Отговори
# 255
  • София
В момента на лайфа е Пелин Карахан

# 256
Сега е Пелин караха отначало се включиха бурак Денис и каан Ханде игра с него в халка

# 257
Али става ли въпрос за болни деца, винаги е гадно. Без значение националност, раса, религия и каквото и да е... Никой не заслужава да няма право и шанс да изживее това, което му се полага, особено едно дете.
Направило ми е впечатление, че те са нация, която е сплотена и обединена в почти всичко. Напълно е възможно да успеят.

# 258
Имаме покачване на зрителите. Бяха паднали на 39хил,  но сега са 80хил. 💙

# 259
# 260
  • Кърджали
Да, включи се Aджун (фамилията няма и да рискувам да я пиша), продуцент, правещ Сървайвър, Мастершеф и прочие. Дари и 200 00 т. л. за детето.
Търга за тениската стигна до 100 000 (като човекът който ги давал, казал че е в готовност ко някой даде повече той да наддава пк)

# 261
Да, сумата, която трябва да се събере е нечовешка, а нямали и време, до месец детеро трябвало да замине, защото вече надвишавало подходящата възраст, а и не трябва да наддава килограми, било 12 кг, стане ли 13 съвсем нямало шанс, та родетелитв му следят и това. Вече 12 деца били изпратени на лечение с пари събрани по подобен начин.
Налбантова, първоначално идеята е била да са  облечени в бяло, нюкатп символ на надеждата. Но в началото на лайфа, когато са се включили семейството на детето казало че любимият му цвят е син.пръв съпругът на Бергюзар (едната актриса от лайфа) - Халит облече синя блуза, след това и други.

azisiq, може би утре по някое време ( ако снимат заедно, ако имат време, ако имат желание).Но тези лайфове са кратки, повече двамст си сърдорят и се лигавят, и тук там е отговарят на някой въпрос.

Надявам се да съберат необходимите средства защото каузата е за добро да се спаси един човешки живот.

Относно лайф чата на Керем и Ханде  (в кой Инстаграм се вкючват? Кои са те? )
А според Nalbantova трябва да си включа известоята в Инстаграм за да ме уведомят , но въпросът ми е как става това как да си включа известията защото се опитах , но не става нещо)
А иначе нямам търпение да дойде утре, да видим как ще се развият събитията с двамата влюбени.

# 262
Сега намерих, че общата сума, която трябва да се събере е малко над 20 милиона турски лири. Остават около 7 милиона. Значи има шанс. Наистина най-големият проблем са килограмите  на детенцето. 1 килограм е толкова малко, а може да преобърне целия свят за него и родителите му.

# 263
  • Кърджали
Даже било половин килограм. Сега детето било 12.5, стане ли 13 вече не било подходящо за включване в терапията. Стана ми много гадно, по принцип всички майки се трввожст децата им като не наддават, а ето че има случаи в които всеки грам да те плаши..
Дано наистина съберат парите (макар и да не е само това нуждаешото се детез ама...).... Засега добре се движат и имат шанс
azisiq, намери им профилите в Инстанграм ( в момента гледам лайфа и не мога да пусна линкове. Последвай го, абонирай се за известия и така.

# 264
  • София
Прави ми впечатление, че до този момент всички, които се включват са "сингъл", само нашичките вървят като сиамски близнаци.   Големи са сладури         

# 265
azisiq виж си личните, подробно ти го обясних.

Прави ми впечатление, че до този момент всички, които се включват са "сингъл", само нашичките вървят като сиамски близнаци.   Големи са сладури

Защото хората искат ХенКер и ЕдСер...
На мен ми е чудно следното вече - щом толкова много хора се включват на лайф заради тях, то защо така ни играят числата на рейтинга после. Вярно, че бабите нямат инстаграм, но... 🤔
Ама то 80+ мил. Турция, почти 1/4 припада по Ханде, ако всичките гледаха, вероятно повече рейтинг от новините щяхме да имаме 😂

# 266
Много им се зарадвах и двамата са с големи и добри сърца,от тях лъхаше спокойствие,красота,топлота и любов.Появиха се като семейна двойка.Въпреки ,че не говореха много ,знам ,че допринесоха много за каузата.Прекрасниса 💙💙💙💙💙💙

# 267
# 268
А на мен нашите ми напомнят Бергюзар и Халит като двойка, като актьори, като личности. И това ми се върти в главата отдавна. Blush

# 269
Kissing Heart Мили момичета, здравейте! Да се запиша и аз, че пак може да не ви стигна после.

Flowers Rose Рози, благодаря за новата празничка къща, направо свети като елха!

