Диета на Пиер Дюкан - 3 част

• 34 862
  • 318
  •   1
Отговори
# 90
Деси, не ми става лошо от глад. Въпрос на късмет е. И от апетит не мога да се оплача. Ама имам много напрегната работа и това ме държи далеч от храната. Та ям насила. Триците в тези дни понякога ям (забъркани с вода, а не с кисело мляко). Зависи от стечение на обстоятелствата.
Сусамче - НЕ, Дюкан никак не го позволява. Ленено семе също не позволява, но аз позволявам. Още повече, че имаш проблеми със запека. 2 с.л. - сутрин, най-добре с нискомаслено кисело мляко. Аз там слагам и овесените трици и става супер коктейл (закуска за шампиони Simple Smile )

# 91
Icecream, по диетката можеш да пиеш чай колкото искаш, дори със захарин. Аз лично спрях дори захарина по съвет на спазващите НВД - в началото е гаднично, но свикнах и с кафето, и с чая. Но дори и с подсладител, по-добре пий чайчето, че ще се чувстваш иначе некомфортно, а и ще започнеш да задържаш кг. Аз лично съм с много редовен стомах, но усещам някакви симптоми на запичане в края на протеиновите дни, но като започнат зеленчуците, всичко се оправя.
Асса, за пореден път ме в вкара в твоя коловоз - от понеделник и аз на водичка  Wink

# 92
мерси за бързите отговори
Деси,чайчето не е лошо-свикнала съм му, обаче лошо че и стомахчето свиква много лесно-и става все по-мързеливо(червата де), затова трябва да се почива,
ще пробвам с повече люто
Асса, тъй като намалих млечните си правя триците с белтъци на палачинка(по-скоро блат,защотоги пека на фурната),ще пробвам да сложа и семето вътре, сигурно ще стане добре cook

# 93
Icecream, вкусно ли е това чудо с триците, печени на фурна с извара и белтъци? Че аз все се каня да си го направя и все се отказвам - ми ако не ми хареса, кой ще ми го яде. Мъжът ми не  ще и да помирише триците.  newsm78 Ще трябва да го хвърлям. Я кажи ти по рецептата на Дюкан ли го правиш или как?

# 94
Записвам се и аз , днес почвам ударните 5, другата седмица ще си купя и книгата, че от както е излязла се каня.

# 95
zdravi4, добре дошла. Пожелавам ти търпение и успехи. Диетата е добра и резултатна Simple Smile

Спазвам си смесения режим - карам по един ден седмично само на протеини, един ден - воден (това не е по Дюкан), а в останалото време - добавям пресни зеленчуци. И се чувствам добре и мерките продължават да се движат към -.

# 96
Момичета,щете ме нещете ,идвам при вас.От една седмица не съм мръднала . А уж съм на НВД , уж броя калории, ама не.Днес даже съм в +.Много демотивиращо ми подейства.От сутринта се чудя каква да я захващам и още нищо не съм хапнала,така че още не е късно   да стартирам протеините от днес.Колко дни ще правя ,ще решавам в движение.Дано се чувствам добре,че преди години се опитвах да правя Аткинс и имам спомен,че нямах сили да мърдам.

# 97
Aйя, още не е късно да си направиш закуска с нискомаслено кисело мляко Simple Smile
Аз не съм изпитвала дискомфорт от тази диета и силно се надявам и при теб да е така.
Овесените трици, водата - всичко трябва да се прави, че може да има проблем с ходенето в малката стаичка.
И не забравяй, че калориите все пак трябва да са достатъчно - иначе ще мръднеш първите дни, а после организма ще се адаптира към ниския калориен прием и се влиза в "отрицателна спирала".
Пробвай да е повечко месо и яйца, намалявайки млечни.
Опитай поне 3-4 дни на чисти протеини. После, в зависимост от това, как върви може да станат 5-6. Ще се "виждаме" и ще говорим.
Стискам палци да устискаш Simple Smile

# 98
Изварата вписва ли се в първите 5 дни или само на месо и яйца да я карам?
Сега ще прегледам и старите теми, за да не досаждам с глупави въпроси.

# 99
изварата се вписва, стига да е нискомаслена и да не е солена - солта също е жалтелно да се намали, защото задържа вода в организма.
Задавай си споскойно въпросите тук, няма проблеми Simple Smile

# 100
Благодаря ти, Ассе. Вече сварих две яйца ,че с млякото не съм подготвена.Хайде ще ви държа в течение,пък и съм отговорен човек ще ме е срам ако не се справя.

# 101
за киселото мляко - за Верея 0.1% искам да кажа, че на 3-4 ден в хладилника надува капачката, което е добър показател, че има "живинка" вътре, а не е нещо изкуствено. Не знам за други марки, но мисля, че точно тази е добра. И се вписва в изискванията на режима.
За пореден път да спомена, че трябва много внимателно със солта. В готовите продукти обикновено е много. Все пак в първите дни основно се маха вода и е редно солта да е намалена, за да може водата по - бързо да излиза от организма и да увлича със себе си вредностите, които неминуемо ще избуят в следствие на ограниченията.

# 102
здравейте! И как е възможно толкова назад да е отишла темата? Няма ли вече кой да спазва режима? Не казвам "диета", щото не е вярно... Деси, ти да не се отказа? Душицата я няма.
Аз се поотпуснах тия дни, ама с повод. От днес = пак на линия...

# 103
Здравейте, момичета!
Асса, не съм се отказала, дори съм позасилила нещата  smile3521 Просто тези дни ми бяха на гости племенниците и заедно с моето хлапе не ме оставиха да се добера до компа. Ако ви интересува, да ви разкажа каква килограмова трагедия преживях  newsm61 Значи, аз бях започнала да качвам по 500-700 г за ден-два (задържах течности явно, защото не чаках М). В петък вече бях качила +3 кг  #Shocked При положение, че спазвам, ама спазвам яко режима. Естествено изпаднах в ужас и после се депресирах.  newsm45 Малко оставаше да се откажа. Продължих си режима, а в събота минах на вода, защото съвпадаше с лунната диета. Издържах си водния ден, въпреки че да си призная ми стана лошо на няколко пъти. В неделя бях не само свалила качените, ами още -900 г. Днес продължавам протеиновите дни и сутринта кантарът показа  още - 600 г.  newsm44 newsm44 Направо нямам думи! Толкова съм ентусиазирана, че продължавам пълен напред  newsm68 eat По режима на Дюкан за месец и седмица свалих общо 9,1 кг -  е това, ако не е стимулиращо, не знам...  smile3503
Много дълго стана, затова ви казвам чао за сега, после пак идвам да пиша  sohappy

# 104
ей, Деси, много се радвам.
Абсолютно убедена съм, че при този режим така се случват нещата - на скокове. И най-важното е, при дълго задържане да се продължи - след това, все едно на tetrix (нали така се казваше играта)... оп, оп, оп... изведнъж се смъква. Браво, че издържа и пак ще е така - сваляш, сваляш и после задъжаш. То и на организма му трябва време за адаптация.

Общи условия

Активация на акаунт