За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 87

• 25 533
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Как я учиш за показва с знаци? Струва ми се невероятно, но аз май доста ги подценявам тия мъници, понякога доста ме иненадва с някои неща Simple Smile
Много разбират дечицата и мен ме изумяват, но са хитри и умни, всеки ден учат неща💜🤗Не съм чела пследните страници, благодаря за темата💜

# 91
Аз пак се включвам с молба за съвети.
Мисля вече да се ориентираме към покупка на столче за хранене. Понеже мястото ни е много ограничено, гледам тези, които се закачат към обикновен стол. Въпросът ми е някой има ли такъв, удобен ли е и най-вече дали е стабилен. Не знам дали дете, което постоянно мърда ще е стабилно върху обикновен стол. Какво мислите?

# 92
Ние сме с Чико Покет. Широко е за бебе, което още не седи много стабилно. Ползваме го отскоро пак и яде с нас на масата, а не леко изолирана в отделно столче за хранене. Иначе с две ръце препоръчвам столчето на Икеа. Страхотно е

# 93
  • Германия
Здравейте на всички. Дъщеря ми снощи вдигна температура 39,5. Свалих я с нуровен и панадол. Днес продължава да вдига между 36,9 и 37,9. Водих я при педиатърката, но нея я нямаше, а на регистратурата ми казаха, че не е трябвало да я водя, заради пандемията. Да отбележа, че сме в Германия. Та въпроса ми е на какво може да се дължи температура без кашлица и хрема? Мисля да я водя в спешното, но от една страна като знам колко народ чака, плюс това ни е на 40км, болницата с детско отделение. Обърках се тотално. Дали е ковид или настинка. Ние с таткото сме здрави, бебето изглежда също здраво. Храни се добре, пие водичка, тича, подскача, пълни памперса.

# 94
  • Германия
Ако е само температура може да е Dreitagesfieber, на български розеола - 3 дни температура без други симптоми, на 4тия ден излиза обрив по тялото.
Аз не бих ходила по лекари, най-малкото бих изчакала 2-3 дни да видя как се развиват нещата и тогава бих звъннала първо на педиатъра и да обсъдя има ли нужда да види детето или не.

# 95
  • Германия
Ако е само температура може да е Dreitagesfieber, на български розеола - 3 дни температура без други симптоми, на 4тия ден излиза обрив по тялото.
Аз не бих ходила по лекари, най-малкото бих изчакала 2-3 дни да видя как се развиват нещата и тогава бих звъннала първо на педиатъра и да обсъдя има ли нужда да види детето или не.
Много ти благодаря. Розеола изкара, когато беше на 6месеца. Може ли да повтори?

# 96
  • Пловдив
От родилното сама го мия на мивката, не е проблем за главичката. За мен това е най-удобният метод. Във ваната го оставям да играе.

На моя предлагам вода, ако иска пие, ако се мръщи махам шишето. Не се тормозя излишно, все ще започне да пие.

# 97
  • Германия
До колкото знам не повтаря. Значи нещо друго ще да е. Как е сега, има ли температура?

# 98
  • Германия
До колкото знам не повтаря. Значи нещо друго ще да е. Как е сега, има ли температура?
В момента е 37,3. Преди един час беше 38. Ще се обадя в спешния кабинет, да чуя какво ще предложат те. Най-вероятно ще откажат преглед, но все пак.

# 99
Преди месец моята дъщеря вдига температура два дни. Педиатърката каза, че е вирус. Справи се без антибиотици. Не знам дали има значение, но става дума за кърмаче. Дано да премине леко и при вас. Hands Pray
Здравейте на всички. Дъщеря ми снощи вдигна температура 39,5. Свалих я с нуровен и панадол. Днес продължава да вдига между 36,9 и 37,9. Водих я при педиатърката, но нея я нямаше, а на регистратурата ми казаха, че не е трябвало да я водя, заради пандемията. Да отбележа, че сме в Германия. Та въпроса ми е на какво може да се дължи температура без кашлица и хрема? Мисля да я водя в спешното, но от една страна като знам колко народ чака, плюс това ни е на 40км, болницата с детско отделение. Обърках се тотално. Дали е ковид или настинка. Ние с таткото сме здрави, бебето изглежда също здраво. Храни се добре, пие водичка, тича, подскача, пълни памперса.

# 100
Здравейте , идвам с въпрос за капки Лефакс . С натрупване ли са , кога започват да действат ?  И задължително ли се дават с лъжичка , или може в шишето с млякото ?

# 101
Здравейте , идвам с въпрос за капки Лефакс . С натрупване ли са , кога започват да действат ?  И задължително ли се дават с лъжичка , или може в шишето с млякото ?
В устата давах,след три до пет дни подействаха.

# 102
  • Германия
Преди месец моята дъщеря вдига температура два дни. Педиатърката каза, че е вирус. Справи се без антибиотици. Не знам дали има значение, но става дума за кърмаче. Дано да премине леко и при вас. Hands Pray
Дано, сега е по-добре. Температурата спадна, но се поти страшно много. Ако вдигне отново, ще тичаме до спешното, дано не се наложи. Ние сме на 15м.++.

Мери, при нас помогнаха след третия ден. И аз давах с лъжичка, но ако си сигурна, че ще изпие цялото, слагай в млякото.

# 103
  • Пловдив
И аз давах в лъжичка, че ми беше по-удобно, но аз и витамин Д така давам.

# 104
Вигантола като го види и зяпа сама,както свикнат.И с лефакса беше така

Общи условия

Активация на акаунт