Blush Знаете ли, сладки, какво липсва в нашия дом?! Няма да включите от първия път, за това направо ви казвам:
Скука! Тук никой не скучае, защото винаги има интересни и забавни истории, винаги нещо се случва. 
Някой спомня ли си да е влезнал под тоя покрив и да му е било скучно?! Аз нямам такива спомени. Влизате през вратата, поздравявате и сякаш всичко заблестява, приказно, цветно, емоционално. Ако някой е тъжен, веднага може да си вземе дозата лекарство от тук и вече светът става друг! Дори и през прозорчето да надникнеш, ще ти стане топло на душата. Lollipop
Christmas Tree А сега с настъпващите празници настроението ще е хубаво, особено ако нашите любими Еда и Серкан най после свалят защитите и маските и застанат един до друг - открити и влюбени, не за другите, не за света, а за самите тях. Чакаме го този момент, изпихме две бутилки шампанско за най красивите моменти, но сега идва време за нещо по сериозно.
Ако дойде - уиски с лед ще има!
Rage Вярно е, че се появи тая натрапница с нейните фикс идеи за любовен живот, още не стъпила в офиса и веднага се предложи с оголени рамене и свален цип. Защо ли, когато един човек ти падне в очите,  виждаш грозното, а не красивото?! Видяхме я що за пернато е, видяхме нейните елементарни и евтини флиртаджийски номера. Но най вече, че Еда я разкри от пръв поглед. Може да е жалко за нея, отново е разочарована, но тя вече знае, че Серкан няма никаква представа от женски " похвати ". Първо не разбра Селин, тя трябваше да му се разкрие. Сега с тая напористата PR - ка гледаме същия филм.
Hands Clap Да е живо и здраво момчето ни, все на PR - ки му върви! Добре, че е Еда, тя да му покаже на какво е способна една хищница.
Но трябва пак да доказва! Какво да прави момичето, като има такъв любим, който все ходи с най тъмните очила и нищо не може да забележи. Серкан е много умен и харизматичен мъж, но не ги познава жените и това е!
Flowers Lemon Следващите епизоди ще имат особено настроение заради бабането на Еда - г-жа Семиха. Всичко ще се промени, защото освен, че е нов герой, бабето ще има и най голямо влияние - в живота на Еда и Серкан, на Айфер и Айдан, на приятелките и на целия холдинг. Не само ще влезе и ще промени живота, но и ще подреди картите на съдбата почти на всеки.
Innocent Видяхме визията на г-жа Семиха, много стил и шик! Дори вече не мога да я наричам баба, няма да върви на нейния образ. Ще видим какви случки ни очакват с нейното бляскаво влизане в холдинга и как животът ще се промени, дай Боже, за добро. Да не забравяме, че тя разкара Селин от живота на Серкан, давайки указания на Ефе. Сега и другата натрапница ще получи червен картон, много по скоро, колкото може да се очаква. Но за мен, тя ще застане зад Еда и ще бъде нейната опора. Може да видим няколко серии, до като Еда  разбере това. Може би със своята прозорливост, само Серкан ще разпознае истинската същност на тази велика жена от Мардин и ще бъде мост за тяхното сближаване.
Animal Paw Prints С нетърпение очаквам съботната серия, да видим как ще реагира Еда при появяването на баба си. Може да се затвори в къщи и да не иска да говори с никого, или дори да избухне пред всички ... Каквото и да е, знаем, че Серкан е до нея, нейната опора за всичко! Щастливка!

Nature Boom Започва офанзива ... г-жа Семиха излезе от прикритие! Продължението - в следващите епизоди!

Имах намерение да пиша нещо за предишните две серии, но и за това ще дойде време. Сега да ви оставя, за да видя от какво се вълнувате толкова много, виждам, че постовете ви идват един след друг. Прочетох, че Керем и Ханде са взривили мрежата, бързам да видя какво се случва.

Nature Fireworks Приятна зимна вечер, сладки! Kiss

Общи условия

Активация на акаунт