Фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел. Тема 4

• 48 205
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
На дъщеря ми е подобна, с телескопични водачи и плавно затваряне, но модела с пиролиза, засега е много доволна от печенето, за пиролизата не е пробвана още

# 301
Ха, като прочетох "пиролиза" та да споделя. След 2,5 години ползване на фурната реших, че все пак е редно да я пробвам тази функция. Имам опции за една половинчата пиролиза и пълна. Първо пробвах икономичната и ефект като цяло нямаше. После пуснах пълната и всичко стана като ново. С изключение на 2-3 см точно най-отпред до вратата. Там явно не грее и остана малко. Ама пък там лесно се търка.

# 302
Ами сигурен съм че все трябва да има начин от хиляда програми да може да стане. Ял съм хубави печени от такава кайма

Функция "грил", 5-6-7-8 минути от всяка страна, зависи колко са дебели. От първата малко повече.
Оттам нататък зависи колко млад ангъса се е простил с живота.
Конско откъде купуваш?

Поръчах си сега от някаква месарнца нова, но го  замразих не съм го пробвал още.

Иначе втора серия кюфтета блек ангъс станаха доста по-добре на 180 градуса с вентилатор около 50мин, но само веднага след приготвяне. Тези, които оставих за другия ден пак станаха жилави

# 303
  • София
На моето АЕГ всичко на вентилатор става с жилава и изсъхнала коричка. Най-сочно става наистина само на горен нагревател с обръщане. И пилешките хапки така най се харесаха. За по-бързо може да се загрее фурната на горен с вентилатор и после да се пече на трето ниво само на горен.

# 304
Модерни фурни са това. Аз също се бях насочил към АЕГ, но доста негативни коментари срещнах и се отказах. По-лошото е, че недоволството е масово. Уж 20 функции, пък се робува на всяко готвене - отгоре за 10 мин., въртиш, отдолу, предварително загряване до максимални градуси... Абе...всеки си знае. Аз на нашата и свикнах много бързо. Даже сега си слагаме всичко подготвено вътре, правя си начален и краен час с предварителна температура и готово. Даже 15-20 минути по-малко време слагам за готвене, защото като се изключи, храната остава вътре и се доизпича - първия път не го съобразих и ребърцата излязоха малко зачервени. От тогава никакви проблеми. Пък да си представя да съм до фурната през цялото готвене за да я следя - ужас.

# 305
Пак съм аз. Официално си харесах фурна. Мнения?
https://techmart.bg/%D0%A4%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%20%D0%B7%D0%B … 0AKZM%208660%20IX

# 306
Това май е моята. За непретенциозни готвачки става, аз съм доволна. Не можеш да управляваш долния реотан и няма 300 градуса. Иначе няма кусури, има 6-то чувство и пече задоволително като си намериш точната програма.

# 307
# 308
Е да де, ама тази има пиролиза и 1 брой телескопични водачи. И си е съвсем добра.

# 309
  • Бургас
Аз съм с Електролукс в момента и не съм доволна. Не бих купила нищо повече на тази марка.

Черна станция, какво значи не можеш да управляваш долния реотан? И аз я заглеждам тази фурна, много се колебая каква да купя този път. За 700-800 лв нисък клас Бош не знам дали си заслужава. 🙄

Тази също ми е в списъка, даже май повече към нея клоня https://techmart.bg/%D0%A4%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%20%D0%B7%D0%B … Z%209%206270%20IX

# 310
Значи, че не можеш да кажеш "искам да пека само отдолу". 

# 311
  • там, където ми харесва
Аз взех на Бош с Еко Клийн система.
Да ви кажа доволна съм за сега имам я от седмица вече пека питка , кифли , а днес и ядене ще се прави на нея.

# 312
  • Бургас

Лошо. Това ми е едно от изискванията. А как печеш баници, тестени и т.н.?

# 313

Лошо. Това ми е едно от изискванията. А как печеш баници, тестени и т.н.?

На програма за такива.

# 314
  • Бургас
Ясно. Значи все пак има вариант.
А знаете ли нещо за фурните Bauknecht?
Или като цяло за марката?

Общи условия

Активация на акаунт