,вечеря-кисело мляко.ще видя колко ще издържа на това.на ден ми се събират 600гр мляко.днес ми е 1 ден
Само това ли ядеш за целия ден?

# 119
ами да...аз ходя на училище и като изляза в 12-преди това активията,и после до към 7-7 и 30 няма да ям нищо и като се прибера ще ям млякото

Общи условия

Активация на акаунт