Във ОСМИ КЛАС изгря тозчас ВЪЛШЕБНИКАРНИЦА магична и Коледа е фантастична!

• 27 673
  • 794
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Броя дните и аз вече, нещо много съм преуморена, а в отпуск ще съм от 29.12.2020г. живот и здраве, ученичката и тя е хепи, че и остават само 2 учебни дни Smiley

Дикси, бързо възстановяване  Yum

# 16
Аз бях поне две седмици без обоняние, в началото напълно, а после постепенно, но много бавно, взе да се връща. Синът ми около три седмици и повече нямаше, но той други симптоми въобще не прояви, само това беше. А наборката, и тя като мен с пълен комплект симптоми, нямаше обоняние дори по-дълго от мен, над месец.
Дикси, бързо да минава и с това само да си останеш като симптом!
Успех на децата на класните! Но все се чудя как може в последния момент да ги тормозят преди ваканцията - на 21-ви примерно... При нас по български мина, по математика - след ваканцията.

# 17
Благодаря ви, момичета! Надявам се леко да мине при нас. Защото и мъжът ми се тества, положителен е. Той пък освен главоболие друго няма, засега.
Аз съм без абсолютно никакъв вкус и обоняние, и преди когато съм имала хрема съм била с намалено обоняние, но все пак нещичко достига до рецепторите, в момента нищо.

Бързо оздравяване. Така прекаралите го обикновено не се усложняват повече и си остават само с това.
Поне около мен всички потвърдиха тази теория. ЛЛ същото наблюдение ми сподели. Може да продължи и до 10 дни, та не се притеснявай. Ще се върнат сетивата няма къде да ходят.

Нашите класни ще са през януари. Ни звук, ни стон за тях до момента. Може би е по-добре, ще порешава малко допълнителни задачи през ваканцията.

# 18
Благодаря за новата тема! Дано е коледна, спокойна и  зареждаща!

Дикси, бързо и леко възстановяване!

За всички Даниели - бъдете здрави и щастливи! Дидева, специални благопожелания!

Бисе, прекрасни вълшебници! Благодаря за прекрасните мигове в темата!

# 19
Добро утро!
Благодаря за чудесната тема и за вълшебникарнишкото настроение в нея. Simple Smile

Дикси, бързо оздравяване желая и да си посрещнете празниците със страхотно настроение и приятни емоции!

Лъвовете юркат децата за шестици, а на мен ми се налага да обяснявам, че не всеки път е необходимо да се получава шестица. Joy
Вчера така беше глътнал бастуна за контролното по български, че от притеснение обърка половината въпроси... Естествено ние в нашата къща всичко обръщаме на майтап и с баща му му пуснахме да гледа скеча на мистър Бийн с изпита. Stuck Out Tongue Winking Eye

За класни работи няма никаква индикация, така че живот си живеем. Simple Smile

# 20
  • о`майна лунна нощ е
Колкото и да ми се иска да съм на вълна ваканция, ще се наложи да зачакам - класното по БЕЛ е на 21ви...

Между седмица и десет дена. По-скоро седмица. Но при всеки е  различно.

# 21
Реализирах пълно падение като родител. Малкото дете имаше контролно по математика, но не му се зареждаше близо петнайсет минути. Пет пъти го подканях да каже на учителката, той казваше, но все си мислех, че не го прави достатъчно категорично, а времето минава. Накрая детето се разрева .
Страшна истерия направих за един тест. Все едно от това му зависи бъдещето.
Но съм много изнервена-  в 6.00 готвих, за да има храна за през деня. Вкъщи е много разхвърляно, към 11.00 ще имам доста работа
Искам да минава този ден и да излизам в отпуск, защото никак не се харесвам.
Не ми остава и време за спортуване, претупвам едни тренировки и нямам настроение.

# 22
  • Някъде в Европа...
Добро утро!
Благодаря за темичката! Все така положителна да е..
Доня, харесвам го този ликьор..обикновено си го купувам като ходим на бг море 🤭
Дикси, някъде ми попадна статия за обонянието и вкуса при Ковид, можело и повече от меесец да е..при обикновени болести мен ме държи около 10 дни, аз доста боледувам от гърло и почти винаги като се разболея губя вкус, мирис -не..Даже си имам приказка "айде пак 10 дни ще ям трици"...Няма значение колко ще е при вас, важното е да остане само това....

# 23
  • Варна
Този път не изпуснах новата тема! Дикси, кураж!
Днес класно по немски. Толкова шарени оценки има по езика, сигурно имат двадесетина броя - около 4-5 четворки, още толкова петици и шестици и дори една тройка. Мисля, че са доста реалистични, харесва ми учителката много.
По БЕЛ мина класното, а математика януари, тъкмо да има време да порешава.
Следобед ще имаме мамешки ден и пазар, иска боти на ток. Не знам къде ще ги носи, никъде не излиза, семейството на НДП е в карантина, още няма компания от новия клас, надява се ваканцията да се сберат старите другари.
Аманда, прости си! Знам, колко тъпо може да се чувства човек.

# 24
  • Между гори и планини
Мен доста ме е страх от загуба на обоняние и вкус. Имам хроничен синузит и при по - тежко заболяване преди години, бях загубила всичко. Ходих на барокамера да дишам чист кислород, не знам налягането ли помогна, или двете с кислорода, но се оправих . Но съм била на косъм от вечна загуба. А е гадно да ядеш джинджифил като краставица.
П.п започнаха тест по английски. За ваканцията есе по литература, и подготовка за класни по всичко.

# 25
  • Велико Търново
Добро утро!
На патерица да е честито името на Дидева и на други празнуващи, ако е имало.
Дикси, дано останеш само с това.Аз бях без обоняние /положителен тест/и нищо друго, всеки ден тренирах и двууразово, иначе вероятно щяхме да бъдем в черната хроника.Мъжът ми и децата си останаха здрави, прекарахме едни две седмици в опасна близост/ с мъжа ми/.
Ние отидохме в Кауфланд преди 2 дни в 10.30 и в хранителен магазин ще посетя вероятно преди Нова година.Снощи ми донесоха огромна пуйка и така.Мъжът ми определи една сума и всяка си е поръчвала каквото иска, складирани са едни огромни кашони в аптеката, които ще опаковам и сложа под елхата.
И двете ми деца искат в училище вече.

# 26
  • Велико Търново
Благодаря за прекрасното настроение, което внасяте в темата, момичета! Благодаря и на всички за съветите и подкрепата!
Дикси, горе главата, ще мине леко, знам аз Wink
Аманда, и аз имам понякога такива избухвания, след което се чувствам виновна и тогава се извинявам на детето - нямам проблеми с признаването на грешки, уча я и тя да използва тази, толкова трудна за изричане от някои дума. И ние сме изнервени от това положение, децата са изнервени, възможно е да се даде на късо по някое време Wink Въпросът е в последващия разговор и усещането, което остава след него. Например, моите родители никога не са ми се извинявали за държанието си към мен, когато е било несправедливо, нито пък са водили "задушевни разговори" за това как се чувствам и кое, що, как. Аз се старая да действам точно в обратната насока, пък ще има ли полза - тепърва ще разбирам.
Нашите класна по БЕЛ и математика ще са догодина, тъкмо ще има време за упражнения. Сега чакаме само резултатът от класното по английски.
И последно, философията като предмет е толкова далечна за моята дъщеря, колкото за мен ядрената физика.

# 27
  • Велико Търново
Бисквитка, на нашите са им ги проверили на момента.На София кой и преподава по английски?

# 28
  • Велико Търново
Сис, Албена Тодорова им преподава. Досега никога не са получавали веднага резултат, поне седмица минава. Между другото, така е и по останалите предмети, по математика - поне две седмици.

# 29
  • Велико Търново
На Божка е друга, но те са и по-малко деца в групата.
По математика им ги бави.
Явно им преподават различни учители.

Общи условия

Активация на акаунт