Великобритания - тема [85] Коледна Много Много Коронована Локдаунска Новогодишна

• 37 463
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Аз я четох - за мен беше интересна, но не знам по-младите как ще я възприемат. Живяла съм в описваните години.

# 571
  • UK
О, моя грешка тогава, извинявам се. Аз затова отказвах да я чета 😂 ще взема да видя за какво става дума.

# 572
Аз я четох - за мен беше интересна, но не знам по-младите как ще я възприемат. Живяла съм в описваните години.

За кои години? И нали става въпрос за Италия?

Много обичам книги с действие в Италия или Париж, едни книжки съм захапала, на различни автори са за Париж, последната беше “Рандевю в кафе де Флор”. Сега съм на “Богат беден”, мъжът ми много я хареса, а аз съм едва на 150та страница и смело мога да кажа, че това ще е една от любимите ми книги. Много ми харесват също на Марина Фиорато за древна Венеция.

Има ли друг който гледа Бриджъртън по нетфликс?

# 573
  • Glasgow
Не е тийн драма. Моя приятелка от Пловдив, снимаше ме навремето има няколко нейни корици за руския пазар
1
2

# 574
  • Пазарджик/Лондон

Много обичам книги с действие в Италия или Париж, едни книжки съм захапала, на различни автори са за Париж, последната беше “Рандевю в кафе де Флор”. Сега съм на “Богат беден”, мъжът ми много я хареса, а аз съм едва на 150та страница и смело мога да кажа, че това ще е една от любимите ми книги. Много ми харесват също на Марина Фиорато за древна Венеция.

Aз го приключих, хареса ми:)

# 575
  • Glasgow
Aз тези дни гледах пак Вики, Кристина, Барселона, една бивша популярна съфорумка беше пуснала пост в група за филми, че е гледала Яж, моли се и обичай, като някакво действие от друга епоха, когато хората се пипат, смеят, събират, излизат (аз него не го харесвам, а и самата авторка четох, че и този мъж зарязала и май живее с жена в момента, та явно и това не е решение, да хукнеш накрай света да търсиш себе си.)
Вики, Кристина, Барселона също сега на енто гледане ми остави едно усещане, сякаш и аз не знам, сякаш никога няма пак да се срещаме, излизаме, докосваме, дори тези дни докато си имах гости заради новото място, пускаме един сет от частно парти в клуб в Истанбул, супер лежерно парти, но ми се струва невероятно, как хора един до друг танцуват, смеят се, забавляват се.
Преди да затворим хотела, в който работя имахме една клиентка, около 55-60г, беше си букнала най хубавото помещение, нагласена, с 2 бутилки хубаво вино, чакаше бойфренда да дойде, който така и не дойде, та си тръгна разплакана и леко пийнала, тя дори изпадна в някаква истерия, защото в същата стая преди локдауна имали много хубави моменти и сега усещала как това е бил сигурно последния хубав момент в живота и и винаги ще живеем затворени и бойфрендовете няма да могат да пътуват да ни видят Grinning (много са драматични шотландците, за най малкото нещо се реве, крещи, скача от моста)
На нас ни обещаха сняг тези дни, да видим. Аман от сух кучи студ и лед.

# 576
И аз се чудя дали и кога нещата ще са същите. Ковид не ме оставя дори и в сънищата. Сънувах, че се виждам със стара приятелка и семейството и. Прегръщаме се, целуваме се, гушкат детето и изведнъж се сетих за ковид и се притесних да не разболеят детето пффф...Rolling Eyes

# 577
  • Glasgow
Да, всеки път като ми звънне майка ми си мисля най лошото Sad
Сър Том е починал, той беше светлият лъч в локдауна, Герой.

# 578
  • Bristol
Аз го изгледах, лек и разтоварващ, но доста сладникав и повърхностен. Учудва ме, че беше стигнал до топ 10,но явно доста са го гледали. И за да са политически коректни, има артисти от всякакви раси сред висшето общество, което няма абсолютно нищо общо с реалните исторически факти, но това е тенденцията в момента.

# 579
Аз го изгледах, лек и разтоварващ, но доста сладникав и повърхностен. Учудва ме, че беше стигнал до топ 10,но явно доста са го гледали. И за да са политически коректни, има артисти от всякакви раси сред висшето общество, което няма абсолютно нищо общо с реалните исторически факти, но това е тенденцията в момента.

И аз затова го гледам, идва ми добре осоено след работа, когато съм изтощена. Зз черните съм съгласно, но може би това ще са филмите в бъдеще.

# 580
  • Bristol
И аз такива филми гледам за разтоварване. Понякога ги пускам и като фон, като правя нещо, примерно готвя или някаква монотонна работа на компютъра върша. Сега съм на The Good Witch 🤪 Преди това един канадски гледах в миньорско градче и учителка дойде от големия град, но му забравих името.

# 581

Скрит текст:

Да - за Неапол. Започва от края на 50-те години.
Доста е различна от "Богат беден".
Ако я прочетеш ти и майка ти ще видиш разликата във възприемането на книгите на Феранте.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 11:51 от Ladybird_

# 582
Гениалната приятелка обхваща дълъг период от време почва от  50-те г на миналия век до 2010 г. Историята започва и се развива предимно в Неапол. Елена Феранте пише много хубаво, не знам как е превода и дали има превод на български на всичките книги.

Бриджъртън - да, гледах го точно защото беше в топ 10. Наистина много полит коректен филм.
За Нетфликс:

Скрит текст:

# 583
И аз такива филми гледам за разтоварване. Понякога ги пускам и като фон, като правя нещо, примерно готвя или някаква монотонна работа на компютъра върша. Сега съм на The Good Witch 🤪 Преди това един канадски гледах в миньорско градче и учителка дойде от големия град, но му забравих името.

Good witch е аз го гледах, пусках си го за фон. Не ми остава многп време да сесна да гледам някой филм, през дена избягвам да пускам телевизора, защотп голямата и дай само екрани и зяпа в тях. И ако е вкъщи сме на радио. Вечер го пускаме, като и те гледат детско, на мен вече после ми се е отгледало и так рядко садам.

# 584
  • Bristol
Аз такива филми на телефона си ги гледам Simple Smile Позиционирам го в кухнята или до лаптопа ми. Давам възможност телевизорът във всекидневната да се ползва за гледане на нещо по-качествено.
Разтоварващ сериал и наистина добре направен, бих препоръчала Modern family Simple Smile Това и мъжът и тинейджърката го одобряват.
Снощи с мъжът пък започнахме да гледаме новите серии на Death in Paradise. Въпреки че е кримка е много приятна и не те натоварва. За гледките няма да казвам, те просто трябва да се видят 💕

Общи условия

Активация на акаунт