Отговори
# 675
Flowers HibiscusДобро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден Hug

Flowers Hibiscus Имаме преведен 22 еп.  Flowers Hibiscus
https://ok.ru/video/2149590698679
https://waaw.to/watch_video.php?v=K0VscXJEUEt5UmJvdCtlanduNEIrVW … =OTUuNDIuMjM3LjQ3
Едно голямо Благодаря за превода на Bobbi84, Sprinter, GeriSezoni Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 08:41 от mi_si

# 676
Вижте във фрагмана погледът между двамата ...Серкан и Еда..., хич друго не ми трябва, за да разбера, че тези двамата нищо и никого не може да ги раздели!...
Били давали само Балджа и баба Мардин във фрагмана...!
Колкото искат да ги дават, на мен този поглед ми стига!
Аз не искам да гадая! Да оставим на екипа на сериала да ни показва историята, така както прецени!

Добро утро, момичета! Снощи не дочаках фрага и тази сутрин ви чета, ама като стигнах до Вал, не можах да се стърпя! Flowers Rose Напълно съгласна - и аз видях този поглед между Серкан и Еда и друго ми не трябва. Тези двете сладурчета сега ще застанат заедно срещу всички ако трябва, а заедно ли са - нищо не може да ги спре, това виждам аз! Всичко ще отнесат те - като пиян Серкан лампа, кротко светеща си в апартамента му!
А за серията снощи - след толкова много доказателства и обяснения на Серкан за любовта му към Еда - не знам защо пак сте недоволни от героя му. Ако тръгне към Еда, тя се инати, не иска близост. Ако се отдръпне - тя го ревнува. Ами, хайде нашето момиче да си определи и тя границите!
Хубав ден на всички и пак благодаря за превода на Алекс, тази сутрин много добре ми дойде превода на момента с кафето на Серкан с Еда. Flowers Rose Flowers Rose

# 677
  • Пазарджик
Алекс, твоите преводи на сцени очаквам с интерес и огромна благодарност!
Бъди здрава!

+1

# 678
Май тук докато са снимали, Керем изпуснал ръката на Ханде и тя си ударила крачето ...  Та му го натякваше в лайфа
Доста ме затрудни превода докато разбера някои от местата за които споменава Серкан, но успях де...

Жената, в която съм влюбен

С:Какво?
Е:От отдавна не се бях смяла така, добре ми се отрази.
С:И на мен
Е:Но и ти си много добър върху леда
С: А, така ли?И във въздуха, и върху леда, и на земята, и в асансьорите, когато теб те има съм доста добър.
Е:Спри със шоуто.А когато ме няма?
С:Теб винаги те има и винаги ще те има.
Е: Ние дали…утре …
С: Хм
Е: Вместо да ходим в Париж, да хапнем риба на брега ?
С: Никога няма да приема.Във всички случаи отиваме в Париж. Досега ходила ли си в Париж?
Е: Не. Ако забелязваш, теб дори не те питам
С:Ходил съм, но честно казано, за първи път така се вълнувам.
Е: Ти вече час по час си планирал какво ще правим
С: Аха, да.Ще си направим една хубава туристическа разходка. Първо, разбира се, Айфеловата кула.После най-хубавите кафенета, сладкарници,ресторанти ще похапнем.Ще посрещнем залеза по река Сена.После Пон дез Ар , /мосътт на изкуствата/, разбира се и мостът на влюбените.Но дори и това не ме кара да се вълнувам толкова
Е: Така ли
С: Аха.
Е:Какво те развълнува?
С: Да се изгубя заедно с теб в Монмартър
Е: Ти не може да се изгубиш!ти не може да се изгубиш на никое място на което отидеш.Дори си мисял, че в мозъка си имаш карти на всички градове, в които си ходил
С:Права си, но досега не съм бил там
Е: Защо?
С:Защото си бях обещал нещо.Казах си „ Ще дойда тук с жената в която съм наистина влюбен“ А тази жена си ти .
Е:Горещо ли стана тук?
С:Еда, върху леда сме…
Е: И нова година наближава…
С: За Париж си говорихме…
Е: И аз почнах да се вълнувам…Сега…за планът ти за Париж…
С:Хммм
Е: Хареса ми като чух така от теб нещо на френски.Кажи още нещо
С:Какви неща?
Е:Не знам…кажи още нещо
С: Mon amour … Je t'aime
Е: Разбрах какво казваш
С: Защото за любовта няма език
Е: Повече не говори на френски …Да си тръгваме ли вече, всички си тръгнаха
С:Защо? Къде ще ходим?

Алекс, благодаря ти мноооого! Heartpulse
Последните три най-любовни сцени: асансьора, глината и ледената пързалка. Тази, последната, е най-романтичната Revolving Hearts Revolving Hearts

# 679
Неофициално:
Total : 4,80
AB : 5,08
ABC1 : 5,06

# 680
Първо излезе соц. - там си знаете  - № 1 ... имаме покачване Gift Heart

# 681
Добро утро, момичета 😋
Много благодаря на Алекс за превода на сцените! Алекс, златна си!
Сцената с придърпванено на стола 💗
Много, хубава. Този Керем така играе, много му отива да е приластител! Затворох си очите само за да го слушам, без да ги гледам и въпреки, че не разбирам нищо, направо настръхнах. То тембър, то глас🥰🥰. Никоя жена не е в безопасност близо до него 😆😆😆. Ханде и тя много добре я изигра, да се прави на срамежлива, даже по едно време ми се стори, че се изчерви! 😊
И пързалката много романтика 💕💖💓
Как нежно я галеше и се притискаше към нея 💘. На Еда чак ѝ стана топло🥰
Ама как все се дърпа Еда!
Ей момиче, отпусни се и остави Серкан да те обича! То младо и глупаво, гордост, инат, а най-хубавото пропуска - да се остави в ръцете на този мъж, пък да става какво ще. 😉
Хубав ден, момичета, пожелавам ви един спокоен ден с любимите хора 😍🤩😘

# 682
Добро утро, момичета! Blush
Благодаря за преводите снощи на Алекс и Али Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Цитат
Да оставим на екипа на сериала да ни показва историята, така както прецени!
Снощи се посмях на себе си след първата сцена на епизода. Нали въпросът ни беше, ще се фръцне ли Еда или ще остане. Е, аз бях за второто. А сценаристите: фръцна се, върна се и пак си тръгна. Ми изработиха ни.  Joy

# 683
И официално:

Инфо:
Ханде и Керем спечелиха световноизвестния бразилски вот за "Най-добра химия на сцената" Gift Heart

Cupid

Според # TBWORLD2020  Бамби е на  1-во място в списъка на "100-те най-красиви жени на 2020" по целия свят!

# 684
Снощи много се ядосвах на Серкан, ама днес като се замислих Ели мама е права.Като приближи Еда тя се дърпа и инати, като се отдръпне пък го ревнува. Май не знае какво иска Бамби.Хем сърби, хем боли

# 685
Искам да се извиня за изказването ми снощи , но наистина ми дойде в повече всички тези дразнители , особено ,че екранното време е предимно Балджа. ТА , ДОРИ Селин не е имала толкова екранно време ! И Вместо да гледам ЕдСер или кажи дори Айдан и Сейфи да са  , аз гледам хиената и нейните подли номера и бях афектирана от видяното (но без да разбера какво говорят ) и от това , което Вие пишете и коментирате и аз си направих прибързани изводи и се изнервих до краен предел. И снощи си казах , че слагам край на гледането в събота вечер. Ще си чакам преводите и ще коментирам, защото наистина няма смисъл да си тровя нервите и здравето да гледам нещо , което не разбирам и да си правя изводи от разни писаници !
Както се казва " ще почакаме , поживеем и ще видим ".

За рейтинга , имаме повишение. Прогнозите ми се оказаха грешни.
Явно това е тактика на Айше и екип, защото се опитват всякак да останат и да продължат със любимият ни сериал , за да го приключат подобаващо,  така както е предвиден от самото начало . Очевидно е , че драмите са любимите неща на комшиите, нормално е да ги вкарат и да има такива клишета и похвати. Явно е за добро .

Аз съм ЗА, особено щом ще гледам още Керем и Ханде . Heart

Отново благодаря за прекрасните преводи на момичетата !
Надявам се да не ме мразите и да ме изгоните от къщичката.  .

Млада съм, бързо паля , хихих..

# 686
Конкуренцията:
Скрит текст:
Ето какво е гледал снощи турският зрител Simple Smile.

# 687
И официално:

Инфо:
Ханде и Керем спечелиха световноизвестния бразилски вот за "Най-добра химия на сцената" Gift Heart

Cupid

Според # TBWORLD2020  Бамби е на  1-во място в списъка на "100-те най-красиви жени на 2020" по целия свят!

Ханде напълно заслужава да е най-красивата и номер едно в цял Свят,мисля че друга турска актриса не е стигала до първото място.Да му мисли Керем,да си взима и на никой да не я дава ❤❤😊

# 688
  • Кърджали
Снощи първосигнално се ядосах на Серкан (аз? 🙄), но от един момента нататък се оставих и дори ми беше забавно. Ели е права - ни така ни онака. Серкан и той определено се забавляваше. Спрямо Балджа се държеше доста обратно и възпитано, няма вина че Балджата си е насила нещо на пръста и подкокоросана от пишман астроложката се бута къде не ѝ е мястото. И тя имала влечение към звездите... ама не уточни какво е това влечение, че Серкан щеше да се засмее...
За търга    Не ни показаха кой кога какво, за да поддържат напрежението в нас. Аз поне докато гледах към края си изгризах ноктите, тъй да се каже, кога ще се върне Ферит да съобщи лошата новина. А Серкан уверен, спокоен, аз седя и чакам кога ще се разкрещи.... И Ферит като влезе с тази сериозна физиономия. Така ми олекна Ферит като каза спечелихме. Май не се усъмнихаьче някой е пипал папката. Поне по обяснението на Серкан - доклада за фирмата излезе положителен, но Еда не се задоволи с него и реши да провери допълнително и така разбра, а ние в последния момент сменихме офертата. Значи са знаели само Еда, Ферит и Серкан. Серкан показа доверието си към Еда, оставяйки я да носи отговорност за един от най-важните му проекти. И Еда я оправда тази отговорност.
За любовта. И двете hot сцени си бяха доста хот. Това придърпване на стола, съблазняването на Серкан само с думи, смущението на Еда. Честно, не ми липсваха целувки, само с думи и докосвания правят положението огън. Плановете за разходката в Париж бяха толкова нежни и любовни, че ми се поиска да съм на мястото на Еда.
За бабата и промото. Много ми се иска бабата да си е научила урока и в промото само да ни баламосват.Не може да идваш с желанието да се сдобряваш с внучката си и да ѝ водиш кандидат зет. В заключената стая беше пълно с детски играчки на Еда, не може да ти е липсвала и да правиш неща, с които категорично да я загубиш. Надявам се бабата ще говори с Балджа само за да я проучи и да хвърли прах в очите ѝ. А думите за кандидат жениха да са казани нарочно, за да стигнат до Серкан. И това да го накара да действа. Само думите ѝ към Еда че животът (благополучието) на Серкан е в нейните ръце не ми харесаха, но Еда никога не би поискала нещо, което да навреди на Серкан.
Във фрага имаше момент в който Серкан пита Еда след като толкова месеци е работила с Ефе никъде ли не е виждала името на бабата, все пак са съдружници. Резонен въпрос, но не го приемам като д а обвинява Едаа че е знаела, но си е мълчала, а като "толкова време нищо не усетихмеж,. А Серкан в последно време постаряше че Ефе крие нещо, иска нещо.... И ето какво било...
Чкам си новата серия с удоволствие да видим бабата как ще разбита кошера. Да видим и Айфер как ще реагира...
И семейството на Пъръл една загадка отделна. Май Енгин ще види зор...

# 689
Според # TBWORLD2020  Керем е на 38 място в списъка на "100-те най-красиви мъже на 2020" по целия свят!

Revolving Hearts

Фрагът с бг. суб. Simple Smile
https://ok.ru/video/2253162482295

Общи условия

Активация на акаунт