ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 9 970
  • 307
  •   1
Отговори
# 285
  • на брега на Дунав
Ей, Камбанска от где го избара тоя сайт   bouquet. Верно бе то и на Таталинка песната беше там качена ама кой да види  newsm78. Аз откога плача за нещо такова да кача на Сами песнопенията. Ама айде по-късно може да кача нещо. Иначе на Ивчо едно голямо браво. Много добре се справя с ръчиките и бибата.
А, Пепита всички темички са хубавки, ама като сме тръгнали да си хвалим бебите, че са най-убавите  гласувам за Юнски мамчета щастливи гушкат бебета красиви (Peppita)  Peace

# 286
Здравейте мами сладуранки! Joy
Първо да се отчета че вече сме 60см и 5750кг,пу-пу -големи момичета Grinning
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ЛЮТА ЧУШКА,БЪДЕТЕ ВИНАГИ ВЛЮБЕНИ ЕДИН В ДРУГ   bouquet
mama Sasi,,моя мъж се държеше така когато се роди баткото и аз също като теб много се ядосвах и нито думи нито обяснения помагаха,но един ден оставих бебето в негови ръце и излязох с приятелки/да уточня че нашия батко многоооооо ревеше/,като се прибрах след 4-5ч той гледаше ей така #Crazy #Crazy #Crazy,легна и се препарира.От тогава всичко се оправи  Joy LaughingТака че пробвай нещо подобно.
Камбанска,много ме накефи Ивчо как се "обслужва" сам с бибата, Joy,сладур е той /пу-пу/,а  за пръста ти Люта чушка е много права за ихтиола,защото той "събира"левкоцитите от гнойта и я "извлича",намажи си пръста,сложи отгоре лепенка като си лягаш и на сутринта гнойта ще е пробила кожата и избила.
Анитка,много сладък КрисиПУ-ПУ/
Айде чао че стана дълго, Embarassed

# 287
  • Варна
kambanska, браво на Ивчо smile3501! Направо перфектно се справя с ръцете и бибата.
Днес незнам какво ми става-не мога да стана от компа. Май ще се наложи цял ден да ме търпите newsm47

# 288
Пепитка аз съм за Юнски мамчета щастливи гушкат бебчета красиви.Може ли някой да ми каже по колко пъти на ден да слагам компрес с риванол на ръчичката на Дани ,че се е зачервило мястото на имунизацията ShockedИначе не вдигнахме температура Hug.Камбанска голям сладур е Ивчо ама такива са всички мъже с това име(моят мъж се казва така  Heart Eyes)Ще се помъча и аз да оттуча Дани от този лош навик Whistling

# 289
  • София
Здравейте мацки!
Аз едвам отворих очи тая сутрин, че както вече писах заради онази песен тръгнах да си лягам към 2 часа, но Ени тогава се събуди с една голяма усмивка и желание за папане. Бях изумена, защото досега не се е будила през нощта да суче. Но явно моята лудост й е повлияла и на нея  Wink

Pepita, аз харесвам най-много ето това заглавие:  Есента е вече тука, а в количката навън юнско бебе гука

Кабранска, Ивчо е страшем майстор с бибата. И Ени го прави тоя номер, дори като спи си вади бибата и пробва пак да я набута в устата, а като не успее се събужда и почва да протестира...  Joy

Мъжете са си бебета - вече съм го установила и аз. Така че подходът ни към тях трябва да бъде такъв. Агнеша, това за "чичкото" и аз съм го казвала на мъжа ми. Стана му малко неприятно, но пък си го заслужаваше.

# 290
Пак съм аз,то в това лошо време май само тук ще кисна днес Joy
Момичета,преди малко като погледнах датата се сетих че точно преди една година на същата дата ми беше последната менструация и малко след това беше зачената нашата малка принцеса/е,тогава незнаех дали няма да е принц,но поне се надявах на момиченце/ и ми стана едно милооооооо  loveuuuА  горе -долу по това време са създадени всички Юнски бебчета,такаче нека дружно се почерпим и им пожелаем да растат здрави и щастливи дечица! Two Hearts
 Tada  bigdance2  party023 beer2 beer3 beer Wine Glass cheers

# 291
ninani и аз си мислих за същото днес  Heart Eyes моята дата беше 19.09,а и днес една приятелка ми съобщи хубавата вест че са и установили 5 седмица бременност ,та ми стана още по миличко!!! Simple Smile присъединявам се към почерпката

# 292
Здравейте на всички в този мрачен ден  Rolling Eyes

Момичета искам да споделя с вас нещо. Значи аз нали започнах да пия Деган за увеличаване на кърмата. Понеже го бях купила по друг повод - не пазех листовката да я прочета.
Мога със сигурност да кажа, че действието му е страхотно и наистина кърмата ми се увеличи забележимо. ОБАЧЕ вчера потърсих в интернет описанието на това лекарство, за да видя аджеба какво пия и видях, че в листовката му пише, че ако кърмиш трябва да спреш докато го взимаш. А аз го пия поне от 5 дена. #Crazy Другия момент е, че много ми се спеше (това също е упоменато като страничен ефект), а беба как спи ... Вечер си ляга 21.30 -22.00 и сутрин в 9 я будя аз... не че това не ме устройва ама дали е само това. Мислех да говоря с лекарката като ходихме в понеделник ама на забравих. Какво мислите вие? Има ли още някой който пие деган?

