ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 9 974
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Много сте мили момичета!
Благодаря на всички за хубавите пожелания. Всичко хубаво да ви се връща многократно  newsm51.
Z_eneva много са ти хубави принцесите.
Adi, Tatalina ние също още не можем да се обръщаме от гръб по корем. Дори понякога се сърди когато я сложа така. Не се притеснявайте след време така ще се търкалят, та чак свят ще ни се завива  smile3521
Ninani ама че е сладка наборката /пу-пу/. Пък и с тази рокля е една малка принцеса. Ние известно време поспивахме цяла нощ от 20.30 до 6.30ч., но последните 4-5 дни си върнахме нощното хранене със същия режим като вашия. Надявам се скоро нещата отново да се нормализират иначе ще издивея.  smile3514 Но какво да се прави ще чакаме  #Shocked
Момичета кажете как да кача и аз снимки. Нещо не ми се получава. Пък после ще почерпя една голяма  beer2

# 241
  • Варна
Здравейте! Благодаря за отговорите по повод моите женско неволи  Simple Smile То добре, че времето се оправи и навън е само за разходки.
Честит празник на малките сладуранки Дари и Тея. И пожелавам на мамчетата им да са щастливи майки на много здрави и усмихнати дечица. А Крис няма търпение да се запознае с двете госпожици  Wink
Ninani, за нощното будене и при нас беше така, но започнахме да къпем Кристиян по-късно -към 10-10.30 В началото спеше до 4 сутринта, сега вече /около месец по-късно/ спи до 6-6.30. Към 8 заспиваше и ми беше трудно /и жално/ да го будя в 10, но сега вече свикна и дори да дремне после е готов за банята. bath1

# 242
Анитка,,мислила съм си за този вариант да  я къпя по-късно и от там да се измести целия "ритуал-режим" по към сутринта,но при мен е сложно защото след като сложа бебка да спи се заемам с батито ,и за него ще стане много късно,затова засега немога да го пробвам,но като се върне татито ще опитам Naughty

# 243
Честито на всички празнуващи  bouquet

Кабранска, ако пръста ти е загноил, ще те посъветвам да си направиш една отвара от смрадлика. още докато е топла започни да си топиш крака. Като изстине затопляш отварата и пак топиш. После топваш едно памуче в отварата и го лепваш на пръста. Поне при мен е изпитано средство, щото при мен пръста на ръката ми ги прави периодично тези проблеми.

Моята Йоана беше свикнала да си ляга веднага след банята в 21,30, но сега нещо и става. Заспива чак към 23 часа като преди това ме прави  Shocked Имам чувството, че има колики от смяната на времето. Мрънка, пъне се, пръцка и като се оригне заспива.
Явно трябва да се примирим, че режима на бебоците ни постоянно се променя newsm78

# 244
  • Варна
Здравейте мацки!
Adi, Tatalina моя звяр само веднъж се обърна от гръб на корем и повече не го е правил. Предполагам, че е станало случайно.
ninani и ние сме със същия режим като вашия. Наистина е много изтощително, но какво да се прави. Само една нощ спа от 20.30ч. до 5.00ч. и повече не се е повтаряла.
Момичета ама много сладки бебоци...няма по-хубави от нашите Peace
Сега чакам малкия да заспи и да му подрежа малко миглите Mr. Green

# 245
здравейте мами радвам се ,че ви има аз съм мама на юнак Виктор  Тодоров роден 15.06.2006 роди се 2.880 и 49 смна 20.09 се оперирахме от херния.

# 246
  • София
Добре дошла на мама qvan! Дано малкия Вики вече е ок!  bouquet

agne6a, що ша режеш миглите на бебко? Това май е заради онази приказка, че ако се режат миглите ставали по-дълги, нали Simple Smile Ама не е вярно по моите наблюдения, да знаеш. Всичко си е до ген!

Кабранска, Munichka е права за смрадликата - вълшебна билка е, особено за рани. Баща ми си беше срязал пръста много дълбоко, кисна си го 2-3 дена в отвара от смрадлика и ефектът беше: много бързо зарастнала рана.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 16:50 от Tatalina

# 247
  • София
здравейте мами радвам се ,че ви има аз съм мама на юнак Виктор  Тодоров роден 15.06.2006 роди се 2.880 и 49 смна 20.09 се оперирахме от херния.
Добре дошла при нас. Целувки на Вики.  bouquet

# 248
Eй,един ден ще имам на разположение само пред компа да стоя...и то пък няма да ме пуска сървъра....да си имам късмета,значи... #Cussing out Sick #Cussing out
Благодаря ви пак за съветие-от сутринта все в легена със смрадликата кисна/гъбясах вече/,после с йодасепт промивам...обаче не спира да ме боли...и хомеопатия си прилагам от няколко дни,ама май няма да стане без скалпел....то аз тоя пръст вече го прежалих,че колкото проблеми ми е създавал....дано само татито да се освободи по-навреме,че с бебчо трудно ще ида до болницата,пък и там какво ще го правя докато ме оперират newsm78
Иначе,ние също само няколко пъти досега сме се обърнали,но незнам дали е било нарочно ,без да иска или с помощта на бате/че нещо много подозрително ми прозвучаха призивите"Виж,мамо ,Ивчо как се е надупил...."/Но за сметка на това пък се въртим като пумпал около остта си/по -скоро около главата си/, и най-редовна го намирам обърнат в обратна на посоката в която съм го оставила,а чаршафите оттдолу-събрани и намачкани.... Mr. Green
За нощното хранене-ние си го практикуваме,но аз съм си преценила,че е по-дорбе да давам още като се размрънка и така се наспивам повече/не глездам часовник,не броя по-сколко пъти яде, и вече няколко нощи ми се случва изобщо да не е искал,но да не дърпам дявола с хвалби/
А това за миглите- и аз не мисля,че от това стават по-дълги...то или си ти е заложено...същото е и с косата/`щото едно време все ми викаха ,че ако го пострижа Сами ще му стане по-гъста и здрава...пък като гледам пак си стана,миглите също-без стригане.../
А,добре дошла на мама qvan и бебе Виктор-дано скоро да се похвалят,че всичко им е наред и повече да пишат тук....
  bouquet

