Съмишленици за отслабване - 7 част

• 27 759
  • 680
  •   1
Отговори
# 90
надявам се тези дни да съм по-споко и да влезна в нрмалното си ядене и да гледам движение на стралката надолу.
смятам също така да глътна няколко опаковки минсюр 24, предния път имаше ефект, а искам още Simple Smile
хубави почивни дни  Hug

А какво е минсюр 24? Мерси предварително за отговора!

минсюр 24 е едно френско лекарство за отслабване, официалната версия е, че е на билкова основа. а пък на мен вече не ми пука какво пия, важното е да олекна  Mr. Green
идеята на хаповете е, че през денем и нощем метаболизма работи о различен начин - за това се пият 2 хапчета - едно сутрин преди закуска и едно вечер преди вечеря. праз лятото глътнах 2 кутии и имаше много голям ефект - свалих кум 1,5 кг, но най-вече свалих много сантиметри - от талия 3 и нещо, а от ханш - 2. което ми се отрази много добре - бях в ужасен застой.
от днес почнах отново да пия - смятам 2 кутии да изпия, т.е. един месец общо. днес ще си взема мерките и ще видим после какви ще се проментие.

вчера докато пазарувах на красно село, накупих много зеленчуци и сега съм съставила план за ядене - хем здравислоно, хем отслабващо. пък да видим. от доста време никакъв ефект надолу не е имало. гаден застой.

хубава почивка събота & неделя

# 91
Мацки, здравейте и от мен!

Вече съм под 119 (118,8) отново!!! Бях стигнала до 122 преди седмица.

Продължавам с овесени трици 2л. в обезмаслено кисело мляко по 2-3 на ден.
Броя си калориите и гледам да не надминавам 1000. Имах прегрешения с шоколадови вафли, сладолед и халва, но си го наваксах, като ограничих другото и така.

Правя упражнения всеки ден. А между яденетата си хапвам и малко солети.

Абе... манджа с грозде, но важното е, че вървя надолу.  Wink

# 92
Хайде да се наоплача и аз....Уж ще слабея,пък всичко що видя ми се яде-направо се мразя #2gunfireДнес хапнах малко фъстъци,кроасан, солетки и.....после се потих и пс*вах 40минути на колелото! Close
 От утре-без прегрешения! NaughtyДано!Че като посегна към едно и не мога да се удържа нещо......
Ох,бъдете силни и помогнете да се стегна-ако има някакъв начин въобще....

Ня-браво на теб!Аз не съм мърдала надолу отдавна.... Rolling EyesПоздрави!  bouquet

# 93
  • Варна
Ами да се наредя и аз на опашката с прегрешилите-не стига, че от един месец насам едва вчера мръднах с 0,5кг надолу, а тая сутрин -все едно,че съм санувала-пак си ги бял върнала, явно и докато спя качвам килограми, а днес имах и гости и тотално се разложих-кекс, пуканки, кола, шок.сладки-каквото се сетите още smile3511
То е ясно-от УТРЕ пак затягам положението. Чудя се обаче сега като видях какво е писала Ня-дали ако през деня сме яли сладко, и ако през другото време нищо друго не хапнем, т.е. не надхвърлим определените калории се смята,че сме си в режима, или сладкото си нанася пораженията newsm78
Както и да е-знам си се каква съм-никаква воля, даже и инат нямам
Днес само с водата съм отличничка-вече съм на 3,5литра.
Хайде от утре никакви сладки-моля сладкишската полиция да ме следи, и арестува при системно нарушение  smile3527

# 94
Ако приемаш по-малко калории отколкото изразходваш - отслабваш.Може само на шоколад да караш.Но така мисля ,че е по-трудно.Малко количество , много калории.Повишен апетит ,заради инсулина.А и не е много здравословно.При мен проблема не е в сладкото,а в количествата на всичко друго ,което ям.Лакома съм.Без едно мога, с едно ,не.Сега се опитвам да се самопревъзпитавам.Че като стана една такава фина и изискана  Wink

# 95
  • Варна
На мен пък проблема ми е сладкото-мога от всичко друго да се лиша, но тоя шоколад ми е като въздуха-направо загивам без него. Като реших да диетувам си избрах НВД, първата седмица след като спрях картофите(най-любимата ми храна след шоколада), и всички други въглехидрати, учудващо не ме изкушаваха като ги видех по рекламите или в магазина, но затова пък на 6-я ден без сладко бях такъв звяр, че чак колежките на работа го забелязаха-и просто отидох и си купих един голям шоколад-обелих го буквално и го захапах-точно като прегладняло животно-ей този инстинкт в мен никога няма да успея да превъзпитам-просто се познавам много добре
Как ще свалям като се знам,че почвам и там някъде се появява шоколада и вече нищо не ме интересува-що за модел съм #Puppy dog

# 96
олее, дами, какво става тук?!?! Срам и позор !!  Embarassed Ассето я няма, за да ви подсеща за водата, аз празнувам Нова година, а тук виждам, че голямо отпускане е паднало. Както и да е! Аз няма да се изказвам по въпроса, защото в недалечното минало си навлякох неприятни отзиви, без да съм го искала.

Само ще ви пожелая успех, лек ден и много вода!  Peace

# 97
  • Варна
Добро утро на всички- newsm44 вижте ме каква съм засмяна-тази сутрин съм 78,8кг-гледам кантара, слизам, качвам се-пак толкова-еее наистина днес е хубав ден. Ей това само не мога да разбера-след като дни наред си пазя режима, спортувам и пия вода-няма мърдане, а като знам вчера как се отпуснах с моите гости и си хапнах всичко, в което има шоколад, че даже и не остана време да си направя домашната тренировка от шетане и посрещане-ааа днес съм -0,200грама
Много съм мотивирана, продължавам без отклонения
Вода-много, спорт-умерено, храна-тук-там
Лек ден мами!

# 98
  • Варна
олее, дами, какво става тук?!?! Срам и позор !!  Embarassed Ассето я няма, за да ви подсеща за водата, аз празнувам Нова година, а тук виждам, че голямо отпускане е паднало. Както и да е! Аз няма да се изказвам по въпроса, защото в недалечното минало си навлякох неприятни отзиви, без да съм го искала.

Само ще ви пожелая успех, лек ден и много вода!  Peace

Maikata много си права,че тази страничка цялата е в прегрешения и отпускане, но моля те-все някой трябва да се намеси-изобщо не се притеснявай и го прави, знам за кои неприятни отзиви говориш-но какво пък, нали така си даваме кураж, ако няма някой, който да ни повкарва в пътя понякога съвсем ще вземем да излезем от редиците
Весели празници ти пожелавам

# 99
Айде и аз към прегрешилите Embarassed+0.5кг.Срам и позор при положение,че съм болна и гърлото толкова ме боли,че едва преглъщам,а пиенето е някакъв ад.Аз 1,2 литра да докарам водата пак ще е добре.Успех на всички и не бъдете като мен.  bouquet

# 100
  • Варна
Noia, спокойно де-сега като си болна мислиш ли,че на организма ти му е до диети и режими-гледай да се оправяш, а после ще се върнеш към избрания режим за сваляне. По-добре сега си хапвай това,което искаш-според мен така по-бързо ще оздравееш
Не че съм някакъв специалист, може даже изобщо да не ме слушаш.
Хайде оздравявай бързо  Hug

# 101
Наистина времето ми влияе отрицателно за пиенето на водата Sad ... Едва-едва по глътка-две и от отличния /за мен / резултат от 2л, вчера едва достигнах литър. Може и затова да задържам, но имам подозрение, че  от задаващата се М, също няма мърдане в кантара. До колко дни преди цикъл се усещата, че задържате вода и знаете, че няма да свалите?

Повечко водичка и добри резултатити в темичката   Praynig

# 102
cindarella, аз съм забелязала, че около 5 дни преди да ми дойде, задържам, дори качвам до 2 кг. Като ми дойде, веднага се оправят нещата. При мен е така. Другите мами казват, че задържат по време на менструация  newsm78

# 103
Пак се включвам, момичета. Едно, за да се похваля, защото преди ви писах без да съм се мерила, а после ходих на тренировка и се претеглих. Кантара ме изненада с кило по-малко. 61! Момичета на това тегло не съм била от гимназията, срам ме е да ви призная колко лета ме делят от тогава. В тази връзка имам да ви кажа нещо. Ние често задаваме въпроса "за колко време ги свали". Днес, след като установих колко години не съм била на това тегла, разбрах колко безсмислен е този въпрос. По-добре е да се питаме колко време сме дебели (или с излишества) и колко време се чувстваме некомфортно със себе си. Само тогава ще разберем колко е без значение периода на отслабването.

И още нещо - провокирана от tonimirka ще ви направя едно малко мъмрене. Повярвайте ми, че нито една солета, сладка или шоколад не заслужават вълшебното усещане на собствена удовлетвореност. Ако направим списък "за" и "против" прегрешенията знаете кой ще спечели. Защото "прегрешенията" са нож с няколко остриета : 1. повличат крак за още (защото въглехидратите събуждат апетита), 2. напълнява се от тях, 3. носят ни угризения на съвестта....

Обичам да влизам тук и се радвам,  че ви има. Искам да ви уверя, че ако аз мога - всеки може!!! Успех!  Hug

# 104
Майче-ама как само го каза!  bouquetПоздравления хиляди-това което си постигнала е чудесно-дай Боже всекиму такава воля,последователност и ...радост!Сто процента съм съгласна-може да се постигне всичко,да!Стига да иска човек,нали?!Аз така си казвах за цигарите,че щом аз мога да се откажа от тях,значи всеки може!
Та ...права си!И периода няма значение!Аз съм против меренето всеки час едва ли не и "шашкането",че 200гр.сме качили....и т.н.Ако си последователен и знаеш какво искаш и как да го постигнеш-резултати ще има!Рано или късно!
Успех на всички-радвам се че ви има,момичета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт