За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 32 146
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Вяра, както вече писа Поли, не е подсладена, ползвам я за всичко - сладко или солено.
Душата, каква/къде ще да е тази 36%тната, имаш ли инфо?

# 571
  • Пловдив
3,99лв в Лидл..за сметаната.
На мен обаче никога не ми се е разбивала до напълно гъсто.

# 572
  • Sofia
Не знам за коя говориш, показаната от мен е 1.30-1.40 лв/200мл не помня точно.

# 573
  • Пловдив
Не знам за коя говориш, показаната от мен е 1.30-1.40 лв/200мл не помня точно.
мислих, че питаш за новата, опаковка от 500мл. Нали нея коментираме? 36%...

# 574
  • Sofia
Ахаа, ясно... ми повече за другата говорихме, та затова не разбрах.  Я кажи къде (в магазина) е тази новата, плс!  4лв за 500мл ме устройва идеално, като се има предвид и, че магазина ми е на 7мин. разстояние. Simple Smile

# 575
  • Пловдив
Ахаа, ясно... ми повече за другата говорихме, та затова не разбрах.  Я кажи къде (в магазина) е тази новата, плс!  4лв за 500мл ме устройва идеално, като се има предвид и, че магазина ми е на 7мин. разстояние. Simple Smile
нямам идея...още я няма и навсякъде, нов артикул е ... виж при малката сметанка.

# 576
  • Стара Загора
нямам идея...още я няма и навсякъде, нов артикул е ... виж при малката сметанка.

В нашият магазин е до 30 процентната.

# 577
И в нашия магазин 500 мл 36% е до другите сметанки, сега си взех от нея.

# 578
  • Sofia
О, ще погледна утре, да видм стигнала ли е до наше село.  Благодаря ви, момичета!  Hug

# 579
чудесна новина е това за сметаната от 36 процента. мисля, че и цената е много добра. чакаме отзиви.

# 580
Като стана дума за контрафиле/бонфиле, какви техники прилогате вие като готвите телешки пържоли на тиган, че да не станат на подметка? Нещо не съм доволна какво се получава.
Ако ги запечатам, после направя някакъв сос в тигана в който съм ги запечатала, и обратно върна пържолите под капак, дали би помогнало да станат по-крехки?

# 581
  • София
О, ще погледна утре, да видм стигнала ли е до наше село.  Благодаря ви, момичета!  Hug
Душа,, те са ти отговорили, в Лидл е, докато се наканя да отворя, то минало време е вече. 36% и е 500 г за мен е прекрасно. Тази от 30% не е лоша, но не е и толкова добра, по трудно се разбива до сняг, ама то не е точно твърд сняг , а с меки върхове, но върши работа, като няма друга.

# 582
  • Sofia
И телешките пържоли са си пържоли като пържоли... вярно че са повече видове де... ама колкото е по-тънка пържолата, по-крато се готви.

Душата, ще я видя, ако е стигнала до нас.  Kiss

# 583
  • там където има винаги вятър
Ето какво направих с петмеза преди часове:

Не открих кой знае колко рецепти. Тази най ми допадна като продукти.
Скрит текст:
Петмезопита или сладкиш с петмез от My Cooking Book Blog

# 584

Общи условия

Активация на акаунт