# 249
... да кажа и аз, че Мишо също още не се обръща, но аз си спокойна - ще се обърне, няма къде да ходи Wink
Агнеша - ти сериозно ли newsm78 И аз като Таталинка си мисля, че всичко е до гени - моите и двамата са с дълги мигли, но това е защото аз съм - майка ми и така Peace

За нощното хранене-ние си го практикуваме,но аз съм си преценила,че е по-дорбе да давам още като се размрънка и така се наспивам повече/не глездам часовник,не броя по-сколко пъти яде и вече няколко нощи ми се случва изобщо да не е искал..

И ние сме така  Wink яде си през ноща по 3-4 пъти Peace и за съжаление нито веднъж до сега не се е случвало да пропусне среднощно хранене Confused но и това ще стане един ден Peace

Добре дошла на qvan и бебе Виктор Hug
При нас е много весело  Party

# 250
Добре дошла на qvan    bouquet .
Ние също не се обръщаме още. Голям мързел. Не се и повдига. Помагам му, но той виси като дробче Confused .
За храненето нощем: не става ли с чай или водя? newsm78 Аз Боби така го лъжа.
Munichka , абе днес май те видях Grinning . Имате ли много играчки на количката? Особено ми направи впечатление една като въртележка (много ми хареса), защото не съм виждала такава никъде. Ако намеря веднага ще си взема Hug . А и Буболина май видях... Rolling Eyes с двете щерки... Аз съм със синя количка Cangaroo   bouquet

# 251
Здравейте и от нас.Честити месечинки на бебе Тея и Дари,да са здрави и много послушни newsm51.Като гледам снимките нашите юнски бебоци са страшни сладури,може да ги пуснем на конкурс по красота  Mr. Green.Моята госпожица и тя се събужда през нощта,яде в 21.00 и заспива и след това в три,шест и съответно сутрин в девет часа се събужда за папу,няма как  ще спинкаме след време smile3524  и ние все оше не се обръщаме,свършихме я тая работа само веднъж,има още време до 4-5 месец.http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1280620

# 252
На мен докато ми дойде нета и вие сте изписали темата.  Grinning
И днес седнах да ви пиша и ми се скапа поста. А после пък проблем със сървъра.  Tired
Както и да е, сега съм на линия.
Честити месечинки на Sasi  и ninani!
Камбанска, дано се оправиш и без лекарска намеса. Настръхвам като те чета и си мисля, че много геройски го понасяш.  Hug

Вчера отидохме да ни премерят, от цял месец чакам да видя колко сме пораснали, но сестрата ни отпрати с думите, че консултации се правели сряда и четвъртък.
Как до сега съм го мерила поне 6-7 пъти и нито един път не е било в тези посочени от нея дни. И понеже я домързя да ни премери в хубавото време вчера, ще трябва утре пак да ходим, а то май ще е дъждовно.

Исках да ви пиша още, но си забравих мислите от предишния пост! Embarassed

# 253
  • на брега на Дунав
Eто ме и мен отново на пост.
Добре дошла на мама qvan и бебе Вики   bouquet.
Камбанска дано се оправиш скоро миличка, че като знам моя мъж колко време пати от такова нещо. Ама мойто диване не щеше и да чуе за болницата та сам като грешен дявол се мъчи да се излекува мноооого дълго време. Накрая успя, ама що трябваше да си трови живота така незнам.  newsm78.
Иначе моя Сами по гръб не ще да седи  Naughty. От 2 седмици и отгоре като разбра, че може и по корем стана вече атлет за бързо преобръщане. Голям жилак ей. Ама то си е много индивидуално и няма място за притесненение, ние пък други неща още не правим като ви слушам какво правят вашите бебки.
Днес голяма разходка му ударихме цял ден и сега направо искам само да целуна възглавката  smile3524, ама още време има до този съдбовен момент  Mr. Green. При нас времето беше просто превъзходно. Топличко и слънчево, направо откраднат ден от лятото, затова се възползвах максимално от него.
За спането и ние се чипкаме към 10:00, а заспиваме към 10:30. Пък папането вечер е толкоз относително нещо, че незнам. Всяка вечер е тото 2 първо теглене. Обикновено най-рано се събужда към 4:00, но мнооого рядко по-скоро между 5:О0 и 6:30 е по вероятно да яде. Дано скоро и ние почнем да си поспиваме по до късно без да се храним толкова рано. Това е за сега милички. До утре и много цунки на бебките.

# 254
  • на брега на Дунав
Ох забравих  Embarassed Мамче Z_eneva гледках ви снимките. Много сладки принцеси имате. Вече наистина чао, че Сами нададе вой.

Общи условия

Активация на акаунт