"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 46 314
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Ами чакате да дойде М и продължавате. С какво ще помогне ходенето на лекар след 3 дни закъснение освен, че и той ще каже най-вероятно да чакате? Ходене на лекар си заслужава според мен на 2 седмици закъснение без да има бременност...

Това имах предвид, ако не ми дойде и бременност няма, кога според вас е уместно да се отиде на преглед. Благодаря!

# 151
Dafnita нормално е отклонение на МЦ от 3 до 5 дни, ако не ти дойде до края на седмицата си записваш час.

# 152
Здр за прави пат очаквам може данепитам подходящата въпрос но много се съмнявам преди 20 дена почна стани ф долна на част на корема една лека болка поле след няколко дни слезна на соло кам матката започна да тупка с едно че има нещо живо направих си тест за брменост отрицателен и фмомевтасам ф местроациа но продължава да чуствам че тупка

# 153
Гергина,няма как след цикъл да си бременна,а и какво тупкане бебето пулс се чува при преглед в 6 г.с. мисля а за ритане да не говорим на колко по-късен етап се случва според мен си е въображение,поради голямото желание Simple Smile
Това ми напомня на едно клипче
Скрит текст:
мамо мамо , я виж с Иван правихме любов онзи ден май съм бременна, коремчето не ми ли е пораснало хахаха (шегувам се разбира се)

# 154
Здравейте момичета! Накратко ще ви разкажа!Преди 2 години родих първото си дете.Преди 4-5 месеца почнахме с опитите за второ,но все нещо не се получаваше!На 6.12.2020 ми дойде,(5-6 дена горе долу)попринцип ми ида на 30-31 дни!,следях овулацията не с тестове а сама си я следях,мисля че я уцелихме този път(но само мисля така).Взех си тест Престо и го направих на 01.01.2021 беше отрицателен!Вчера пробвах с Clear Test(лентичка) и той отрицателен!Като симптоми - болка в яйчниците,леко ме наболяват гърдите(зърната при допир само),доста вагинално течение имам все ми е мокро бельото и все имам чувството че ще ми дойде.Ползвам календар и там пише че днес ( 05.01) трябва да ми дойде но за момента не ми е дошло!..При отрицателни тестове и тези симптоми какво мога да направя! С първото ми дете всичко беше много лесно,но имах тово чувство че е станало , и сега го имам но дали?...вие какво ще ме посъветвате?Confused
Направи тест на 3-4 дни закъснение. Ако тогава е отрицателен, значи продължавате с опитите.

Не знам как успяхте да разчетете нещо. Мен мозъкът ме заболя  🤯

# 155

Здравейте,според вас положителен ли е? Съмнявам се за цветна бременност или друг здравословен проблем....утре съм на  преглед ...Благодаря!

# 156
Виждал ли втора линия?

# 157
Виждал ли втора линия?
и аз това Ви питам понеже от страх на мен ми се привижда сякаш... Simple Smile

# 158
# 159
Здравейте ! Не знам дали въпросите са ми за тук но ще пробвам Simple Smile Последно м.ц ми беше на 18 декември (30 дни) . има доста време до следващата дата на м.ц , но въпроса ми е в рамките на изтичането на предишния цикъл който продължи 4 дни до днес възможно ли е за това време да съм забременяла? Не си проследих този път овулацията иначе я следя електронно.. Не знам кога започват ранните симптоми и промени в тялото след зачеване но, сутрин ми се гади болят ме гърдите имам странни контракции и придървания в яйчниците постоянно мисля за храна, та рано ли е за тест , възможно ли е да съм бременна или да чакам още? Някой ако е бил така или има мнение моля да сподели ❤

# 160
Здравейте!

Аз съм със сходни симптоми, последен м.ц.  на 7.12.2020, продължителност около 32-34дни и очаквам м.ц до края на седмицата. Нетърпението в мен напира ужасно много, защото този месец ще ми предстои първа инсеминация и буквално се моля да е станало чудо. Още не съм правила тест.
Изчакайте да имате закъснение от няколко дни и тогава направете нов тест. Ако имате по-дълго закъснение, което е нетипично за вашия м.ц и отрицателни тестове, тогава запишете час за преглед, за да се установи от какво е закъснението.

Успех!

Здравейте момичета! Накратко ще ви разкажа!Преди 2 години родих първото си дете.Преди 4-5 месеца почнахме с опитите за второ,но все нещо не се получаваше!На 6.12.2020 ми дойде,(5-6 дена горе долу)попринцип ми ида на 30-31 дни!,следях овулацията не с тестове а сама си я следях,мисля че я уцелихме този път(но само мисля така).Взех си тест Престо и го направих на 01.01.2021 беше отрицателен!Вчера пробвах с Clear Test(лентичка) и той отрицателен!Като симптоми - болка в яйчниците,леко ме наболяват гърдите(зърната при допир само),доста вагинално течение имам все ми е мокро бельото и все имам чувството че ще ми дойде.Ползвам календар и там пише че днес ( 05.01) трябва да ми дойде но за момента не ми е дошло!..При отрицателни тестове и тези симптоми какво мога да направя! С първото ми дете всичко беше много лесно,но имах тово чувство че е станало , и сега го имам но дали?...вие какво ще ме посъветвате?Confused
Направи тест на 3-4 дни закъснение. Ако тогава е отрицателен, значи продължавате с опитите.

Не знам как успяхте да разчетете нещо. Мен мозъкът ме заболя  🤯

# 161
  • USA
Здравейте ! Не знам дали въпросите са ми за тук но ще пробвам Simple Smile Последно м.ц ми беше на 18 декември (30 дни) . има доста време до следващата дата на м.ц , но въпроса ми е в рамките на изтичането на предишния цикъл който продължи 4 дни до днес възможно ли е за това време да съм забременяла? Не си проследих този път овулацията иначе я следя електронно.. Не знам кога започват ранните симптоми и промени в тялото след зачеване но, сутрин ми се гади болят ме гърдите имам странни контракции и придървания в яйчниците постоянно мисля за храна, та рано ли е за тест , възможно ли е да съм бременна или да чакам още? Някой ако е бил така или има мнение моля да сподели ❤

При дължина 30 дена цикъл/това от старите ви постове/, предстои овулация, т.е сега е моментът на "правене", а след 7-8 дена на имплантиране и евентуално след още 2-5 дена + тест.
Късмет!

# 162
Здравейте!!Имам въпрос към бъдещите майки,понеже имам съмнения..
С приятелят ми правихме опити на 24.12 и 31.12..цикълът трябва да ми дойде този месец около 10-12 януари,направих тест преди около седмица и беше отрицателен (така и предполагах,понеже беше много рано),но тази сутрин се събудих с болки в гърдите,особено лявата,чак лявата ръка ме заболя,и така цял ден,дали да направя още един тест или е още рано? Relieved

# 163
  • Пловдив
Колко е дължината на цикъла ти и кога е последната дата на М?

# 164
  • София
Кога е била овулацията?

Общи условия

Активация на акаунт