Съмишленици за отслабване - 7 част

• 27 759
  • 680
  •   2
Отговори
# 75
[Просто така ли се ядат овесените ядки?Или някаква отвара се прави като при бебетата?

Може и във вода да ги свариш или в прясно мляко,както Ванчето е написала и с кисело мляко става.

# 76
Ето ме и мен, девойки
имам 1.700кг. разлика за 2 дни.
недейте завижда  Wink, имам много да свалям.
повече плодове, вода и без хляб.
и ... пътечката.

поздрави на всички Peace

лимонената диета никой не може да ме накара да я направя.
това е престъпление към храносмилателната ми система, като се започне от устната кухина и се завърши до дебелото черво.

и аз искам кантарче което да мери мазнини....

# 77
Весенце-аз не вярвах,че е възможно да се задържат от 1/3литра течности преди М....,три дни не мръдна кантара от 73,8-73-5 и вчера за голяма моя радост  71кг точно newsm44(дийде ми).Естествено,че през всичкото това време си спазвах режима Whistling,но -2.800кг  ме мотивираха доста даже сега съм извадила всички дрешки от слабия период............. newsm25,но  не стават, още доста вода трябва да изпия докато  стигна  55кила .

Успех на всички newsm10 newsm51

# 78
  • София
ВЕСЕНЦЕ, би ли казала колко струва един такъв кантар (със сигурност е по-скъп, но може би си и струва парите, щом е толкова прецизен). Преди време на Витошка имаше едно момче с такъв кантар и не помня срещу колко ст. можеше да се претеглиш, вкл. % съдържание на мазнини и вода. Та то беше направо вундеркиндче (много начетено дете), та тогава на мен мазнините ми бяха повече от нормалното (нормално, нали бях към 75 кила), а водата доста под нормата. Та аз изкоментирах нещо от сорта, че явно съм малко обезводнена и трябва да поемам повече течности (за мазнинте си го знаех, че трябва да намалеят), но то ми обясни, че когато мазнините са повече от нормалното в клетката не оставя много място за вода и колкото и вода да пия, докато не се намали съдържанието на мазнини в клетката, съдържанието на водата няма да се покачи значимо. При теб стойностите са равни, но хич не помня колко бяха нормалните стойности за % съдърж. на вода и мазнини (май в сайта на Спайдърспорт имаше нещо  newsm78)

# 79
  • Варна
Здравейте и от мен, най-накрая и аз да отчета един минус от 500грама-колко ги чаках тия грамчета.....
Защо имах такъв застой още не мога да си обясня, почти цял месец стоя на 79кг, при това режима го спазвам на 90% и толкова спорт и колело, толкова ходене пеш, вода, и чак сега -даже не съм сигурна дали утре като се събудя няма пак да съм  си ги върнала тия 79кг. Мисля си и аз като Весенцето, че може да задържам вода, щото пия много-докарвам ги 4литра, а понякога и повече, а не ходя много до 00-ще видим утре
Хайде успех, и като се върне Асса да я изненадаме с минуси Wink
Лек ден

# 80
ВЕСЕНЦЕ, би ли казала колко струва един такъв кантар (със сигурност е по-скъп, но може би си и струва парите, щом е толкова прецизен). Преди време на Витошка имаше едно момче с такъв кантар и не помня срещу колко ст. можеше да се претеглиш, вкл. % съдържание на мазнини и вода. Та то беше направо вундеркиндче (много начетено дете), та тогава на мен мазнините ми бяха повече от нормалното (нормално, нали бях към 75 кила), а водата доста под нормата. Та аз изкоментирах нещо от сорта, че явно съм малко обезводнена и трябва да поемам повече течности (за мазнинте си го знаех, че трябва да намалеят), но то ми обясни, че когато мазнините са повече от нормалното в клетката не оставя много място за вода и колкото и вода да пия, докато не се намали съдържанието на мазнини в клетката, съдържанието на водата няма да се покачи значимо. При теб стойностите са равни, но хич не помня колко бяха нормалните стойности за % съдърж. на вода и мазнини (май в сайта на Спайдърспорт имаше нещо  newsm78)
Ами нашия кантар го купихме миналият декември(когато се заех с отслабването)от Метро-беше в промоция и го взехме за 75лв.По -късно гледах такива в Техномаркет и се оказа че нашият е с доста добра цена-от онези там най-ниската цена беше 95лв,но това беше миналата година.Сега нямам представа какви са цените.А относно какво трябва да е количеството на водата и мазнините имам някъде книжка но не мога да я открия-обещавам като я намеря да пиша.Когато започнах да се тегля водата ми беше около 20% а мазнинките около 60% -тежах 85кг а днес ми бяха 40:40.В упътването пише че бременни жени и деца под 10г както и хора с байпас не е препоръчително да се теглят-защото се излъчва някакъв мн.минимален ток ппрез тялото

