Отговори
# 75
Здравейте, бъдещи мами Simple Smile
Днес на този прекрасен празник разбрах, че ще ставам майка за втори път. Heartbeat
Имам момиченце на почти 1г и 3 месеца.
Приложението ми изчисли термин 7.09., също и че съм в 6г.с.
Вероятно след 2 седмици ще отида на доктор. Дано всичко е наред! Relaxed

# 76
Минавам само да кажа, че моето ЧХГ е паднало. Оттеглям се и желая здрави бебчета на всички ! 🥰

# 77
Здравейте!
Днес ми беше втория преглед. Имам си живо ембрионче с пулс. Първоначално доктора видя само сака, но не и ембриона на коремен ехограф и опитахме с трансвагиналния, с който се показа срамежливкото. Всичко е наред, отговаря си на седмицата. След 20 дни пак ще ходя.
Според този доктор съм 6та седмица
Според предния трябва сега да съм 7ма
При приложенията също- едно ми показва 6та, друго 7ма.
Симптоми нямам, само придърпвания ниско в корема.

# 78
Днес бях при ендокриноложката ми. Увеличи ми дозата на хапчето и ми забрани да ям захар, мед, цвекло и ориз, че се притеснява за диабет. Аз така или иначе не се храня с такива храни. Е, цвекло и ориз от време на време ям, но не е болка за умиране, мога и без тях 🙂. Даде ми и меню по което да се храня, но то е на принципа на Зоната, така че продължавам с балансираното хранене.

Вчера незнам какво ми стана от обяд до вечерта ядох всевъзможна боклукчава храна, всичко пакетирано което ми видяха очите ми мина през устата 🤦‍♀️ и на всичкото отгоре вечерта чистих банята с един препарат и от него ли, от боклуците които изядох ли, но ми стана доста зле и повръщах. Та за пореден път стигнах до извода, че по добро от балансираното хранене няма. А относно чистенето с препарати следващият път с маска ще е 🙂

# 79
  • София
Днес бях при ендокриноложката ми. Увеличи ми дозата на хапчето и ми забрани да ям захар, мед, цвекло и ориз, че се притеснява за диабет. Аз така или иначе не се храня с такива храни. Е, цвекло и ориз от време на време ям, но не е болка за умиране, мога и без тях 🙂. Даде ми и меню по което да се храня, но то е на принципа на Зоната, така че продължавам с балансираното хранене.

Вчера незнам какво ми стана от обяд до вечерта ядох всевъзможна боклукчава храна, всичко пакетирано което ми видяха очите ми мина през устата 🤦‍♀️ и на всичкото отгоре вечерта чистих банята с един препарат и от него ли, от боклуците които изядох ли, но ми стана доста зле и повръщах. Та за пореден път стигнах до извода, че по добро от балансираното хранене няма. А относно чистенето с препарати следващият път с маска ще е 🙂

Аз също много се кефя на Зоната и взимам идеи от там.
Учудвам се за цвеклото, не съм чувала, че не е полезно при проблеми с кръвната захар...?

# 80
Ех и аз трябва да внимавам с яденето, че съм в някакво гранично за инсулинова резистентност. Ще видим изследванията в края на месеца. Дано се укроти тоя глад...

Днес най-сетне на доктор бях. Всичко е наред Simple Smile Дори и пулса чухме, а очаквах на следващия преглед да се случи.
Пожелавам хубави емоции на всички на първите прегледи🙄

# 81

Аз също много се кефя на Зоната и взимам идеи от там.
Учудвам се за цвеклото, не съм чувала, че не е полезно при проблеми с кръвната захар...?

Много захари каза, че имало..
Не ми е проблем и да не го ям. Така или иначе рядко го консумирам.

falan1 в коя седмица си?

# 82
Ами казаха 6та седмица Simple Smile приложението казва 5 сед и 5 дни...явно е 6 та г.к.

# 83
Ами казаха 6та седмица Simple Smile приложението казва 5 сед и 5 дни...явно е 6 та г.к.

Да 6 г.с. се води.
Аз мисля другата седмица да отида на лекар. В 7 г.с. ще съм тогава 🙂

# 84
И моят преглед мина онзи ден. Между 5и 6г.с.
Видяхме сакчето.Каза след две седмици да отида да видим дали има сърдечна дейност и ще започвам фраксипарин,понеже съм с тромбофилия.🙏☺️

# 85
Видяхме сакчето.Каза след две седмици да отида да видим дали има сърдечна дейност и ще започвам фраксипарин,понеже съм с тромбофилия.🙏☺️

MimsSsy,
Как ти я откриха?
Аз днес питах дали има смисъл да се изследвам, но доктора каза, че нямало смисъл. 🤔

# 86

Охх и аз бях пуснала едни изследвания и днес имах готови резултати.От 10 показателя на разширена тромбофилия  имам 5 които са с един удивителен или два удивителни знака и в червено.Другите 5 са добре.И сега съм стресирана яко.На моя доктор съм на 12-ти , освободи се по-ранен час и веднага изместих часа.Не знам как ще изтрая до 12-ти ,за да разбера как ще се процедира нататък.Иначе имам едно дете на 9 години и не знаех преди за наличието на такава.Всичко беше наред с първата ми бременност.

# 87
С първото ми дете ,през бременността в 6м. Забеляза ,че плода изостава и хубавото беше ,че всичко открихме навреме.До края на бременността също поставях фраксипарин.
За щастие родих живо и здраво момченце,което вече е на 7г.
Преди няколко месеца реших да си направя изследвания за тромбофилия и се оказа ,че имам.
И така, сега от самото начало ще се налага да се бода ,но важното е всичко да е наред до края🙏☺️

# 88
С първото ми дете ,през бременността в 6м. Забеляза ,че плода изостава и хубавото беше ,че всичко открихме навреме.До края на бременността също поставях фраксипарин.
За щастие родих живо и здраво момченце,което вече е на 7г.
Преди няколко месеца реших да си направя изследвания за тромбофилия и се оказа ,че имам.
И така, сега от самото начало ще се налага да се бода ,но важното е всичко да е наред до края🙏☺️

Благодаря, че сподели.И аз ще споделя на 12-ти какво е казал доктора.Бях малко в шок сутринта,сега след като прочетох повече инфо , не съм толкова шокирана. Гледам от друата страна на нещата,че е добре да се знае,отколкото да остане скрита.Важното е на финала да имаме здрави бебчета.Blush

# 89
Току-що се връщам от гинеколожката и бебето ми има първите си две снимки Simple Smile Цели 5.9 мм е и ме изчислиха, че съм 6с3д. Наложи се да изпия половин литър вода и да се върна след час за да запишем сърдечни тонове. Имам придърпвания в областта на кръста от Коледа. Каза ми, че е нормално и да пия НО ШПА при нужда. След две седмици ме вика отново. Очаквах повече фанфари, а прегледа си мина съвсем спокойно. МДА за лекарите е ежедневие, а за мен е сбъдната мечта Simple Smile Успех на всички и бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт