ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 10 039
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен!
Честит ден на независимостта!
Вчера бяхме на 2-рата ДТК и това дете пак си рева порядъчно но не веднага , а няколко часа след това . Shocked
Успокоявам се с това че ми остана още една , та ще стискаме палци.Ноща беше неспокойна и сега мама заспива на монитора , нищо че пред мен има димяща чаша кафе .
Илиянка плаче та ще ходя да я гушна.По-късно ще ви пиша .
Честита месечинка на Емси.  bouquet

# 106
  • Варна
Честита ви месечинка, emsy. Да сте много щастливи и обичани и по- малко главоболия  bouquet

# 107
  • Бургас
Привет и от дъждовния Бургас
Ние се позагубихме малко, че Йоанна нещо беше настинала и имаше температура,но сега всичко е ок.
Честита месечинка на Емси да и е жив и здрав (най-вече) МАЛКИЯ ЮНАК.
За диета и аз не съм си и помислила поне докато кърмя, защото в края на краищата детето ми е по-важно от някакви си 10 кила на дупето на майка му, така че ще слабеем по късно.

Целувки от нас

# 108
  • София
Днес правим 3 месеца!  bowuu Вече сме големи, само дето още  не сме се отървали от коликите. Sick
Черпя ви! cook cheers
Утре ни е кръщенката, а времето май ще е най-студено, валежно и ветровито от всички дни. Да видим моя ревльо как ще се държи.
Между другото, преди 10 минути му пуснах уредбата на народна музика и от тогва не е гъкнал. Shocked Даже ходих два пъти да го проверявам да не се е задавил нещо! Thinking До сега все телевизора работеше, но ако продължи да кротува, само така. Naughty
Дарявам ви умивка в този намръщен ден! newsm47

Предлагам ви да приключим с темата кой как е родил, за да не се делим на отбори. Ясно е че всеки изказва мнение, но когато се върти само около 2 неща /секцио - нормално, кърмене-АМ, ранно - късно захранване/ се получава едно деление, което не ми харесва в нашата темичка! smile3505
Всички сме юнски майки!

smile3525
emsy, честита ви месечинка, да сте живи и здрави и много щастливи. newsm59
Колкото до раждането, никой не се дели, а просто изказва впечатление от раждането, нооо и аз мисля, че е време да прекратим коментарите нормално или секцио и т.н.

# 109
Здравейте момичета,

Аз днеска да ви се оплача - от вчера съм в М* а уж "кърмя" все още (така де цедя се). Добрата новина е, че въобще не ме боля, а преди направо повчъщах (с извиненеие) от болка. Освен това косата ми пада като листата на есен, дано само не ми остане толкова колкото на дърветата през зимата, че то на мен много не ми трябва.

А иначе мойта бубка днеска много спинка - от 21.30 до 8.00, е събуди се по едно време през нощта да си смуче ръцете та и давах бибка, но иначе между 21.00 и 8.00 не е яла. Обикновено се буди към 6.30.

За секциото ще кажа само, че според мен който си е поискал секцио по желание просто не е знаел с какво се нагърбва. Аз също като Полимоли бях абсолютно неподготвена за секцио и бях в тотален шок от който почнах да излизам чак на другия ден. Мойто секцио беше по спешност и като настана едно тичане, ужас. Имах време само да се обадя на таткото и ревейки да му кажа (ние искахме той да присъства на раждането по принцип) Признавам, че се разревах пред лекарите, но бях наистина много изплашена защото на едно момиче бебето и така беше умряло в нея, точно предния ден. Тя се държа много мъжки и искрено се надявам с това да се приключат неприятностите в нейния живот, защото изстрада наистина много. Така, че действително това, че са ни живи и здрави децата наистина е най-вайното и всъщност е безценно.

Тatalina за съжаление май този уикенд ще е гадничко времето ...

Хайде приятен ден на всички

# 110
Пак се включвам, но като прочетох за ваксините на Вили 1, се сетих да питам мамитата, чиито бебета са на Пентаксим, знаете ли че няма в момента.
Казах на мъжа ми да поръча втората и се оказа, че в момента липсва! Confused Ами сега, ако не докарат скоро? ooooh!
Миналия път от Търговска лига ни предложиха да купим трите на веднъж, но нямахме достатъчно парички, но сега съжалявам.

# 111
  • Варна
Добро утро и от нас!
Дари пак спинка с едно джудже. Научи се да си смуче палеца като заспива и сега сложих джуджето върху ръчичката й, а тя като го загледа и се унесе. Надявам се номера да минава, за да не й остане този лош навик.  newsm17
Честита месечинка на Emsy - много да ти е здраво и щастливо малкото съкровище!
Ех, Веселушка и мойта коса следва природните закони - капе по много. Пък и Дари като ми я  хване не пуска. После си търся косата в ръчичките й  Weary.
Днес и ние май ще си останем вкъщи - доста е гадно времето пък и вали  smile3516
Пожелавам ви напук на лошото време много слънчево настроение и приятни емоции!
Целувки на сладките бебоци   love001

# 112
Честито на всички месечинки   bouquet! Ние след малко тръгваме на поход.  Бъдете много усмихнати и независими днес  bg!

# 113
  • София
Добро утро, момичета! Честит празник на празнуващите!    baloni

Ние с любимия днес имаме още един празник - на този ден преди 2 години се събрахме отново. А пък преди 1 година малката ни принцеса беше сътворена точно на тази дата.....   fertilization

emsy, и на мен от Търговската лига ми предложиха да взема и трите ваксини Пентаксим на куп, но аз имах пари само за две. Обясниха ми, че ги внасят на три месеца и затова бързо свършват. Дано до другия месец вече да са докарали, че и ние ще си останем без ваксина. Освен да видиш дали в някоя аптека не е останала.  newsm78

Хубав ден за всички!   bouquet

# 114
Пак се включвам.И тати и бебе заспаха ама да видим докога smile3521Мама има да  newsm28 но малко по-късно newsm09
Искам само да кажа нещо за раждането.Мисля че никой от нас никога не би могъл да бъде подготвен за болката , шока и защо да не вметна и страхът , който те обзема от това как си как е бебето всичко наред ли е мина ли наистина добре #Puppy dogЛесно раждане няма!Смисъл да се делим на отбори също така.Глупаво е.
Аз съм пропуснала момента с деленето на кърмещи и не кърмещи докато съм била при мама , но надали тази емоция ще ми липсва NaughtyЗасрамете се.Ние не сме отбори а мами със здрави малки бебета.Стига вече глупости.Независимо от това как са родени и как са хранени децата ни ще пораснат здрави и щастливи, нали ?Пожелавам го на всички ви!  bouquet

# 115
Здравейте мами от нас с Тея!
Егати времето,ужас -вали,духа и е студено,май скоро ще  cold
Искам да питам мамите,които вече са давали сокчета,по кое време са дали първата лъжичка защото не си спомням от батито ,а и педито ми каза да дам сутрин на гладно.но незнам няма ли да и предизвика повече колики,то нашите и без това все още ги има newsm78.Смятам да започна с ябълка а после морков.
Днес май ще има раздвижване в темичката заради лошото време newsm44 newsm51 smile3501
Цунки на бебоците,по-късно пак ще пиша  bouquet

# 116
  • на брега на Дунав
Хайде здрасти и от мен. Ей, ама се разпалихте безпричинно с това раждане. Направо ми иде да си заровя главата в пясъка за дето написах постинга си за изказването на моята роднина относно секциото. Аз все пак мисля, че спор и разделяне на отбори дори и за миг не се е заформял, ама само от мисълта, че някой го е приел така ми става зле. Извинявам се за написаното най тържествено . Последно пиша за това макар, че аз още в пърия си постинг го написах. Няма причина за делене на видове раждане защото и ДВЕТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ МНОГО ЛЕКИ И МНОГО ТЕЖКИ. ВАЖНОТО Е РЕЗУЛТАТА - НАШИТЕ ДЕЦА. Спирам до тук.
Сега по-ведро моля  newsm51.   smile3534
Emsy честита ви месечинка. Мноооого усмивки ви желая.  newsm53
Ние тази нощ доста добре си поспахме слава Богу. Сами се събуди чак в 8:00 часа и аз направо летя от щастие сега. Чакайте да ви дам да гледкате малко снимки. Вижте моя хубостник какъв пич е :  newsm08 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63873
хайде до по-късно, че днес с това време навън май често ще си лафим във форума.

# 117
  • на брега на Дунав
...Искам да питам мамите,които вече са давали сокчета,по кое време са дали първата лъжичка защото не си спомням от батито ,а и педито ми каза да дам сутрин на гладно.но незнам няма ли да и предизвика повече колики,то нашите и без това все още ги има newsm78.Смятам да започна с ябълка а после морков.
ninani по-принцип при нас препоръчват даването на сокчето да става в паузата преди обедното хранене, а после когато дозате се увеличи и в паузата преди следобедното хранене. Но не по-малко от 30 мин преди хранене защото нали знаеш, че сокчето не бива да замества дори и грам от млечното ядене. Само, че миличка ти защо бързаш със сокчетата при положение, че имате още колики. Я си изчакай да му се успокои стомахччвто на бебчо преди да го товариш нищо няма да му стане на детето. Аз почнах да захранвам по традиционната схема още в началото на 2-рия месец, но като видях, че  коликите още го морят спрях за известно време и като поотшумяха пак започнах.

# 118
Korneliq_h,,много са ти хубави дечицата,да са ти живи и здрави и мнооооооого да ви радват с татито Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз ще пробвам със сокче,но ако видя че коликите и се увеличават ще изчакам и по-късно ще опитам пак. Hug
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЕMSY newsm51 newsm47

# 119
  • София
...
Искам само да кажа нещо за раждането.Мисля че никой от нас никога не би могъл да бъде подготвен за болката , шока и защо да не вметна и страхът , който те обзема от това как си как е бебето всичко наред ли е мина ли наистина добре #Puppy dogЛесно раждане няма!Смисъл да се делим на отбори също така.Глупаво е.
Аз съм пропуснала момента с деленето на кърмещи и не кърмещи докато съм била при мама , но надали тази емоция ще ми липсва NaughtyЗасрамете се.Ние не сме отбори а мами със здрави малки бебета.Стига вече глупости.Независимо от това как са родени и как са хранени децата ни ще пораснат здрави и щастливи, нали ?Пожелавам го на всички ви!  bouquet
ЗА КОЙ ПЪТ КАЗВАМ, ЧЕ ТУК НИКОЙ НЕ СЕ ДЕЛИ НА НОРМАЛНО РАЖДАЛИ И РАЖДАЛИ СЪС СЕКЦИО. ХАЙДЕ СТИГА С ТАЗИ ТЕМА МОЛЯЯЯЯ  newsm17

Ето и снимки от кръщенето на Марти: http://snimka.bg/album.php?album_id=44913&photo=17

Общи условия

Активация на акаунт