# 293
  • Варна
ninani, аз малко по-късничко съм забременяла, че нали термина ми беше за 16.07 ама и аз се присъединявам към вас newsm24
Май днес всички ще си киснем тук. Тъкмо тръгнах да извеждам Хрис в двора и видях, че вали и пак си се прибрах newsm45 А той един нервен става, като не излезе. Май ще се задоволим с терасата днес

# 294
  • София
Момичета, благодаря за честитките и пожеланията  Hug  bouquet

# 295
  • София
Пак съм аз,то в това лошо време май само тук ще кисна днес Joy
Момичета,преди малко като погледнах датата се сетих че точно преди една година на същата дата ми беше последната менструация и малко след това беше зачената нашата малка принцеса/е,тогава незнаех дали няма да е принц,но поне се надявах на момиченце/ и ми стана едно милооооооо  loveuuuА  горе -долу по това време са създадени всички Юнски бебчета,такаче нека дружно се почерпим и им пожелаем да растат здрави и щастливи дечица! Two Hearts
 Tada  bigdance2  party023 beer2 beer3 beer Wine Glass cheers
Между другото точно на тази дата миналата година разбрах, че съм бременна... беше като подарък за годишнината.

# 296
Munichka , абе днес май те видях Grinning . Имате ли много играчки на количката? Особено ми направи впечатление една като въртележка (много ми хареса), защото не съм виждала такава никъде. Ако намеря веднага ще си взема Hug . А и Буболина май видях... Rolling Eyes с двете щерки... Аз съм със синя количка Cangaroo   bouquet
Аз съм, та кой да е Mr. Green мани, мани, все едно ромче бутам Joy ама нали искам нашта да си играе повечко.
Играчката е много яка и я купих от Хапиленд в новия мол. На Чиполино е и струва 20 лева.
Люта чушка, Кабранска, Ихтиола го отричат. нали ви казах, че и моя палец постоянно забира и когато отидох в Пирогов цялата омазана с Ихтиол(по съвет на няква патка от Торакс), лекарите щяха да ме линчуват. Така че само смрадликата ще те оправи, а ако не - ножа. Кофти, ама по-бързо ще ти мине. Praynig
Чушчице, много щастие ви желая и да поздравиш мъжо от мене smile3525

Предложението на Ади най-много ми харесва.

Да попита мамите на по-големите бебоци: няколко вечери подред за около 2-3 часа Йо плаче все едно има колики, но снощи като започна да ме ръфа за пръста.....не беше сукане, а хапане. Дали са зъбки???? Венците ли подготвя?  newsm78 За всеки случай й дадох Панадол и като се успокои и се тръшна в леглото. Спа като пън!

Май днес ще сме си в къщи. Мноого гадно и студено е Sad, но все пак се радвам, че вас ви има Heart Eyes

# 297
Munichka , абе днес май те видях Grinning . Имате ли много играчки на количката? Особено ми направи впечатление една като въртележка (много ми хареса), защото не съм виждала такава никъде. Ако намеря веднага ще си взема Hug . А и Буболина май видях... Rolling Eyes с двете щерки... Аз съм със синя количка Cangaroo   bouquet
Аз съм, та кой да е Mr. Green мани, мани, все едно ромче бутам Joy ама нали искам нашта да си играе повечко.
Играчката е много яка и я купих от Хапиленд в новия мол. На Чиполино е и струва 20 лева.
Люта чушка, Кабранска, Ихтиола го отричат. нали ви казах, че и моя палец постоянно забира и когато отидох в Пирогов цялата омазана с Ихтиол(по съвет на няква патка от Торакс), лекарите щяха да ме линчуват. Така че само смрадликата ще те оправи, а ако не - ножа. Кофти, ама по-бързо ще ти мине. Praynig
Чушчице, много щастие ви желая и да поздравиш мъжо от мене smile3525

Предложението на Ади най-много ми харесва.

Да попита мамите на по-големите бебоци: няколко вечери подред за около 2-3 часа Йо плаче все едно има колики, но снощи като започна да ме ръфа за пръста.....не беше сукане, а хапане. Дали са зъбки???? Венците ли подготвя?  newsm78 За всеки случай й дадох Панадол и като се успокои и се тръшна в леглото. Спа като пън!

Май днес ще сме си в къщи. Мноого гадно и студено е Sad, но все пак се радвам, че вас ви има Heart Eyes

# 298
SORRY!!!
Мен точно ихтиола ме спаси от ножа Peace

# 299
SORRY!!!
Мен точно ихтиола ме спаси от ножа Peace
Да, но защото не ти е било загнояло много навътре. при мен беше под нокътя и нямаше вадене с Ихтиола. Напротив, наду се, защото искаше да излезе, но оттам е трудно и ми идеше да вия от болка. Даже стана по-лошо Sick

Камбанска, твоя пръст стана исторически Mr. Green Дано от толкова приказки ти мине от нещо Praynig Успех  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт