"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 45 242
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Последният ми цикъл беше на 22.01. Снощи си направих тест, който излезе с бледа черта. Тази сутрин реших да го повторя, но не успях с първа урина. Чертата е отново бледа. Първият тест е направен със закъснение от 4 дни. Цикълът ми в редовен на 28-30дни. Притеснявам се, защото си мислех, че чертата вече трябва да е по-плътна. Имам две бременности преди това, тогава на 8 ден от закъснението втората черта беше ярко червена. Според вас нужно ли е да пускам кръвен тест или да чакам и да повтарям тестовете?

# 616
Бременна сте и не е нужно да е първа урина  специално при този тест. Бледа е, защото може би не са минали достатъчно дни. Честито ! Simple Smile

# 617
Бременна сте и не е нужно да е първа урина  специално при този тест. Бледа е, защото може би не са минали достатъчно дни. Честито ! Simple Smile

Благодаря ви!

# 618
Изчакай си закъснението... Днес е 25-ти няма какво да покаже толкова рано теста.

Всъщност два дена преди цикъл е много вероятно тестовете да отчетат бременност. Но наистина е добре да се изчака закъснение. Може да се касае и за късна овулация, ако цикълът не е по часовник.

# 619
Изчакай си закъснението... Днес е 25-ти няма какво да покаже толкова рано теста.

Всъщност два дена преди цикъл е много вероятно тестовете да отчетат бременност. Но наистина е добре да се изчака закъснение. Може да се касае и за късна овулация, ако цикълът не е по часовник.

Като си гледам приложението на телефона цикълът ми е 26 или 27 дни...Едва ли ще е късна,дава ми я около 13-ия ден...Полов акт имаше на10.02, 12.02 и 14.02 ...Явно ще трябва да започна тестове за овулация ...
Ще приложа снимка,но няма втора черта 😔

# 620
  • София
Тези в приложението не са много много вярни да знаете. Може и да познават, но по-скоро не.

# 621
Те са по-скоро ориентировъчни, дават прозорец от няколко подходящи дни и ако цикълът ви е винаги редовен, е много вероятно да показват правилно. Но със сигурност не са толкова сигурни като тестовете.
Щом цикълът ви винаги 26-27 дни, то най-вероятно сте правили опити в подходящото време. Редно е да се започнат няколко дни преди овулацията, защото сперматозоидите живеят по няколко дни.
Вие от колко време правите опити?

# 622
Здравейте! Последният ми цикъл беше на 22.01. Снощи си направих тест, който излезе с бледа черта. Тази сутрин реших да го повторя, но не успях с първа урина. Чертата е отново бледа. Първият тест е направен със закъснение от 4 дни. Цикълът ми в редовен на 28-30дни. Притеснявам се, защото си мислех, че чертата вече трябва да е по-плътна. Имам две бременности преди това, тогава на 8 ден от закъснението втората черта беше ярко червена. Според вас нужно ли е да пускам кръвен тест или да чакам и да повтарям тестовете?

Според мен сте бременна. Честито! Hug

# 623

Според мен добре се насища тестовете, като цяло няма нужда от кръвен тест, ясно е, че сте бременна. Може да направите след още два дена пак тест, за да се види ясно разликата. И след това направо да запишете час за лекар за след десетина дни примерно. Съветът ми е да не сравнявате тази бременност с предишните си, защото наличието или липсата на някой симптом, може да ви разтревожи, а всяка бременност е различна. Успех!

# 624
Благодаря ви!
Вече си запазих час за следващата седмица. Надявам се да не е твърде рано, но ще ходя, колкото пъти ми каже. Дано всичко да е наред! Имам и дефицит на витамини, пия в големи дози и ще помоля да ме насочи към доктор, който ще може да следи и това.

# 625
Здравейте! Не зная дали тук е подходящо, но имам нужда да попитам и да ми дадете съвети и мнения. Началната дата на последният ми менструален цикъл беше 05/02. Продължителност 5 дни. На 12/02 и 20/02 имахме с приятелят ми полови контакти без предпазни мерки, искаме бебче. Днес получих зацапване с цвят розовикаво-светло кафяво (до сега не ми се е случвало), но ми се сърува доста рано. В понеделник имам час при моята гинеколожка, но дотогава да споделите какво мислите вие. Благодаря предварително.

# 626
  • Пловдив
В понеделник е прекалено рано за преглед ако целта е установяване на бременност. Направи си тест, когато очакваш следващата менструация.

# 627
В понеделник е прекалено рано за преглед ако целта е установяване на бременност. Направи си тест, когато очакваш следващата менструация.

Благодаря ви за отговора! Blush

# 628
Не можем да мислим каквото и да е при "цикъл" от 5 дни.

Извинявам се, живях доста години в чужбина и може да не се изказвам правилно... Цикълът ми варира 29-33 дни.
Тест 33 дни след началото на последната менструация. Преди това всичко е в сферата на измишльотините.

# 629
Не можем да мислим каквото и да е при "цикъл" от 5 дни.

Извинявам се, живях доста години в чужбина и може да не се изказвам правилно... Цикълът ми варира 29-33 дни.
Тест 33 дни след началото на последната менструация. Преди това всичко е в сферата на измишльотините.

За тестовете ми е ясно. Това, което не разбирам, е дали е нормално толкова скоро да е това зацапване. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт