Съмишленици за отслабване - 7 част

• 27 757
  • 680
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета. Не пиша,защото няма с какво различно да се похваля. Утре сутрин може да се измеря и дано има приятна изненада. Малко мръднах лентичката с килцата,че си ме е срам да показва 2 кг по-малко  Embarassed от действителността. Нищо ново...наблягаме на водата и ,ако има време на спорт малко.

# 61
  • Монтана
Хей-аз съм - 1кг.Вече 49кг Hug

# 62
Добро утро Simple Smile

Днес съм щастлива  Laughing Следващата седмица съм в отпуска и от утре съм на режим. Щв ви се отчета след 10 дни!

Успех на всички!  Hug

# 63
Добро утро,дами!Днес-77,1кг/-200гр/ от вчера.Бавно,славно,равномерно.Между другото,това електронните теглилки са много хубаво нещо.Струва си да се лиши човек от нещо/в нашия случай най-добре от храна  хи-хи/ за да се сдобие с такава.Хубав ден на всички! Много вода и малко храна.И  много приятни емоции!

# 64
Добро утро и от мен!

След като се омаскарих Mr. Green през последните няколко дни от вчера съм се взела в ръце и резултата е на лице -0.300, голяма радост.

Докато отсъства Ассичка да не забравяте водичката!

Всекиму повод да се похвали!

# 65
...Между другото,това електронните теглилки са много хубаво нещо.Струва си да се лиши човек от нещо/в нашия случай най-добре от храна  хи-хи/ за да се сдобие с такава.
И аз съм много доволна. HugОт както си купих ел.везна отслабвам. PartyДнес съм  -200 гр и съм много щастлива.Успех на всички. Simple Smile

# 66
 smile3511 smile3511 smile3511 newsm61 newsm61 smile3512 smile3514Е може ли днес да съм + още 1кг-за два дни станах + 2кг.Все съм си на същия режим,пия по 2.5-3л вода- и най-интересното е,че от вчера до днес почти не съм пишкала.Дали не задържам течности smile3516

# 67
Добро утро и от мен!
Айде и аз да се запиша с -0.200кг.

Весе предполагам и аз че задържаш вода.При мен плодовете от време на време ми правят такива номера.Два три дни на плодове тази седмица и кантара отчете +0.5кг.които вече смъкнах отново,но за сега ги изключвам напълно от менюто си.

Успех и много минуси пожелавам на всички.

# 68
  • София
Дали не задържам течности smile3516
Най-вероятно е това  Confused - сестра ми като пие повечко вода и й оттичат краката. Confused

...Между другото,това електронните теглилки са много хубаво нещо.Струва си да се лиши човек от нещо/в нашия случай най-добре от храна  хи-хи/ за да се сдобие с такава.
И аз съм много доволна. HugОт както си купих ел.везна отслабвам. PartyДнес съм  -200 гр и съм много щастлива.Успех на всички. Simple Smile
Моята пък понякога като се кача дава една цифра, ако реша веднага да проверя и пак да се кача дава +/- 0.5 кг. обикновено, понякога и 1 кг. (обикновено взимам първата цифра, която е показала или пък средноаритметичното на двете  Crazy Laughing). Пък уж не е някакво менте, с гаранция е newsm78.

# 69
Моята пък понякога като се кача дава една цифра, ако реша веднага да проверя и пак да се кача дава +/- 0.5 кг. обикновено, понякога и 1 кг.  Crazy Laughing). Пък уж не е някакво менте, с гаранция е newsm78.

Моята прави същите номера гледам да е на равна повърхност и да не я местя много много.

# 70
Като заговорихме за ел.теглилки-моят е от тези които мерят процентното съдържание на вода и мазнини в тялото-и току що се измерих ами в момента процентите на мазнините и водата са ми еднакви-дали е нормално.Ако има някоя от нас с такъв кантар би ли споделила какви са процентите при нея.А относно кг-колкото и пъти да се кача един след друг винаги отчита едно и също тегло-пробвала съм и след чаша вода-веднага отчита +200гр и процентите на водата в тялото се покачват

# 71
  • София
Като заговорихме за ел.теглилки-моят е от тези които мерят процентното съдържание на вода и мазнини в тялото-и току що се измерих ами в момента процентите на мазнините и водата са ми еднакви-дали е нормално.Ако има някоя от нас с такъв кантар би ли споделила какви са процентите при нея.А относно кг-колкото и пъти да се кача един след друг винаги отчита едно и също тегло-пробвала съм и след чаша вода-веднага отчита +200гр и процентите на водата в тялото се покачват
Е явно си с по-хубав кантар.Моя някой път отчита едно и също,друг път не!Но не измерва % съдържание на вода и мазнини.Ама така е мъжът ми като го избира,а не отидох аз,сега ме е яд че не си купих по-хубав.
Моите килца днес са като вчера!Обаче от лимонената диета,такъв запек ме е подпукал/ сори  Embarassed/,че ви е бедна фантазията.Ама мисля да я изкарам до неделята,а другата седмица ще съм на панаира и хич не ми е ясно там какво ще ям.
Хубав ден на всички с повече минуси естествено!

# 72
!Обаче от лимонената диета,такъв запек ме е подпукал/ сори  Embarassed/,че ви е бедна фантазията.
Пробвай с една чаша овесени ядки.Много помагат в такива случаи.

# 73
  • София
!Обаче от лимонената диета,такъв запек ме е подпукал/ сори  Embarassed/,че ви е бедна фантазията.
Пробвай с една чаша овесени ядки.Много помагат в такива случаи.
Просто така ли се ядат овесените ядки?Или някаква отвара се прави като при бебетата?

# 74
...Обаче от лимонената диета,такъв запек ме е подпукал/ сори  Embarassed/,че ви е бедна фантазията.
Хапвай салата от зеле,или яж за закуска кисело мляко с 2 с.л.овесени ядки.Кивито на гладно също много помага.
Всяка сутрин ям кисело мляко с ов.ядки ,после или месо за обед или варено яйце(никаква целулоза!!!),и нямам проблем в 00.
Дано съм помогнала.

Общи условия

Активация на акаунт