# 81
  • София
Защо имах такъв застой още не мога да си обясня, почти цял месец стоя на 79кг, при това режима го спазвам на 90% и толкова спорт и колело, толкова ходене пеш, вода, и чак сега -даже не съм сигурна дали утре като се събудя няма пак да съм  си ги върнала тия 79кг. Мисля си и аз като Весенцето, че може да задържам вода, щото пия много-докарвам ги 4литра, а понякога и повече, а не ходя много до 00-ще видим утре

tonimirka, да ти кажа от личен опит, а и съм го учила преди години, някога когато намирах време за спорт - ако дълго време не си спортувала, а сега го правиш активно, най-вероятно си започнала да трупаш лека-полека мускулна маса, което разбира се е хубаво и си е в реда на нещата. Мускулната маса при един и същи обем тежи повече от мастната тъкан, така че в началото даже можеш да качиш дори 1-2 кила. Мерките ти обаче трябва да са тръгнали надолу, защото, като спортуваш, е естествено да се и стягаш. Ако си спазваш режима и спортуваш редовно нещата си идват по местата за 2-3 месеца и килограмите тръгват надолу. Ех, колко отдавна не ми се е случвало на мен, все стигам до първия етап със спорта - на задържането и качването на кила... Срам, срам  Embarassed ! Иначе когато спортуваш, по-трудно се задържат течности - те се отделят и при самото физическо натоварване.

# 82
Преди да си купя ел.везната,гледах в Техномаркет точно такива кантари.Направо бях изумена на какви цени са-от 250 лв  Sick Sick Sickнагоре.Ужас. #CrazyПримирих се вече,и тази ми върши отлична работа. Peace

# 83
  • Варна

tonimirka, да ти кажа от личен опит, а и съм го учила преди години, някога когато намирах време за спорт - ако дълго време не си спортувала, а сега го правиш активно, най-вероятно си започнала да трупаш лека-полека мускулна маса, което разбира се е хубаво и си е в реда на нещата. Мускулната маса при един и същи обем тежи повече от мастната тъкан, така че в началото даже можеш да качиш дори 1-2 кила. Мерките ти обаче трябва да са тръгнали надолу, защото, като спортуваш, е естествено да се и стягаш. Ако си спазваш режима и спортуваш редовно нещата си идват по местата за 2-3 месеца и килограмите тръгват надолу. Ех, колко отдавна не ми се е случвало на мен, все стигам до първия етап със спорта - на задържането и качването на кила... Срам, срам  Embarassed ! Иначе когато спортуваш, по-трудно се задържат течности - те се отделят и при самото физическо натоварване.
[/quote]
Благодаря ти мила за подкрепата, но си мисля,че нещо бъркам работите. Аз съм бивша спортистка-тренирала съм сериозно 12г, и имам вече оформени мускули, които ще лъснат ако махна мазнините, но затова ще се наложи да почакам. Та в тоя ред да споделя, че започвайки режим за сваляне започнах и да спортувам- и не ми е трудно, нито ми липсва мотивация, нито пък ме мързи-време винаги намирам, и затова и пия толкова вода, щото докато спортувам се изпотявам много, и като се тегля "преди" и  "след" тренировка имам разлика от 0,7-0,9кг, което си е чиста вода, възвръщаща се по-късно. Възможно ли е мускулите ми да тежат толкова много...???
А за мерките-те намаляваха основно, когато стартирах с режима-и то много бясно, сега откакто се застоях в килограми, застоя е и в мерките. Не знам докога ще ми издържи търпението, ама нещо взех да се притеснявам да не би тялото ми да се чувства добре в тия килограми и да не мога да свалям вече-пък и съм висока-или това не е важно... newsm78

# 84
  • София
Благодаря ти мила за подкрепата, но си мисля,че нещо бъркам работите. Аз съм бивша спортистка-тренирала съм сериозно 12г, и имам вече оформени мускули, които ще лъснат ако махна мазнините, но затова ще се наложи да почакам. Та в тоя ред да споделя, че започвайки режим за сваляне започнах и да спортувам- и не ми е трудно, нито ми липсва мотивация, нито пък ме мързи-време винаги намирам, и затова и пия толкова вода, щото докато спортувам се изпотявам много, и като се тегля "преди" и  "след" тренировка имам разлика от 0,7-0,9кг, което си е чиста вода, възвръщаща се по-късно. Възможно ли е мускулите ми да тежат толкова много...???
А за мерките-те намаляваха основно, когато стартирах с режима-и то много бясно, сега откакто се застоях в килограми, застоя е и в мерките. Не знам докога ще ми издържи търпението, ама нещо взех да се притеснявам да не би тялото ми да се чувства добре в тия килограми и да не мога да свалям вече-пък и съм висока-или това не е важно... newsm78

Ох, да ти кажа аз професионално може да се каже, че нищо не съм тренирала, но виж с доста спортове съм се занимавала. Събират ми се над 10 години масова аеробика и накрая в университета ходене по студентски, т. е. вид аматьорски състезания по същото. Тогава някъде и изкарах курсовете за инструктори в НСА. На мене проблемите ми дойдоха като завърших и спрях да тренирам. После работа - още учене, работа -  още учене и оп - 15 кила отгоре. Сега все не остава достатъчно време за спорт, пък и организмът ми беше свикнал на доста големи натоварвания. Освен тренировките, то не бяха кънки, ски, че и тенис... Ама стига толкова, да не ви отегчавам  Hug . Ти какво си тренирала?

# 85
Относно въпроса за ел.везните, аз миналата седмица си купих от Метро от по-евтините, които не измерват мазнини и вода, струваше 30лв. Тези, измерващите струваха 60-70лв.

# 86
  • Варна

[/quote]

# 87
  • Варна
Ей големи глупости направих, докато вмъкна цитата на Сия-моля да ме извините
Ами Сия относно спорта-12години отдадох на хандбала, голямо тичане беше, и в университета продължих да тренирам, но после спрях, защото за малко учих в чужбина, и след това спортните ми занимания са били от типа аеробика или тае-бо и тичане, когато има някоя приятелка да ми удиса на мерака. Но вече повече от 3 месеца откакто диетувам съм на велото и тае-бо, пеш ходя на работа(около 3,5км) и вярно е-стягам се, но защо не свалям-прекалено много ли се натоварвам......???хич не ги разбирам тия процеси.  Rolling Eyes
Тъй че остава само да си карам по план и да чакам да дойдат резултатите-сега или по-късно.....важното е да има резултат

# 88
Добро утро,момичета! Днес 76.900кг/-200гр/. Свалям като по часовник, по 200гр на ден.Чак ме е страх да си правя днес въглехидратен ден/както бях решила/,да не оплескам нещо програмата си.Може да отложа още малко въглехидратностите.Пиете ли вода в това хладно и влажно време? Аз нещо не се справям много добре.За вчера само 1.5л.Едва я преглъщам.Хубав ден ви желая!

# 89
  • Варна
Добро утро и от мен-жалко, но за мен хич не е добро. Вчера най-накрая от близо месец мръднах от тия 79кг и тази сутрин като се качих на кантара пак си бях толкова-не съм се предала все още, въпреки че с тия резултати съм много близо до депресията и нахвърлянето над сладките, но все още удържам
Браво Айя, 200гр са си 200гр- според мен след като ти е тръгнало свалянето не прави въглехидратен ден. От опит ще ти споделя, понеже и аз свалям с НВД-въглехидратен ден правя, когато имам застой в килограмите, щом сваляш всеки ден или през ден, по-добре го отложи
Вода-пия и то още как, ако имаше калории тая вода....не ми се мисли колко щях да си лепя от нея само
Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт